![](/media/img/4a/ab/c6eac7aad6fbd901ddf7.jpeg)
Lovely cestitam ti od srca draga ❤️ Zelim vam brz oporavak i da se sto prije vratite svojoj kuci 🤗
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Cure samo da vam javim da je jučer 7.5 stigao moj Noel 🥰 51 cm dugačak i 3620 g težak.
Bio je to dug i težak put, na kraju je završilo carskim pod općom anestezijom, ali bitno da je on dobro. Ja sam bila jučer i danas cijeli dan na intezivnoj tako da smo bili razdvojeni, ali evo večeras su me prebacili na babinjače i jedva čekam da mi ga donesu i da budemo zajedno.
Cestitke na bebolincu 🥰. Mogu pitat u kojoj si bolnici rodila?
Kod nas se ne ide vise na intenzivnu govorim za Pulu vec odmah na babinjace nakon rađaone i bebu donesu brzo pa je malo tesko za dizanje ali vjerujem lakse nego kad te odvoje.
Lovely cestitam od srca ❤️💕💕😻😻 predivne vijesti i bome pravi dječak da vam je ziv i zdrav 💜💜💜 tebi brz oporavak a i ja se isto nadam da sam tu negdje medju sljedecim hahaha samo sam tebe cekala da rodis 😂 sad tek imam osjecaj da sam i ja blizu mada ima jos par cura ispred mene
Cestitam na bebici. 💕
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Cure samo da vam javim da je jučer 7.5 stigao moj Noel 🥰 51 cm dugačak i 3620 g težak.
Bio je to dug i težak put, na kraju je završilo carskim pod općom anestezijom, ali bitno da je on dobro. Ja sam bila jučer i danas cijeli dan na intezivnoj tako da smo bili razdvojeni, ali evo večeras su me prebacili na babinjače i jedva čekam da mi ga donesu i da budemo zajedno.
Čestitam draga, pazite se, mazite i uživajte😘
url=https://lilypie.com]
Lovely čestitam! Lijepo ime za sina :-) nadam se da ću i ja brzo...
Čestitke Lovely 😊 brz oporavak,da se mazite i pazite čim prije zajedno 🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Lovely ❤️, čestitaaam ! Brz oporavak ti želim i da se što prije maziš sa svojim Noelom.
❤️
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Čestitke od ❤️👣☘️
Dobro nam došao Noel 😍 brzi oporavak ti želim 😊
💃 26 🕺29
Termin: 27.06.2022.
Čestitam Lovelly ❤️ Dobrodošao Noel! Želim ti brz oporavak, puno energije i da sa svojim dječakom uživaš u svakoj sekundi dana, pa i onda kada su dani čupavi 😊
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji