Samoja i Atina cestitam
Samoja, na predavanju od Radosnice je patronazna spominjala antiseptik Rivanol koji se koristi prvih par dana nakon poroda, a nakon toga Lansinoh sprej za nakon poroda ili kantarionovo ulje, pa probaj mozda nesto od toga da si olaksas zarastanje reza. Drzim fige da oporavak bude sto laksi i da se sto prije doma mazis sa malenim
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Evo da se i ja javim s kontrole, sve je super, bebica je okej, okrenuta glavom prema dole i spremna je. Dosta plodne vode ima i protoci su okej. Sljedeca kontrola 23.6. 🙈, nekak imam filing da ju nemo docekale 😅.
.
Ne znam kako vi, ali meni kao da su baterije ispražnjene. Prošećem psa 15 min. i nakon toga moram leći. Pojedem nešto, moram odmoriti.
Ja sam puna energije, samo cistim nekaj i spremam i stalno imam osjecaj da mi je kuca zmazana 😏
.
Atina25 cestitam! Brzi oporavak i uzivajte 🥰
Evo da se i ja javim s kontrole, sve je super, bebica je okej, okrenuta glavom prema dole i spremna je. Dosta plodne vode ima i protoci su okej. Sljedeca kontrola 23.6. 🙈, nekak imam filing da ju nemo docekale 😅.
.Ne znam kako vi, ali meni kao da su baterije ispražnjene. Prošećem psa 15 min. i nakon toga moram leći. Pojedem nešto, moram odmoriti.
Ja sam puna energije, samo cistim nekaj i spremam i stalno imam osjecaj da mi je kuca zmazana 😏
.
Atina25cestitam! Brzi oporavak i uzivajte 🥰
Kako to da ti je sljedeća kontrola tek za 3 tjedna? Ja sam mislila da to ide malo češće pred porod. I ja sam čistunica, ali sam malo olabavila jer jednostavno više ne mogu. Imam hrpu energije u glavi, ali tijelo više ne prati.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Nama je stigla Lucija jutros u 5:31 ♥️♥️
3450 g i 50 cm 🥰🥰
Porod je prošao odlično za poželjeti svakome 🤞
Drzim fige cure i čekamo sljedeću 🙏🙏
Čestitke na Lucki, uzivajte😊
Svakim danom sve manja naša lista pregleda, a sve veća lista beba🥰
Cure koje su radile Nifty, nakon koliko su vam dosli rezultati?
I o cemu to ovisi, jel se salju svi uzorci u Sloveniju ili?
OTP 15.12.
Kako to da ti je sljedeća kontrola tek za 3 tjedna? Ja sam mislila da to ide malo češće pred porod.
🤷♀️ I ja sam mislila da bude cesce. I nitko mi nije ni spomenul cervikalne briseve 🤔
Kako to da ti je sljedeća kontrola tek za 3 tjedna? Ja sam mislila da to ide malo češće pred porod.
🤷♀️ I ja sam mislila da bude cesce. I nitko mi nije ni spomenul cervikalne briseve 🤔
Pa da, baš cudno da tek za tri tjedna. A bitan ti je samo taj jedan bris na streptokok, ne razumijem kak te nisu poslali na to, možeš i roditi do sljedećeg pregleda, a malo je riskantno ne znati jel ga imas ili ne, jel mozes pitat ginekologicu zasto nije radjen ili da odes privatno napraviti taj bris?
Da, trebali bi ti bris na streptokok napraviti, za tri tjedna bi mogla i roditi. Ja idem u pon na bris, tada ću biti 37 tjedana i to mi se već čini malo kasnije nego uobičajeno.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Sortiraj odgovore
Najstariji