Sve ok na kontroli, radili mi opet samo ctg. Kontrola u cetvrtak, ali ja se nadam da cu rodit do tada
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
MMMartina čestitke. konačno došao i tvoj mališa. uživajte 🤗🤗🤗
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Evo nas sa pregleda iz TA. Doktorici nije bio dan, bas je neka nervozna bila . Uglavnom procjena bebe 2,800 kg. Ona kaze da je to puno za 35 tt. Nevjerujem u potpunosti tim strojevima. Ukinula mi je heparin jer kaze da i zbog toga beba dobiva na tezini 🤷♀️. Na pitanje hoce li bebi naskodit nesto ako ukinem heparin rekla je da njeno zdravlje ne ovisi o heparinu . A mah, zasto sam si ga onda dosad davala. Uglavnom u 39 tt idem na inducirani. A ja se sve nadam da ce krenut prije prirodno sve. Pun mi je klinac tih njihovih pametovanja.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Evo nas sa pregleda iz TA. Doktorici nije bio dan, bas je neka nervozna bila . Uglavnom procjena bebe 2,800 kg. Ona kaze da je to puno za 35 tt. Nevjerujem u potpunosti tim strojevima. Ukinula mi je heparin jer kaze da i zbog toga beba dobiva na tezini 🤷♀️. Na pitanje hoce li bebi naskodit nesto ako ukinem heparin rekla je da njeno zdravlje ne ovisi o heparinu . A mah, zasto sam si ga onda dosad davala. Uglavnom u 39 tt idem na inducirani. A ja se sve nadam da ce krenut prije prirodno sve. Pun mi je klinac tih njihovih pametovanja.
Vidis kod nas je slicna situacija, u 35. sam tjednu i beba je procijenjena na 2860g, nitko mi nije spomenuo da bi to moglo biti zbog heparina. Ja si dajem Inhixu 0,4 unazad dva tjedna. Danas sam bila u TA prvi put na CTG-u i na kraju ni UZV ni pregled nisam imala jer smatraju da nema potrebe, bez obzira na moju pricu o venama i tome kako mi je svaki dan sve gore i gore. Nitko nema neki konkretan odgovor na moja pitanja u porodu i da li ce to ici prirodno, inducirano ili carskim, a meni nervoza raste iz dana u dan
.. 🙄
Bok cure. Moj pregled je gotov i bez pomaka od prošlog tjedan. I dalje otvorena 2 prsta, nešto je dirao dolje kao da to ubrza malo, ja iskreno to nisam previše osjetila iako se on stalno ispričavao jer je kao neugodno itd.
Ugl kontrola 12.06 u nedjelju u rodilištu ako neće biti ništa prije, a do srijede 15.06 zadnje moram roditi i eto to mi nije svejedno, jer se do sad nije ništa pokrenulo, sumnjam da će i do onda.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Čestitke Pepi19 i MMMartinaaa🤗♥️brz oporavak.
Evo ja danas prvi put u TA bez ultrazvuka, samo vaginalni pregled, ctg, tlak i urin, al načekala se za sve 2 sata🙈🙉. Tlak kao i uvijek prvo visok, onda s drugim tlakomjerom bio ok. Zatvorena i dalje, pitala doktora jel moram sta ranije otići u bolnicu kada krenu trudovi iz mjera predostrožnosti s obzirom da sam pozitivna na hepatitis, kaze da nema potrebe, sve normalno i da se ne brinem za to.
Sljedeci pregled hvala bogu opet za dva tjedna 21.06 tada je i ultrazvuk i ovo od danas, pa se mogu pripremiti na pet sati čekanja 😆😅. Mozda se nesto i pokrene do tada pa izbjegnem tu proceduru, inače doktor je baš srdačan i ok, ne bi se bunila da bude na porodu.
Bok cure. Moj pregled je gotov i bez pomaka od prošlog tjedan. I dalje otvorena 2 prsta, nešto je dirao dolje kao da to ubrza malo, ja iskreno to nisam previše osjetila iako se on stalno ispričavao jer je kao neugodno itd.
Ugl kontrola 12.06 u nedjelju u rodilištu ako neće biti ništa prije, a do srijede 15.06 zadnje moram roditi i eto to mi nije svejedno, jer se do sad nije ništa pokrenulo, sumnjam da će i do onda.
Sad malo nabacim šalu al poluistinitu....sriktaj kuću, ribaj podove ili radi neke kolače, kad se.dobro umoriš eto poroda 🙈
A ima i onih ljepših metoda tipa sex i orgazam 😊
Na kraju otvorenost ništa puno ne znači dok nema.kontrakcija. Želim ti da se čim prije pokrene!
url=https://lilypie.com]
Vidis kod nas je slicna situacija, u 35. sam tjednu i beba je procijenjena na 2860g, nitko mi nije spomenuo da bi to moglo biti zbog heparina. Ja si dajem Inhixu 0,4 unazad dva tjedna. Danas sam bila u TA prvi put na CTG-u i na kraju ni UZV ni pregled nisam imala jer smatraju da nema potrebe, bez obzira na moju pricu o venama i tome kako mi je svaki dan sve gore i gore. Nitko nema neki konkretan odgovor na moja pitanja u porodu i da li ce to ici prirodno, inducirano ili carskim, a meni nervoza raste iz dana u dan
.. 🙄
Trebao bi ti biti prirodni ili inducirani. Reci ce ti oni. Carski se ide ako su bas neke komplikacije ozbiljnije. Al ajde drzimo si fige da krene sve prirodno i da ih zajebemo svih tamo sa kojekavim preparatima i umjetnim trudovima.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Došla sam brzinski proviriti sta ima 🤞🤞
Pepi19 čestitkeeeee na bebici🎉🎉🐼 ja se slažem sa Mallla drip i prirodni trudovi nebo i zemlja,ja imala drip bez epi,neusporedivo sa prirodnim. Ali sve se na kraju izdrži za te srećice.
Drzite se cure♥️
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Slično kod mene, ali otvorila sam se još za pola prsta, cerviks se dodatno skratio, ali drugih simptoma nema. Radili su mi amnioskopiju (pregled plodne vode sa onom metalnom tubom, jel su i tebi to možda?) i plodna voda je mliječna sa kapicama verniksa, dakle zrela ali ne pretjerano. Sutra imam opet pregled, pa ćemo vidjeti...Doktorica misli da će to krenuti samo, ja nisam više sigurna. Indukcija najkasnije sljedeći tjedan u utorak sa 41+2. Malo je zeznuto to što su procijenili bebu na 4kg😀 Dosada je uvijek bila prosječno prema nižoj kilaži, sad je odjednom buknula, ali nije ni čudo jer i mama puno jede zadnjih tjedan dana🙈
Martina čestitam😊 Sretno dalje😊
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji