Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnek
    02. Lipanj 2022. 14:07

Atina25 čestitke. uživajte sada 😍

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

Didi4321
    02. Lipanj 2022. 14:08

Atina cestitam! Uzivaj u bebici 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• Eden
    02. Lipanj 2022. 14:36

Samoja i Atina cestitam 
    Samoja, na predavanju od Radosnice je patronazna spominjala antiseptik Rivanol koji se koristi prvih par dana nakon poroda, a nakon toga Lansinoh sprej za nakon poroda ili kantarionovo ulje, pa probaj mozda nesto od toga da si olaksas zarastanje reza. Drzim fige da oporavak bude sto laksi i da se sto prije doma mazis sa malenim 

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

TheTina
    02. Lipanj 2022. 16:05

Evo da se i ja javim s kontrole, sve je super, bebica je okej, okrenuta glavom prema dole i spremna je. Dosta plodne vode ima i protoci su okej. Sljedeca kontrola 23.6. 🙈, nekak imam filing da ju nemo docekale 😅.
    .

MarVel

Ne znam kako vi, ali meni kao da su baterije ispražnjene. Prošećem psa 15 min. i nakon toga moram leći. Pojedem nešto, moram odmoriti.

Ja sam puna energije, samo cistim nekaj i spremam i stalno imam osjecaj da mi je kuca zmazana 😏 
    .
    Atina25 cestitam! Brzi oporavak i uzivajte 🥰

MarVel
    02. Lipanj 2022. 16:35

TheTina

Evo da se i ja javim s kontrole, sve je super, bebica je okej, okrenuta glavom prema dole i spremna je. Dosta plodne vode ima i protoci su okej. Sljedeca kontrola 23.6. 🙈, nekak imam filing da ju nemo docekale 😅.
    .

MarVel

Ne znam kako vi, ali meni kao da su baterije ispražnjene. Prošećem psa 15 min. i nakon toga moram leći. Pojedem nešto, moram odmoriti.

Ja sam puna energije, samo cistim nekaj i spremam i stalno imam osjecaj da mi je kuca zmazana 😏
    .
    Atina25cestitam! Brzi oporavak i uzivajte 🥰

Kako to da ti je sljedeća kontrola tek za 3 tjedna? Ja sam mislila da to ide malo češće pred porod. I ja sam čistunica, ali sam malo olabavila jer jednostavno više ne mogu. Imam hrpu energije u glavi, ali tijelo više ne prati.

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

• sunchica555
    02. Lipanj 2022. 19:15

Atina25

Nama je stigla Lucija jutros u 5:31 ♥️♥️
    3450 g i 50 cm 🥰🥰
    Porod je prošao odlično za poželjeti svakome 🤞
    Drzim fige cure i čekamo sljedeću 🙏🙏

Čestitke na Lucki, uzivajte😊
    Svakim danom sve manja naša lista pregleda, a sve veća lista beba🥰

• Lotta
    02. Lipanj 2022. 19:15

Cure koje su radile Nifty, nakon koliko su vam dosli rezultati? 
    I o cemu to ovisi, jel se salju svi uzorci u Sloveniju ili?

OTP 15.12.

TheTina
    02. Lipanj 2022. 19:46

MarVel

Kako to da ti je sljedeća kontrola tek za 3 tjedna? Ja sam mislila da to ide malo češće pred porod. 

🤷‍♀️ I ja sam mislila da bude cesce. I nitko mi nije ni spomenul cervikalne briseve 🤔

• sunchica555
    02. Lipanj 2022. 20:02

TheTina

MarVel

Kako to da ti je sljedeća kontrola tek za 3 tjedna? Ja sam mislila da to ide malo češće pred porod.

🤷‍♀️ I ja sam mislila da bude cesce. I nitko mi nije ni spomenul cervikalne briseve 🤔

Pa da, baš cudno da tek za tri tjedna.  A bitan ti je samo taj jedan bris na streptokok, ne razumijem kak te nisu poslali na to, možeš i roditi do sljedećeg pregleda, a malo je riskantno ne znati jel ga imas ili ne, jel mozes pitat ginekologicu zasto nije radjen ili da odes privatno napraviti taj bris?  

MarVel
    02. Lipanj 2022. 22:07

TheTina

MarVel

Da, trebali bi ti bris na streptokok napraviti, za tri tjedna bi mogla i roditi. Ja idem u pon na bris, tada ću biti 37 tjedana i to mi se već čini malo kasnije nego uobičajeno.

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.