Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina85
    02. Lipanj 2022. 22:38

Lotta1607

Cure koje su radile Nifty, nakon koliko su vam dosli rezultati?
    I o cemu to ovisi, jel se salju svi uzorci u Sloveniju ili?

Ja sam radila panoramu. Slali u ameriku 🤷‍♀️ rezultati nakon 10 dana. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

AuroraB
    02. Lipanj 2022. 22:48

Samoja žao mi je što si imala tako teško iskustvo, ali proći će to sve...držim 🤞🤞 da čim prije dođete doma❤
    Atina25 kad budeš mogla, napiši malo kako je tekao porod🧸 Čestitam na prinovi🌺

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

TheTina
    02. Lipanj 2022. 23:06

Ni u prvoj trudnoci mi to nisu radili tak da mi nis nije jasno 🤔. Kad mi je puko vodenjak samo su mi antibiotik spicili i rodila sam vaginalno najnormalnije, nitko nije ni komentiral zakaj mi to nije odradeno. Jel netko od vas radil te briseve privatno? Kam da idem uopce?

• sunchica555
    02. Lipanj 2022. 23:19

TheTina

Ni u prvoj trudnoci mi to nisu radili tak da mi nis nije jasno 🤔. Kad mi je puko vodenjak samo su mi antibiotik spicili i rodila sam vaginalno najnormalnije, nitko nije ni komentiral zakaj mi to nije odradeno. Jel netko od vas radil te briseve privatno? Kam da idem uopce?

Mozda kod vas u bolnici onda svima kojima nije rađen bris daju preventivno antibiotik, mislim da sam čula da neka rodilišta to prakticiraju. Jer je opasno u slučaju pozitivnog nalaza da se ne dobije antibiotik, a opet nema mi smisla ubrizgivati svima to tokom poroda, jer zato se i radi da se zna kome se daje na porodu, a kome ne treba. Mozda ti je i neki nalaz otprije pokazao streptokok pa sada nema potrebe ponavljati jer i u tom slučaju daju preventivno tokom poroda, on moze nestati pa se opet pojaviti, tako da ni u tom slučaju ne zele riskirati.

Mallla
    02. Lipanj 2022. 23:24

Atina25

Nama je stigla Lucija jutros u 5:31 ♥️♥️
    3450 g i 50 cm 🥰🥰
    Porod je prošao odlično za poželjeti svakome 🤞
    Drzim fige cure i čekamo sljedeću 🙏🙏

Čestitam i dobrodošla Lucija! Lijepo je pročitati pozitivna iskustva. A Lucija je kao moja Sara rođena isto cm i isto g, brz porod 🥰 (prošle godine).
    Želim ti brz oporavak, mirno babinje a Luciji puuuno uživanja s mamom!

url=https://lilypie.com]

Demetria
    02. Lipanj 2022. 23:25

MarVel

TheTina

MarVel

Kako to da ti je sljedeća kontrola tek za 3 tjedna? Ja sam mislila da to ide malo češće pred porod.

🤷‍♀️ I ja sam mislila da bude cesce. I nitko mi nije ni spomenul cervikalne briseve 🤔

Da, trebali bi ti bris na streptokok napraviti, za tri tjedna bi mogla i roditi. Ja idem u pon na bris, tada ću biti 37 tjedana i to mi se već čini malo kasnije nego uobičajeno.

37 ti je taman zadnji tjedan kad se on u pravilu i radi.
    Tj od 34 do 37 mog zbog prijevremenih poroda.
    Sretno 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• artarior
    03. Lipanj 2022. 07:57

Lotta1607

Nakon 10ak dana, mislim da ih salju u jednu priv. polikliniku u ZG (po novome). Zaboravila sam tocno koju. 

Baby T 💝 15. 7. 2022.

• artarior
    03. Lipanj 2022. 07:59

Lotta1607

Najbolje ti je njih nazvati i pitati. Jako su ugodni preko telefona i stvarno voljni objasniti stvari. 

Baby T 💝 15. 7. 2022.

Mama_anđela
    03. Lipanj 2022. 08:00

SamoJa. cestitke od srca :) Zao mi je zbog iskustva koje si prosla, ali zaboraviti ces ti to ubrzo kada vidis bebicu Neka vam bude zivo i zdravo, i sretno skupa s vama, da sto prije idete doma. ROdila si u visokim tjednima, i vjerujem da ce sve biti okej.

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

missR
    03. Lipanj 2022. 08:16

Atina bravo mama ❤️ Cestitam na tvojoj Luciji 
    Drago mi je da je drugi porod bio laksi od prvog 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.