Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tasm
    06. Svibanj 2022. 18:37

Evo mene sa pregleda, blago sam šokirana jer je dr procjenio da je moja curka 2300g a trudnoca je po uzv 32+3... Tako da izgleda prati svog starijeg bracu, pa kako stvari stoje ako izguramo do termina imam jos jedno 4+ novorodence... Sad me vec panika 😅

Crazypeach
    06. Svibanj 2022. 19:16

Anushka a kaj se s bebicom? Ti si doma?

Demetria
    06. Svibanj 2022. 19:45

Anushka

Jutro cure, ja bi roštilj😢😢😢al bit će prilika, tako da Marvel niti ja ne mrdam nikuda, još sam u bolnici. Svoj rođendan sam provela u bolnici, 1.maj, bit ću tu i za Majčin dan, a doma imam još jednu svoju curicu, al dobro, kaj je tu je, sve to ide u rok službe nas mama, bitno da je bebica ok na kraju. Počeo je svibanj, pa si mislim ovaj mjesec budem valjda svakak izašla iz bolnice🙂klasa optimist

“Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka nikad. Majka je nešto potpuno novo.” – Rajneesh

imam za pročitati 30 stranica, ali cure su mi već rekle sretnu vijest pa da ti čestitam <3 brz oporavak želim tebi i malenom borcu...sad idem čitati da vidim je cura ili dečko

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    06. Svibanj 2022. 19:58

Samoja6

Čestitam na curki! 💖💖💖💖 Bitno da je sve prošlo u redu! 😍
    A sad i ja moram nešto pitati… 😋
    Cure jučer sam primijetila da sam dobila podstanara (hemoroid!!!!)! Što nemogu virovati jer od početka imam urednu stolicu!
    Što da radim, skoro cijelu noć nisam spavala jer boli i velik je? Imam hemeroprotect kremu, ali njoj treba duuuugo da pomogne…

nadam se da si našla što ti pomaže?
    ja od prošlog vikenda koristim kantarionovo ulje i ne primječujem razliku isti je samo što više nije bolan toliko. to je prošli vikend bilo za poluditi od boli....
    *
    Crazypeach brz oporavak mužu.
    meni nije bio na prvom porodu zbog korone i zabrana, a sad je jako tužan ako bude carski i opet ne bude mogao. baš želi i ja isto tako jako želim da bude uz mene
    *
    Chicco uloške sam vakumirala 10 komada i ponijela sa mnom muž je poslije poslao ostatak jer smo bile pet dana.
    jedino sam nosila xxl tetru da mala i ja ležimo na njoj jer sam dojila
    *
    Anushka tek sad vidim tvoju lentu dolje totalno sam zaboravila da smo mi skoro u dan razlike :O

*

Demetria
    06. Svibanj 2022. 20:01

limica

curke ja da se javim, posto sam imala bas jake bh kontrakcije iako nepravilne bile su bas jake i nisam osjecala pokrete bebe pa sam otisla u bolnicu na pregled. Doktor kaze da sam se pocela otvarati. pitala sam koliko kaze on ne skroz ali si uloziva hahaha sta to znaci ne znam al uglavnom sve je uredu sa bebom sve mjere odgovaraju uglavnom su tu negdje procjena bebe je na 3200 mada nije ona tolika vec su mi rekli da ima duze nogice hahahah ali svejedno smirila sam se. rekli su mi da u slucaju jacih bolova idem u bolnicu i da nista ne cekam kako sam ja rekla da cu cekati kontrakcije na par minuta 💁‍♀️ sta mislite koliko traje to otvaranje kad jednom krene?

možeš i cijeli mjesec biti otvorena prst dva...moja frendica je bila...ispao joj i sluzni čep i opet je prenjela mislim dva tjedna skoro

*

• Nara-Nara
    06. Svibanj 2022. 20:21

MamaH

Crazypeach

Didi hvala na brizi… noga je za sada dobro,imao je u utorak operaciju koja je trajala 9 sati-presađivanje mišića. Boli ga,ali valjda je to i razumljivo… meni je pregled 11.5.Ali ja više nisam ni zanimljiva kad imam pregled svaki tjedan :D valjda zato kaj sam 1.put rodila ranije al sad sam već u 36-om tjednu. Kupila sam danas čaj od lista maline jer sam.negdje pročitala da ga je dobro pit pred kraj trudnoće,jel ima koja curka da ga je pila ili ga pije?

