Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    03. Lipanj 2022. 18:07

Teab

AuroraB

Teab

AuroraB

Teab

od 8 do 11:30 u TA ubi me boze,stanje je sljedece,otvorena za prst s tim da mi je rekla ajde da ja vama malo pomognem i onda sam vidla sve zvjezde,ctg ljepo valovit,sljedeci pregled 5.6. u radaoni,mozda nam je to dan D drzimo fige da je jer grcici su tu otvorena jesam muz u panici,pa neka krene 😃

Misliš da ti je pomogla?😄 Osjećaš li kakve promjene?
    Ja sam danas isto bila na pregledu, nisu me gledali vaginalno (jer su prije 3dana) a niti mi radili UZV (zadnji prije tjedan dana)… Ctg, urin, tlak ok. Sljedeća kontrola u pon, a termin mi je u nedjelju.🤦🏼‍♀️
    Simptoma nemam, povremeno menstrualni bolovi…tješi me jedino što sam otvorena 1prst, cerviks skraćen, ali to je tako već 2tjedna…

Je rucno me otvorila zena,al to boli za poludit,doslovce ti je osjecaj ko da ti cjelu ruku gurnula u maternicu

Koliko si onda sad otvorena?

Neznam kolko sam sad bila sam za prst kad me gledala al izgleda dovoljno jer mi je ispao i zadnji dio (krvavi) sluznog cepa pa sad samo cekam da se nes pokrene

Sretno, sretno, ako bude sreće do sutra si u rađaoni. Meni je to ručno otvaranje potaklo trudove. Sretno i da se pokrene!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    03. Lipanj 2022. 18:08

Atina25 super iskustvo i da i kod mene drugi porod kad je krenulo išlo je ekstra brzo. A u tvom idkustvu se opet dokazuje da je pristup primalja prema nama polovica pozitivnog iskustva.

url=https://lilypie.com]

Atina25
    03. Lipanj 2022. 18:21

Mallla doslovno to! Prvi put su mi bile neke dvije babe ono ne da im se nista sad su anđeli bili od žena. Svaka im čast🤞

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Kamilica ♡
    03. Lipanj 2022. 18:41

Samo da se ubacim na tren i čestitam dragoj Atini na prinovi!🥰🎉🥳  Kad se sjetim prošlog ljeta kad smo piškile trakice, i eto skoro godinu kasnije, ti si opet mama,a ja i dalje childless.😅😅 Kako vrijeme leti..🙈Čestitam ti draga od srca! Nek' je živa i zdrava. I tebi brz oporavak! 🤗💕
    I svim ostalim mamama, i onima koje će tek postati: čestitam i sretno! 🤗🥳

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Teab
    03. Lipanj 2022. 19:10

Mallla

Teab

AuroraB

Teab

AuroraB

Teab

od 8 do 11:30 u TA ubi me boze,stanje je sljedece,otvorena za prst s tim da mi je rekla ajde da ja vama malo pomognem i onda sam vidla sve zvjezde,ctg ljepo valovit,sljedeci pregled 5.6. u radaoni,mozda nam je to dan D drzimo fige da je jer grcici su tu otvorena jesam muz u panici,pa neka krene 😃

Ja sam danas isto bila na pregledu, nisu me gledali vaginalno (jer su prije 3dana) a niti mi radili UZV (zadnji prije tjedan dana)… Ctg, urin, tlak ok. Sljedeća kontrola u pon, a termin mi je u nedjelju.🤦🏼‍♀️
    Simptoma nemam, povremeno menstrualni bolovi…tješi me jedino što sam otvorena 1prst, cerviks skraćen, ali to je tako već 2tjedna…

Je rucno me otvorila zena,al to boli za poludit,doslovce ti je osjecaj ko da ti cjelu ruku gurnula u maternicu

Neznam kolko sam sad bila sam za prst kad me gledala al izgleda dovoljno jer mi je ispao i zadnji dio (krvavi) sluznog cepa pa sad samo cekam da se nes pokrene

Sretno, sretno, ako bude sreće do sutra si u rađaoni. Meni je to ručno otvaranje potaklo trudove. Sretno i da se pokrene!

