Marta 96🤫 ako kojim slucajem skonatas daj javi da i ja krenem s tim 🤣
Pa ja vjerujem da je do sexa😂😂 jer smo bili prorijedili bas dosta od početka trudnoće, a sad smo zbilja svaki dan aktivni haha. A to sam čitala da pomaže kod otvaranja pa eto, možda ne djeluje na sve isto, ali zašto ne koristiti priliku sad, jer poslije slijedi dug oporavak 🙄😵😂
🤣🤣🤣🤣 nis onda cu lovit muza po kuci 🤣
Samojami smo se skroz opustilo nakon ulaska u 35 tt
Haha moj lovi mene, kao koristi priliku dok jos moze 😂 stalno me pita sta ce on 40 dana.. Reko ne pitas kak će meni biti, bas ću ja misliti o tome kraj svega haha 😵
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Pa ja vjerujem da je do sexa😂😂 jer smo bili prorijedili bas dosta od početka trudnoće, a sad smo zbilja svaki dan aktivni haha. A to sam čitala da pomaže kod otvaranja pa eto, možda ne djeluje na sve isto, ali zašto ne koristiti priliku sad, jer poslije slijedi dug oporavak 🙄😵😂
Haha moj lovi mene, kao koristi priliku dok jos moze 😂 stalno me pita sta ce on 40 dana.. Reko ne pitas kak će meni biti, bas ću ja misliti o tome kraj svega haha 😵
Nas kaj je najbolje od svega,uz sve kaj bumo imale nebi se cudila da nam jos i sex pocne falit
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Kada ste počele s čajem lista maline?
Evo ja ga kupila i sve nesto kao čekam jos malo da prodje za njega, sad sam 34 tjedna, neki kazu cekat zadnji mjesec, a neki ga piju kroz zadnje tromjesečje.
Što se tiče pokreta bebe počela sam i ja paničariti, navikla sam da me stalno lupka i gura po noći, noćas se bas dobro naspavala ali nekako u snu kao da nisam osjetila pokrete, čak ni večer prije, ujutro me panika uhvatila, onda sam popila kavu,opet legla i otkrila trbuh jer bebe reagiraju na svjetlo i odmah se mala javila i počela lupat, pa eto mozete probat ako nekog brine. Kod mene ju mala količina kofeina razbudi.
Nikad dobro, kad je divljala u trbuhu i udarala jako sam se žalila da me boli, a sad me hvata panika ako se smiri i ne osjetim ju🙉
Nas kaj je najbolje od svega,uz sve kaj bumo imale nebi se cudila da nam jos i sex pocne falit
Hahaha ko zna, moguće 😂😂
Kada ste počele s čajem lista maline?
Evo ja ga kupila i sve nesto kao čekam jos malo da prodje za njega, sad sam 34 tjedna, neki kazu cekat zadnji mjesec, a neki ga piju kroz zadnje tromjesečje.
Što se tiče pokreta bebe počela sam i ja paničariti, navikla sam da me stalno lupka i gura po noći, noćas se bas dobro naspavala ali nekako u snu kao da nisam osjetila pokrete, čak ni večer prije, ujutro me panika uhvatila, onda sam popila kavu,opet legla i otkrila trbuh jer bebe reagiraju na svjetlo i odmah se mala javila i počela lupat, pa eto mozete probat ako nekog brine. Kod mene ju mala količina kofeina razbudi.
Nikad dobro, kad je divljala u trbuhu i udarala jako sam se žalila da me boli, a sad me hvata panika ako se smiri i ne osjetim ju🙉
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
😂 😂 😂 😂 Pričekati ću još ovaj pregled... Nebi tila riskirati pa da se počnem prerano otvarati, ako smo dosad čekali... Ali stvarno eto više nemogu... Njega je strah, a ni meni nije bilo svejedno!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Blago vama koje uživate u seksu 😩 mi smo imali zabranu cijelu trudnoću, a sada kada bi mogli, dragi bas i nije za to, malo mu je to cudno i boji se 😅 a iskreno ni ja se ne osjećam baš od akcije. Strpit cemo se jos malo. Jedino sto bi savjetovala je da se postuje tih 6 tjedana jer toliko je potrebno sa zaraste otvorena rana koja ostaje nakon poroda a koja je velika kao dlan. Nije to nikakav babski savjet vec zbilja tu s razlogom.
Blago vama koje uživate u seksu 😩 mi smo imali zabranu cijelu trudnoću, a sada kada bi mogli, dragi bas i nije za to, malo mu je to cudno i boji se 😅 a iskreno ni ja se ne osjećam baš od akcije. Strpit cemo se jos malo. Jedino sto bi savjetovala je da se postuje tih 6 tjedana jer toliko je potrebno sa zaraste otvorena rana koja ostaje nakon poroda a koja je velika kao dlan. Nije to nikakav babski savjet vec zbilja tu s razlogom.
Šteta da ne iskoristite sad nijednom 😁
Uf poslije ko zna koliko će mi trebati i psihički za pripremu, tako da.. Nadam se da će se srediti kroz tih 6 tjedana sve lijepo.. Ja svakako to mislim poštovati, vjerujem da mi neće biti ni na kraj pameti obrnuto..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Martina slazem se s tobom i Martom, nek prode taj period babinja a ona pustit masti na volju
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Vidim da ste se raspisale o caju lista maline, ja sam ga pila u prvoj trudnoći u 2016. Iskreno, nisam puno očekivala ali sam ga pila jer sam mislila da odmoć svakako neće.
Na kraju sam prešla termin i to za 6 duuuugih, najdužih u zivotu dana, ALI kad je počelo baš je bilo nekako brzo! To jutro sam otišla na kavu, rucala I iza sam dobila grčeve i zaključila sam da je to od ručka 👌
Pokušala zaspat i naravno nije išlo jer su grčevi postajali sve češći, ali definitivno ih ne bi nazvala neizdrživim jer sam se čak i okupala prije polaska.
Ovo se sve događalo od 14 do 17 h kada sam stigla u rodilište 6 cm otvorena 😀
Porod je jako brzo napredovao bez dripa i i icega, za 2 sata je bio izgon i reklo bi se porod za poželit da se u foto finišu nisu stvari iskomplicirale i na kraju je bio hitan carski, znači na samom izgonu, otvorena 10 cm i od tog trenutka sve je otišlo kvragu, komplikacija na komplikaciju 😭 to je već neka druga priča i nema veze s malinama 😉
Cure pitanje koji bi mi steznik savjetovale da kupim, tako da imam iza poroda.
Sortiraj odgovore
Najstariji