Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missR
    08. Svibanj 2022. 21:30

Lovely cestitam ti od srca draga ❤️ Zelim vam brz oporavak i da se sto prije vratite svojoj kuci 🤗 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Bobica91
    08. Svibanj 2022. 21:34

Lovely_

Cure samo da vam javim da je jučer 7.5 stigao moj Noel 🥰 51 cm dugačak i 3620 g težak.
    Bio je to dug i težak put, na kraju je završilo carskim pod općom anestezijom, ali bitno da je on dobro. Ja sam bila jučer i danas cijeli dan na intezivnoj tako da smo bili razdvojeni, ali evo večeras su me prebacili na babinjače i jedva čekam da mi ga donesu i da budemo zajedno.

Cestitke na bebolincu 🥰. Mogu pitat u kojoj si bolnici rodila?
    Kod nas se ne ide vise na intenzivnu govorim za Pulu vec odmah na babinjace nakon rađaone i bebu donesu brzo pa je malo tesko za dizanje ali vjerujem lakse nego kad te odvoje.

• limica
    08. Svibanj 2022. 21:35

Lovely cestitam od srca ❤️💕💕😻😻 predivne vijesti i bome pravi dječak da vam je ziv i zdrav 💜💜💜 tebi brz oporavak a i ja se isto nadam da sam tu negdje medju sljedecim hahaha samo sam tebe cekala da rodis 😂 sad tek imam osjecaj da sam i ja blizu mada ima jos par cura ispred mene 

Ina85
    08. Svibanj 2022. 22:05

Cestitam na bebici. 💕 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Anushka
    08. Svibanj 2022. 22:17

Lovely_

Cure samo da vam javim da je jučer 7.5 stigao moj Noel 🥰 51 cm dugačak i 3620 g težak.
    Bio je to dug i težak put, na kraju je završilo carskim pod općom anestezijom, ali bitno da je on dobro. Ja sam bila jučer i danas cijeli dan na intezivnoj tako da smo bili razdvojeni, ali evo večeras su me prebacili na babinjače i jedva čekam da mi ga donesu i da budemo zajedno.

Čestitam draga, pazite se, mazite i uživajte😘

url=https://lilypie.com]

Crazypeach
    08. Svibanj 2022. 22:23

Lovely čestitam! Lijepo ime za sina :-) nadam se da ću i ja brzo...

Visibaba07
    08. Svibanj 2022. 22:28

Čestitke Lovely 😊 brz oporavak,da se mazite i pazite čim prije zajedno 🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

MarVel
    08. Svibanj 2022. 22:29

Lovely ❤️, čestitaaam ! Brz oporavak ti želim i da se što prije maziš sa svojim Noelom. ❤️

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

• ar5
    08. Svibanj 2022. 23:31

Lovely_

Čestitke od  ❤️👣☘️ 
    Dobro nam došao Noel 😍 brzi oporavak ti želim 😊

💃 26 🕺29
    Termin: 27.06.2022.

Mallla
    08. Svibanj 2022. 23:46

Čestitam Lovelly ❤️ Dobrodošao Noel! Želim ti brz oporavak, puno energije i da sa svojim dječakom uživaš u svakoj sekundi dana, pa i onda kada su dani čupavi 😊

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.