Hvala 😀 jos nis me konkretno ne boli tu i tam strecne pa dode ko neka bh kontrakcija koja je bolnija al nis to nema intervale jos,do nedelje valjda bude 🙂

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Teab
    03. Lipanj 2022. 19:10

Mallla

Teab

AuroraB

Teab

AuroraB

Teab

Hvala 😀 jos nis me konkretno ne boli tu i tam strecne pa dode ko neka bh kontrakcija koja je bolnija al nis to nema intervale jos,do nedelje valjda bude 🙂

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Atina25
    03. Lipanj 2022. 20:45

Kamilica Hvala tiiii na željama lijepim 😍😍😍😘😘😘 ja često škicam di si ti gdje te mogu uloviti🤣🙏 drzim fige da beba stigne i kod vas,meni je moja trudnoća proletila i cijela ova godina🤣
    Da znam barem način kako da ostavim svoj mail ili fejs ACC (privatno) da se javiš/javim tu i tamo da ne kopam po forumu gdje si sta si🤞

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Kamilica ♡
    03. Lipanj 2022. 23:10

Hvala ti draga na lijepim željama.😍
    Vjerujem da ti je proletilo, i meni je, a makar tebi...😅
    Sad uživaj sa svojom bebicom, i malenim doma. 🥰
    Evo moj mail pa kad budeš htjela/stigla, javi se. 😅
    kamilica.hr@gmail.com
    💕🤗
    Sretno svim ljetnim bebicama i mamama! 🌊☀️🤰🎉🥳

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

marta96
    03. Lipanj 2022. 23:11

bubamara2409

Samoja6

Evo da se javim…
    Danas smo već bolje, oboje! 😊
    Nadam se da će tako i ostati!
    Dali su mi da ga dotaknem, čudo je kolika je to sreća… Neznam kako bi uopće opisala svoje osjećaje!
    Jedino što me sada muči je to što od mlijeka još ni m… Neznam što da radim? Ima li ijedna iskustva? Tila bi bar da pije moje mlijeko, a ja ni toga nemam…

Čestitam!!!!!
    Meni na fb stalno izbacuje oglas za Mamine kapi od PlanT. U komentarima ih svi hvale, ja sam ih planirala naručit, a ima ih kupit u nekim ljekarnama.
    U st imaš u farmacie u mallu i cityju, pa neka ti neko dobaci 😉

Ja sam kupila njihove kapi protiv grčeva za bebe i onaj maslac protiv strija, isto sam vidjela recenzije pa eto, nadam se da su dobri proizvodi🤷‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

MMMartinaaa
    04. Lipanj 2022. 05:54

TRUDNICE I PREGLEDI 🥰

IK_26 - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    MMMartinaaa - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Pepika - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Teab - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Didi4321 - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    ima333 - 06.06. 💙 it’s a boy! 💙🤰
    Demetria - 06.06. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    MarVel - 06.06. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Bobica91 - 06.06. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    marta96 - 07.06. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ina85 - 07.06. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Sunchica555 - 07.06. 💖 it's a GIRL! 
    💖🤰
    Leemma - 07.06. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Visibaba07 - 08.06. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Comming072022 - 09.06. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Gabi12 - 09.06. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Principessa007 - 09.06. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Eden - 13.06. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Artarior - 15.06. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    💖🤰
    Poison_Ivy32 - 15.06. 💙 it’s a BOY! 
    💙🤰
    Krami - 15.06. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Tini_ - 20.06. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ariel - 20.06. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Pikapolonka - 21.06. 💖 it's a GIRL! 
    TheTina - 23.06. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mallla - 04.07. 💖 it's a GIRL! 💖🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.