Nama je stigla Lucija jutros u 5:31 ♥️♥️
3450 g i 50 cm 🥰🥰
Porod je prošao odlično za poželjeti svakome 🤞
Drzim fige cure i čekamo sljedeću 🙏🙏

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Atina25 čestitam na curici, prekrasno ime. 💖💖💖 Uživajteeeeee!!!
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Samoja i Atina cestitam
Samoja, na predavanju od Radosnice je patronazna spominjala antiseptik Rivanol koji se koristi prvih par dana nakon poroda, a nakon toga Lansinoh sprej za nakon poroda ili kantarionovo ulje, pa probaj mozda nesto od toga da si olaksas zarastanje reza. Drzim fige da oporavak bude sto laksi i da se sto prije doma mazis sa malenim

2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Evo da se i ja javim s kontrole, sve je super, bebica je okej, okrenuta glavom prema dole i spremna je. Dosta plodne vode ima i protoci su okej. Sljedeca kontrola 23.6. 🙈, nekak imam filing da ju nemo docekale 😅.
.
Ne znam kako vi, ali meni kao da su baterije ispražnjene. Prošećem psa 15 min. i nakon toga moram leći. Pojedem nešto, moram odmoriti.
Ja sam puna energije, samo cistim nekaj i spremam i stalno imam osjecaj da mi je kuca zmazana 😏
.
Atina25 cestitam! Brzi oporavak i uzivajte 🥰
Evo da se i ja javim s kontrole, sve je super, bebica je okej, okrenuta glavom prema dole i spremna je. Dosta plodne vode ima i protoci su okej. Sljedeca kontrola 23.6. 🙈, nekak imam filing da ju nemo docekale 😅.
.Ne znam kako vi, ali meni kao da su baterije ispražnjene. Prošećem psa 15 min. i nakon toga moram leći. Pojedem nešto, moram odmoriti.
Ja sam puna energije, samo cistim nekaj i spremam i stalno imam osjecaj da mi je kuca zmazana 😏
.
Atina25cestitam! Brzi oporavak i uzivajte 🥰
Kako to da ti je sljedeća kontrola tek za 3 tjedna? Ja sam mislila da to ide malo češće pred porod. I ja sam čistunica, ali sam malo olabavila jer jednostavno više ne mogu. Imam hrpu energije u glavi, ali tijelo više ne prati.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Nama je stigla Lucija jutros u 5:31 ♥️♥️
3450 g i 50 cm 🥰🥰
Porod je prošao odlično za poželjeti svakome 🤞
Drzim fige cure i čekamo sljedeću 🙏🙏
Čestitke na Lucki, uzivajte😊
Svakim danom sve manja naša lista pregleda, a sve veća lista beba🥰

Cure koje su radile Nifty, nakon koliko su vam dosli rezultati?
I o cemu to ovisi, jel se salju svi uzorci u Sloveniju ili?

OTP 15.12.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji