Cure, jel je kome ispao sluzni čep? Jel on ispada čim se otvaraš ili je to nevezano?
Nevezano,meni ispada od 35 tt,to je znak da ces se pocet otvarat al i od tad kad pocne ispadat moze proc jos tjedan dva a mozes rodit kroz 3 dana
Ja nisam primijetila da je ispao (imala jesam jači iscjedak, ali ne onak kak on izgleda), a otvorena sam već 2 tjedna 😂
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Evo i mene s pregleda kod privatnog ginekologa. I ona misli da je trbuscic manji od onog sto treba biti za te tjedne, ali u granici. Sve ostalo ok. Rekla je da sam dobila premalo kg (4.5) te da vise lezim na lijevom boku. Em jedem svaka cca 2 sata, em lezim i spavam na lijevom boku 🤷.. Rekla da se narucim u trudnicku ambulantu i da odem za 3 tjedna i da me ne smiju odbiti. Zivi bili pa vidjeli.. I da, po njoj trebam piti aspirin.. Sutra cu poslati mail petrovoj pa cemo vidjeti.. Vec sam luda od stalnih strahova i njihovih strasenja
Cure, jel je kome ispao sluzni čep? Jel on ispada čim se otvaraš ili je to nevezano?
Nevezano,meni ispada od 35 tt,to je znak da ces se pocet otvarat al i od tad kad pocne ispadat moze proc jos tjedan dva a mozes rodit kroz 3 dana
Ja nisam primijetila da je ispao (imala jesam jači iscjedak, ali ne onak kak on izgleda), a otvorena sam već 2 tjedna 😂
Totalno sam zbunjena s tim svim,pre napeta sam ja od tih ocekivanja svaki cas 😅 od sutra lezerno kad bude bice i mir
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Evo i mene s pregleda kod privatnog ginekologa. I ona misli da je trbuscic manji od onog sto treba biti za te tjedne, ali u granici. Sve ostalo ok. Rekla je da sam dobila premalo kg (4.5) te da vise lezim na lijevom boku. Em jedem svaka cca 2 sata, em lezim i spavam na lijevom boku 🤷.. Rekla da se narucim u trudnicku ambulantu i da odem za 3 tjedna i da me ne smiju odbiti. Zivi bili pa vidjeli.. I da, po njoj trebam piti aspirin.. Sutra cu poslati mail petrovoj pa cemo vidjeti.. Vec sam luda od stalnih strahova i njihovih strasenja
Ako je poslala uputnice za Petrovu u cezih onda te nece odbit,ili ako na nalazu pise da kreces ranije u TA
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..
E i obavezno u radjaoni vise puta naglasiti da ti je taj bris pozitivan, nemoj se oslanjati da ce ga oni sami skuziti.
Hvala, poslala sam i ginekologici nalaz pa svakako čekam i njen odgovor, ona mi je rekla na zadnjem pregledu isto da ako bris i bude pozitivan liječi se tek na porodu antibioticima, al eto meni samo nalaz kao nalaz nije bio jasan, jer nije precizirano ništa. Svakako cu naglasiti onda na porodu da sam pozitivna.
Ma meni od pocetka rizicna trudnoca, donacija j.j. , stara 😃 Pa imam od pocetka d1 uputnicu za petrovu. Pa imam trombofiliju pa nemam (po hematologu), pa imam secer pa nemam.. A clexane i aspirin (uz drugu terapiju) trosila do 12 tj, pa prestala po njihovom nalogu. Budemo vidjeli..
Zene, htjela sam vas pitati za fb grupu, mozda bi se prikljucila ako me primate ali neznam kako se zove, vidjela sam da spominjete par puta. Cini mi se da bi nakon sto vecina rodi mogao malo forum biti manje aktivan, obicno svima bude lakse na drugim kanalima komunicirati kad su zauzeti sa bebama, pa zato...
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Eden grupa je Ljeetne bebe 2022 - missMama
Svakako je privatnije i pogotovo kako su porodi krenuli lako se stavi slika bebe i sve detaljno dok je ovdje malo bezveze jer svi imaju pristup
Samo se joinaj🤞
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Zene, htjela sam vas pitati za fb grupu, mozda bi se prikljucila ako me primate ali neznam kako se zove, vidjela sam da spominjete par puta. Cini mi se da bi nakon sto vecina rodi mogao malo forum biti manje aktivan, obicno svima bude lakse na drugim kanalima komunicirati kad su zauzeti sa bebama, pa zato…
Slazem se s Atinom,slobodno se prikljucite ko zeli,puno je jednostavnije sve i popratit a i opustenija je atmosfera rekla bi
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..
Evo curke ja sam bila iduća na redu,jučer je u 19:50 došao na svijet moj sin...3680 g i 53 cm dug
Sortiraj odgovore
Najstariji