Evo da se javim…
Danas smo već bolje, oboje! 😊
Nadam se da će tako i ostati!
Dali su mi da ga dotaknem, čudo je kolika je to sreća… Neznam kako bi uopće opisala svoje osjećaje!
Jedino što me sada muči je to što od mlijeka još ni m… Neznam što da radim? Ima li ijedna iskustva? Tila bi bar da pije moje mlijeko, a ja ni toga nemam…
Čestitam!!!!!
Meni na fb stalno izbacuje oglas za Mamine kapi od PlanT. U komentarima ih svi hvale, ja sam ih planirala naručit, a ima ih kupit u nekim ljekarnama.
U st imaš u farmacie u mallu i cityju, pa neka ti neko dobaci 😉
Evo da se javim…
Dali su mi da ga dotaknem, čudo je kolika je to sreća… Neznam kako bi uopće opisala svoje osjećaje!
Jedino što me sada muči je to što od mlijeka još ni m… Neznam što da radim? Ima li ijedna iskustva? Tila bi bar da pije moje mlijeko, a ja ni toga nemam…
Sve ove kapi i cajevi itd sto pomaze zapravo vise pomaze na psihickoj razini. Inace puno se maziti sa bebom kad vas spoje da se luci oksitocin, a dotad mozes probati izdajati "u prazno" po par minuta svaku dojku, neka ti netko donese izdajalicu ili zamoli da ti pokazu Marmet rucnu tehniku. Izdajas svako 2-3h, tj onoliko cesto koliko beba jede, kako bi potakla produkciju.
Slobodno nazoves Rodin SOS telefon, one ce ti sigurno znati dati najbolje savjete.
Ako mozes pogledaj Rodin dokumentarac Mlijecna staza (ima na Youtube, mozda mozes na mobitelu dok si tamo), ima dosta korisnih informacija.
Sretno ♥️
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
od 8 do 11:30 u TA ubi me boze,stanje je sljedece,otvorena za prst s tim da mi je rekla ajde da ja vama malo pomognem i onda sam vidla sve zvjezde,ctg ljepo valovit,sljedeci pregled 5.6. u radaoni,mozda nam je to dan D drzimo fige da je jer grcici su tu otvorena jesam muz u panici,pa neka krene 😃
Misliš da ti je pomogla?😄 Osjećaš li kakve promjene?
Ja sam danas isto bila na pregledu, nisu me gledali vaginalno (jer su prije 3dana) a niti mi radili UZV (zadnji prije tjedan dana)... Ctg, urin, tlak ok. Sljedeća kontrola u pon, a termin mi je u nedjelju.🤦🏼♀️
Simptoma nemam, povremeno menstrualni bolovi...tješi me jedino što sam otvorena 1prst, cerviks skraćen, ali to je tako već 2tjedna...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
od 8 do 11:30 u TA ubi me boze,stanje je sljedece,otvorena za prst s tim da mi je rekla ajde da ja vama malo pomognem i onda sam vidla sve zvjezde,ctg ljepo valovit,sljedeci pregled 5.6. u radaoni,mozda nam je to dan D drzimo fige da je jer grcici su tu otvorena jesam muz u panici,pa neka krene 😃
Ja sam danas isto bila na pregledu, nisu me gledali vaginalno (jer su prije 3dana) a niti mi radili UZV (zadnji prije tjedan dana)… Ctg, urin, tlak ok. Sljedeća kontrola u pon, a termin mi je u nedjelju.🤦🏼♀️
Simptoma nemam, povremeno menstrualni bolovi…tješi me jedino što sam otvorena 1prst, cerviks skraćen, ali to je tako već 2tjedna…
Je rucno me otvorila zena,al to boli za poludit,doslovce ti je osjecaj ko da ti cjelu ruku gurnula u maternicu
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Je li rodila koja od vas u Puli nedavno da malo podijeli iskustva?
Curke u terminu, želim vam da se pokrene što prije… i što bezbolnije.
Došla iz grada sad sva mokra, kao da sam se upiškila, već je pretoplo, treba izdržati ove vrućine… Bit će da mi je stopalo naraslo jer me režu i moje super udobne papuče. I ljudi me malo počinju nervirati.
Moje prijateljice rodile tamo skoro. Kazu sve super. Doktori super, na porodu ti pomognu. Sestre na odjelu su ok. Eto nadam se da ce i nama tako biti.