Ja sam ga pila u drugoj trudnoci i nastavila nakon poroda dok nisam potrosila zalihe. Po meni vrijedi ga piti. Spontano pukao vodenjak navecer, rodila 7 sati kasnije. Krvarenje naspram prvog poroda nista, lakse od menstracije. I sad sam ga kupila, pijem jednu salicu dnevno, kad dodem do 36 tj pojacavam doze 🤣

Ja sam išla kupiti čaj u ljekarni i tamo mi žena izričito napomenula neka ga počinjem koristiti sa punih 37 tjedana 😳
    Kak si ga ti koristila? Koliko čaša od recimo 36.tt?

Anushka
    06. Svibanj 2022. 22:15

Crazypeach

Anushka a kaj se s bebicom? Ti si doma?

Malo ju muči disanje, al danas je bila ok.počela je dobivati na kilaži, izdajam pa papa moje mlijeko, jede ok.nisam doma, u bolnici sam, nemam ju srca ostavit i otić doma. U nedjelju je Majčin dan, a ja nisam niti s jednom.ali bit će ih još puno....danas su mi skinuli flaster s reza, imala sam snage pogledat, dug je al nije loš...

url=https://lilypie.com]

Bachata
    06. Svibanj 2022. 22:31

Hvala puno svima vama koje ste odgovorile na moj post.... Zaista veliko hvala, nadam se da će sve bit u redu. 
    Bvb

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

Crazypeach
    06. Svibanj 2022. 23:08

Anushka jesi,samim time što si u bolnici si sa svojom curicom. Bit će sve ok,ja sam sigurna. Pretpostavljam kako ti je,to si već jednom prošla proći ćeš opet i uskoro biti doma sa svojom obitelji.

Marijanaaa12345
    06. Svibanj 2022. 23:45

Bachata, vjerujem da nije nista strasno, biti umjeren i naci triger poput ovog primjera s graskom..meni npr nisu uopće radili ogtt jer nisu smatrali potrebnim tako da sam se ja prejedala slatkisima, opet nije bilo pametno. 
    *
    Creazypeach brz oporavak muzu zelim :) 

Anushka, jos malo, budi hrabra, brzo Ce i ovo proci i imat ces obje curke u rukama :) Bitno da jede izdojeno. Btw probaj na rez stsvljat gazu s cajem od hrastove kore, navodno pomaze 

MfrauM, nemam rijeci, i dalje osobno probavljam Vasu situaciju, molim za vas i djecaka i svaki dan si mi u mislima. Mozda cemo se jednom naci na lignjama u konobi i veseliti se lijepsim vremenima. Držite se! :* 

Ja se nisam javljala par dana, ugl. U bolnici sam hospitalizirana do poroda. Nisam bila osjetila pokrete bebe i otisla na hitnu, prvo nisu ni srceko uspjeli nac a ja sam te iste minute umrla. Nasli su srce poslije, pa da je jako sporo pa sto i jedan pregled, a od subote su mi ustvrdili zastoj u razvoju bebe za tri tjedna. Sada sam na patologiji u Vinogradskoj, u 37tt, cuvaju bebu i mene, mjerimo ctg svaki dan i za tjedan dana bi trebala biti indukcija jer mi beba ne dobiva nesto na težini ta tri tjedna. Eto, tako da vjerovatno na petak 13. Ili pon 16. Kako zasada stvari stoje cu upoznati svog sinčića :) 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.