Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunchica555
    05. Lipanj 2022. 18:13

Cure, ja ušla u 37. Tjedan, malo prije sam nakon wca primjetila mali sluzni prozirni komadić,kao želatina pretpostavljam sluzni čep, al stvarno malo. Čitam da on moze tjednima ispadati, da se tijelo priprema, opet tek sam 36+1 pa ne znam jel uobičajeno da već sad to primjetim, jel neka ima iskustva s tim ? Kad ste vi primjetile takve promjene? 

• EnaEna
    05. Lipanj 2022. 22:35

Malo sam vas zapostavila ali sa razlogom.
    Juce su stigli moji djecaci 💙💙
    2820/51 i 2480/49
    Pukao mi vodenjak,onako filmski vode bilo svukuda, pa je bio hitni carski. Posto sam bila u bolnici odmah im prijavila i pratili me dok nije dr dosao pa me spustili u radjaonu.
    Bebe su bile u poluintenzivnoj i malo na kisiku. Vise nisu. Nadam se da cu ih sutra vidjeti kad mi izvade kateter. 

Ina85
    05. Lipanj 2022. 22:43

Ena cestitam. Bas slatko 2 mala deckica. Zelim vam puno srece i ljubavi. Ti kako si? 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Mallla
    05. Lipanj 2022. 23:29

EnaEna

Malo sam vas zapostavila ali sa razlogom.
    Juce su stigli moji djecaci 💙💙
    2820/51 i 2480/49
    Pukao mi vodenjak,onako filmski vode bilo svukuda, pa je bio hitni carski. Posto sam bila u bolnici odmah im prijavila i pratili me dok nije dr dosao pa me spustili u radjaonu.
    Bebe su bile u poluintenzivnoj i malo na kisiku. Vise nisu. Nadam se da cu ih sutra vidjeti kad mi izvade kateter.

Aaaa pa čestitam ❤️❤️ S obzirom na to da je blizanačka trudnoća dogurali ste u visoke tjedne, odlično. A dečki su taman, taman 😊 želim ti da ih brzo donesu i trbi brz oporavak.

url=https://lilypie.com]

Demetria
    06. Lipanj 2022. 00:04

sunchica555

Cure, ja ušla u 37. Tjedan, malo prije sam nakon wca primjetila mali sluzni prozirni komadić,kao želatina pretpostavljam sluzni čep, al stvarno malo. Čitam da on moze tjednima ispadati, da se tijelo priprema, opet tek sam 36+1 pa ne znam jel uobičajeno da već sad to primjetim, jel neka ima iskustva s tim ? Kad ste vi primjetile takve promjene?

Evo u ovoj jos nista, u prvoj zadnji dan i to jer su mi nasilu išli gledati plodnu vodu.
    Prijateljici ispao davnih dana prenijela jos dva tjedna od termina.
    Ne znam zašto se svi hvataju sluznog čepa kao znaka da kreće porod (ne mislim sad konkretno na tebe nego na žene u mojoj okolini a išle su na tečaj) 

Sluzni čep u ranoj trudnoći nastaje kako bi zaštitio bebu od vanjskih utjecaja i infekcija. To je, kako samo ime kaže, sluzna tvorevina koja se nalazi u cervikalnom kanalu. 

Kako se cerviks mijenja pred kraj trudnoće, sluzni čep može ispasti i to ćete najvjerojatnije primjetiti prilikom odlaska na WC. Možda ga nećete ni vidjeti. Kod nekih žena sluz izlazi postepeno pa čep ni ne primjete u pojačanom iscjetku u posljednjim tjednima trudnoće. Ispadanje sluznog čepa može se dogoditi i tek kasnije, u porodu. 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Didi4321
    06. Lipanj 2022. 02:59

Enaena cestitam na bebicama  zelim ti brz oporavak

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• EnaEna
    06. Lipanj 2022. 06:12

Ina85

Ena cestitam. Bas slatko 2 mala deckica. Zelim vam puno srece i ljubavi. Ti kako si?

Hvala 💙💙
    Bicu super samo da ih danas uspijem vidjeti. Ne smijem jos sama ustajati. Ali lakse je svaki dan, boli da se ne lazemo ali dobijemo nesto protiv bolova. Cim je ona meni jutros spomenula da cu vidjeti bebe meni suze krenule 🤣🤣 nista vise ne boli. 

Demetria
    06. Lipanj 2022. 06:15

Sretno svima na pregledu ovaj tjedan ❤️❤️❤️❤️
    *
    Meni je popodne rekla je da dođem kad god hoću pa cu čekati da muz dode s posla da ne lovim taksije pa da mi tlak skoci.
    Posto mi termin za deset dana mogao bi mi ovo biti zadnji ili predzadnji pregled.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ninnek
    06. Lipanj 2022. 07:09

EnaEna čestitke 🤗🤗🤗🤗

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

• Bambina1
    06. Lipanj 2022. 07:54

Enaena cestitamo 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.