Hvala ti, neka i nama onda bude super. Tebi je termin sredinom srpnja ako sam dobro izračunala?
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Ja sam danas isto bila na pregledu, nisu me gledali vaginalno (jer su prije 3dana) a niti mi radili UZV (zadnji prije tjedan dana)… Ctg, urin, tlak ok. Sljedeća kontrola u pon, a termin mi je u nedjelju.🤦🏼♀️
Simptoma nemam, povremeno menstrualni bolovi…tješi me jedino što sam otvorena 1prst, cerviks skraćen, ali to je tako već 2tjedna…
Je rucno me otvorila zena,al to boli za poludit,doslovce ti je osjecaj ko da ti cjelu ruku gurnula u maternicu
Koliko si onda sad otvorena?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Koliko si onda sad otvorena?
Neznam kolko sam sad bila sam za prst kad me gledala al izgleda dovoljno jer mi je ispao i zadnji dio (krvavi) sluznog cepa pa sad samo cekam da se nes pokrene
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Hvala vam puno cure🙏♥️😘
Aurora s obzirom da sam prvog malog rađala 15 sati na dripu bez epiduralne i da je bio u mekonijskoj plodnoj vodi i sve je bilo isforsirano i bili su dosta bahatinovo sad je bilo predivno iskustvo.
Meni je vodenjak puknuo negdje oko ponoć kad sam isla piškiti i tad sam se spremila ja i muž odmah u bolnicu. Kao plan je bio bas radi prvog poroda šta duže izdrzati doma ali kako je vodenjak puknuo nismo mogli čekat. Ja nisam imala trudova tamo uopće, kad sam dosla tlak mi je bio 140/90 od straha i treme i kao samo 2-3 cm otvorena bas nisam bila zadovoljna jer sam mislila da će potrajati ali sta je tu je. Onda su mi muža poslali doma jer živimo blizu pa kao da dođe kasnije. Bile su dve babice jedna mlada primalja i starija,ova mlada mi je sve lijepo objasnila predložila mi je klistr sta mi prvi put nisu htijeli dat jer im se nije dalo. Onda nakon toga me poslala u rađaonu odđahmi rekla mi da si uzmem sta god si poželim da si olakšan,mob vodu slušalice za muziku dala mi je loptu. Zamračila malo prostoriju i pitala me ako mi treba bilo sta za bolove da će mi dat ali da kasnije ne može. Ja nisam uzela nista jer su mi tad trudovi bili ono ko kad dobijem mengu plus leđa,onda me pustila tamo 2-3 sata i oko 4 sam bila već na 7 cm i rekla je da će me stavit na ctg i da zovem muža. Kad sam bila na ctg-u počeli su oni zabrani baš bolni jako i muž je dosao u 5 na najgori dio😭🤣 tada sam bas bila onako loše,i babice piju kavu zezaju se ja sam isla po njih i govorim da će mi beba ispast a one kao ma nemoguće da je već izgon i kad su me pogledale stvarno je bilo tako. Prokomentirala je ova starija da je to često kod drugorotki jako brzo ide kad krene. Pa u nekih 5 min i jačih trudova i bas sam se potrudila i surađivala kod izgona ona je bila vani. 🙏 Doktorica me zašila 2 šava ali kao preventivno jer je ona malo s ramenom zakačila inače nista hodam sad super sutra idemo doma,sama se brinem o bebi..tuširam se par puta dnevno jer krvarim dosta. Zato kažem porod za poželjeti,bolno je bilo pred kraj ali kako god mora biti tako kad vidimo sta nam poslije stigne sve mi pretrpio🙏♥️
Jedva čekam novu bebu da dođe ♥️
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Evo da se javim…
Eden me preduhitrila sve ti je napisala što sam ti htjela savjetovati.
Traži od roda savjet bas preko telefona jer na Facebooku im ogromna guzva
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Evo da se javim…
Baš mi je drago da ste bolje ❤️ Samo polako! Obicno 3 do 4 dan navre mliko, do tada puno tekućine piti, ako je moguće čaj za dojilje može onaj instant ili vode al baš puno pij i misli o bebi ako nije s tobom, gledaj sliku, zamišljaj da se mazite, prisjećaj se dodira i bilo bi dobro raditi podražaj na bradavice posebice ako nije s tobom.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji