Kako to da ti je sljedeća kontrola tek za 3 tjedna? Ja sam mislila da to ide malo češće pred porod.
🤷♀️ I ja sam mislila da bude cesce. I nitko mi nije ni spomenul cervikalne briseve 🤔
Kako to da ti je sljedeća kontrola tek za 3 tjedna? Ja sam mislila da to ide malo češće pred porod.
🤷♀️ I ja sam mislila da bude cesce. I nitko mi nije ni spomenul cervikalne briseve 🤔
Pa da, baš cudno da tek za tri tjedna. A bitan ti je samo taj jedan bris na streptokok, ne razumijem kak te nisu poslali na to, možeš i roditi do sljedećeg pregleda, a malo je riskantno ne znati jel ga imas ili ne, jel mozes pitat ginekologicu zasto nije radjen ili da odes privatno napraviti taj bris?

Da, trebali bi ti bris na streptokok napraviti, za tri tjedna bi mogla i roditi. Ja idem u pon na bris, tada ću biti 37 tjedana i to mi se već čini malo kasnije nego uobičajeno.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Cure koje su radile Nifty, nakon koliko su vam dosli rezultati?
I o cemu to ovisi, jel se salju svi uzorci u Sloveniju ili?
Ja sam radila panoramu. Slali u ameriku 🤷♀️ rezultati nakon 10 dana.

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Samoja žao mi je što si imala tako teško iskustvo, ali proći će to sve...držim 🤞🤞 da čim prije dođete doma❤
Atina25 kad budeš mogla, napiši malo kako je tekao porod🧸 Čestitam na prinovi🌺
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ni u prvoj trudnoci mi to nisu radili tak da mi nis nije jasno 🤔. Kad mi je puko vodenjak samo su mi antibiotik spicili i rodila sam vaginalno najnormalnije, nitko nije ni komentiral zakaj mi to nije odradeno. Jel netko od vas radil te briseve privatno? Kam da idem uopce?
Ni u prvoj trudnoci mi to nisu radili tak da mi nis nije jasno 🤔. Kad mi je puko vodenjak samo su mi antibiotik spicili i rodila sam vaginalno najnormalnije, nitko nije ni komentiral zakaj mi to nije odradeno. Jel netko od vas radil te briseve privatno? Kam da idem uopce?
Mozda kod vas u bolnici onda svima kojima nije rađen bris daju preventivno antibiotik, mislim da sam čula da neka rodilišta to prakticiraju. Jer je opasno u slučaju pozitivnog nalaza da se ne dobije antibiotik, a opet nema mi smisla ubrizgivati svima to tokom poroda, jer zato se i radi da se zna kome se daje na porodu, a kome ne treba. Mozda ti je i neki nalaz otprije pokazao streptokok pa sada nema potrebe ponavljati jer i u tom slučaju daju preventivno tokom poroda, on moze nestati pa se opet pojaviti, tako da ni u tom slučaju ne zele riskirati.

Nama je stigla Lucija jutros u 5:31 ♥️♥️
3450 g i 50 cm 🥰🥰
Porod je prošao odlično za poželjeti svakome 🤞
Drzim fige cure i čekamo sljedeću 🙏🙏
Čestitam i dobrodošla Lucija! Lijepo je pročitati pozitivna iskustva. A Lucija je kao moja Sara rođena isto cm i isto g, brz porod 🥰 (prošle godine).
Želim ti brz oporavak, mirno babinje a Luciji puuuno uživanja s mamom!

url=https://lilypie.com]
Da, trebali bi ti bris na streptokok napraviti, za tri tjedna bi mogla i roditi. Ja idem u pon na bris, tada ću biti 37 tjedana i to mi se već čini malo kasnije nego uobičajeno.
37 ti je taman zadnji tjedan kad se on u pravilu i radi.
Tj od 34 do 37 mog zbog prijevremenih poroda.
Sretno

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Cure koje su radile Nifty, nakon koliko su vam dosli rezultati?
I o cemu to ovisi, jel se salju svi uzorci u Sloveniju ili?
Nakon 10ak dana, mislim da ih salju u jednu priv. polikliniku u ZG (po novome). Zaboravila sam tocno koju.
Baby T 💝 15. 7. 2022.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji