Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crazypeach
    07. Svibanj 2022. 12:36

Ni ja nisam niš mirnija. U prvoj trudnoći mi je plodna voda curila već od 28-mog tjedna, ubrzo je krenula i sukrvica, na zadnjem pregledu sam bila otvorena 1 prst i cerviks je bio smekšan od 14-og tjedna nadalje. Sin se silno žurio van,čim sam došla u boks sam tražila epiduralnu i rodila u roku 2 sata. Zato se sad bojim...skroz drugačija trudnoća u odnosu na prvu... ne znam ni ja kaj su odnosi,moj muž je želio,ja se nisam dala i sad eto živim u celibatu već mjesecima,ne znam više kaj je to :D a ludi snovi su isto tu...samo neke gluposti sanjam

marta96
    07. Svibanj 2022. 12:57

limica

mi od pocetka trudnoce imamo normalne odnose al ova beba izgleda zeli da predje termin, dobro joj je unutra i nikako da se nakani izaci, a kao sto je neka vec napisala meni trudnoca nije nikakvo blazeno stanje i jedva cekam da se porodim

Mi smo od početka prorijedili, a kad mi je  16tt bio smekšan cerviks onda smo imali odnose sa ejakulacijom van jer sam čitala to za otvaranje itd. Kasnije je sve bilo uredno na pregledima, a sad prakticiramo skroz sve😂 vidjet ćemo kako će biti kod mene haha. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• limica
    07. Svibanj 2022. 15:16

kod mene izgleda ni ejakulat ni ananas ni setnje duge ni nista nece natjerati ovu seficu van 😂💁‍♀️

• limica
    07. Svibanj 2022. 16:33

ima333

limica

kod mene izgleda ni ejakulat ni ananas ni setnje duge ni nista nece natjerati ovu seficu van 😂💁‍♀️

E to znaci da je sefici lijepo u trbuhu i da ce sefica sama odlucit kad bude htjela van, hehe. 🥰😊

a ti mama umri od iscekivanja, ma salim se hej nek je sve uredu i neka ide svojim tokom ❤️🌸

Marijanaaa12345
    07. Svibanj 2022. 17:53

Limica, za dva dana ti u 39tt, vjerujem da ti je dosta, i meni isto, nije mi neka lijepa trudnoca Al opet sad bas svasta vidim i cujem u bolnici na odjelu patologije tako da bio bi grijeh kad bi se ja pozalila na ista. A sto se sexa tice, kazes pralticirate, nemam iskustva Al navodno to najbolje pomaze. :) Pij caj, skaci po lopti, penji se uz stepke, sex, datulje, hh sretno :* 
    Didi, Anushka hvala vam na potpori cure :) 
    Ina85, pa po pitanju zastoja tu na odjelu lezi dosta cura s tom problematikom, koliko shvatila moje nije nesto puno strasno. Kad sam bila 34tt rekli su 2800g i da i glava i zeludac i bedrena odgovara u dan i onda sada u 37tt da ima 2400g i da s mjerama svim u 34tt i jucer na pregledu da ipak ima 2600g i da mu nije sve nego samo zeludac manji u 34tt. Al bas svugdje varira od uredaja do doktora ta mjerenja i procjene. 
    Creazypeach, beba je jako aktivna i miga se, samo ja to ne osjetim, to je vjv nesto do mene ipak. Jer ctg bas dobar.
    MissR, Pepi, Samo ja ma nebi ja cak rekla da to do Zadra, nego se potrefilo, vodila privatno kod Tadic jedne mjere pa onda na hitnu druge mjere i onda u Zagreb trece. Vjv bi i u Zadru da ostala kad tad u ovom periodu registrirali taj zastoj, vjerujem samo splet vremenski. I tu doktorica u Vinogradskoj ful izhvalila Hoti koja me u ZD pregledala tako da ima strucnjaka svugdje, netreba se bojati. Ja u Zg prvenstveno isla jer su nam tu obitelji s dole smo sami bili on i ja. 
    Dijana, draga hvala ti, bas je lijepo cuti pozitivno iskustvo :) :* 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Ina85
    07. Svibanj 2022. 23:36

Neznam koliko su aktivne vase bebe ali ova moja mi je danas sve organe pomjesala 🥴😵‍💫. I ne prestaje

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Didi4321
    08. Svibanj 2022. 06:31

Ina85

Neznam koliko su aktivne vase bebe ali ova moja mi je danas sve organe pomjesala 🥴😵‍💫. I ne prestaje

Ovisi o danu. U tim tjednima je puno udaraca, sada je vise meskoljenje i rastezanje s povremenim udarcima. Zadnjih dana mu je fora da se u isto vrijeme upre u dva mjesta i rasteze, to mi je ful nelagodno. Preksinoc me okinuo nogicom u jetru, tu sam prebrojala sve zvijezde svemira.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Crazypeach
    08. Svibanj 2022. 08:34

Dobro jutro! Didi,mi smo tu negdje,i kod mene puno manje pokreta,isto bude rastezanje-ponekad bolno, kao da me u sam cerviks lupi. Ponekad se čak i pitam di je

• Tinkica27
    08. Svibanj 2022. 08:54

Jutro svima.. Moj malac se sinoć baš protezao i lupao, ali noćas i jutros kao da se smirio.. A kako danas ulazim u 40. - ti tt mislim da ima sve manje mjesta i da se priprema za van 🙈

MMMartinaaa
    08. Svibanj 2022. 09:07

Jutro cureee! Jao kad vidim da ste neke u 38, 39, pa uskoro i u 40tt, stvarno ne mogu vjerovati!!! 😱 
    Neka se nama naše bebice javljaju, lupaju, neka nam ne daju mira...sve samo da nam stignu zdrave i snažne ❤️ 
    Želim vam (nam) sretan majčin dan, sljedeće godine možemo očekivati doručak u krevetu od naših mužića i već velikih beba 🥰
    Uživajte u nedjelji! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.