![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Btw, Lovely Di si? Kako si? Tebi je termin ovih dana, ima li trudova??
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Demetria koristila sam hemero protect... I to sam 1 dan da oprostite utopila guzicu u tome!! 😂
Sutradan sam osjetila da je nešto manje... Bar više nije bilo toliko bolno, i evo jučer je očito puklo, bilo je nešto krvi i to je to! Danas ne osjetim više ništa, mada sam preventivno namazala...
Čemu služi taj čaj od lista maline?
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
ja nigdje ne mogu naci taj caj, a stvarno sam vise sve metode probala da rodim vise jer me satrase bh kontrakcije psihicki. imam ih konstantno po citave dane i u snu cak medjutim bolova jos nikakvih.. tako da ako imate jos neke savjete osim ananasa datula pilates lopte.. sve cu probati 😂
Marijanaaa bas sam razmisljala o tebi, gdje si kako si?
neka te u bolnici barem si stalno pod nadzorom a to puno znaci, bit ce sve uredu, bices u mojim molitvama da sve prodje kako treba i da uzmes svog bebaca u ruke ❤️ jedva cekam da ovi dani prolete pa da nas zaokupiraju nasi mali vragolancici 💕💕
Anushka isto ti zelim sto prije izlazak iz bolnice da ti i bebice budete skupa sto prijeee zdrave i vesele
Bachata, vjerujem da nije nista strasno, biti umjeren i naci triger poput ovog primjera s graskom..meni npr nisu uopće radili ogtt jer nisu smatrali potrebnim tako da sam se ja prejedala slatkisima, opet nije bilo pametno.
*
Creazypeach brz oporavak muzu zelim :)
*
Anushka, jos malo, budi hrabra, brzo Ce i ovo proci i imat ces obje curke u rukama :) Bitno da jede izdojeno. Btw probaj na rez stsvljat gazu s cajem od hrastove kore, navodno pomaze
*
MfrauM, nemam rijeci, i dalje osobno probavljam Vasu situaciju, molim za vas i djecaka i svaki dan si mi u mislima. Mozda cemo se jednom naci na lignjama u konobi i veseliti se lijepsim vremenima. Držite se! :*
*
Ja se nisam javljala par dana, ugl. U bolnici sam hospitalizirana do poroda. Nisam bila osjetila pokrete bebe i otisla na hitnu, prvo nisu ni srceko uspjeli nac a ja sam te iste minute umrla. Nasli su srce poslije, pa da je jako sporo pa sto i jedan pregled, a od subote su mi ustvrdili zastoj u razvoju bebe za tri tjedna. Sada sam na patologiji u Vinogradskoj, u 37tt, cuvaju bebu i mene, mjerimo ctg svaki dan i za tjedan dana bi trebala biti indukcija jer mi beba ne dobiva nesto na težini ta tri tjedna. Eto, tako da vjerovatno na petak 13. Ili pon 16. Kako zasada stvari stoje cu upoznati svog sinčića :)
*
Uff mogu mislit kako si se prepala. Bitno da vas sad imaju pod kontrolom. Samo pozitivno razmisljaj. Uskoro ces drzati bebicu u rukama i to je predivno
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Jutro cure, ja bi roštilj😢😢😢al bit će prilika, tako da Marvel niti ja ne mrdam nikuda, još sam u bolnici. Svoj rođendan sam provela u bolnici, 1.maj, bit ću tu i za Majčin dan, a doma imam još jednu svoju curicu, al dobro, kaj je tu je, sve to ide u rok službe nas mama, bitno da je bebica ok na kraju. Počeo je svibanj, pa si mislim ovaj mjesec budem valjda svakak izašla iz bolnice🙂klasa optimist
“Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka nikad. Majka je nešto potpuno novo.” – Rajneesh
imam za pročitati 30 stranica, ali cure su mi već rekle sretnu vijest pa da ti čestitam <3 brz oporavak želim tebi i malenom borcu…sad idem čitati da vidim je cura ili dečko
Hvala ti🙂
url=https://lilypie.com]
Bachata, vjerujem da nije nista strasno, biti umjeren i naci triger poput ovog primjera s graskom..meni npr nisu uopće radili ogtt jer nisu smatrali potrebnim tako da sam se ja prejedala slatkisima, opet nije bilo pametno.
*
Creazypeach brz oporavak muzu zelim :)
*
Anushka, jos malo, budi hrabra, brzo Ce i ovo proci i imat ces obje curke u rukama :) Bitno da jede izdojeno. Btw probaj na rez stsvljat gazu s cajem od hrastove kore, navodno pomaze
*
MfrauM, nemam rijeci, i dalje osobno probavljam Vasu situaciju, molim za vas i djecaka i svaki dan si mi u mislima. Mozda cemo se jednom naci na lignjama u konobi i veseliti se lijepsim vremenima. Držite se! :*
*
Ja se nisam javljala par dana, ugl. U bolnici sam hospitalizirana do poroda. Nisam bila osjetila pokrete bebe i otisla na hitnu, prvo nisu ni srceko uspjeli nac a ja sam te iste minute umrla. Nasli su srce poslije, pa da je jako sporo pa sto i jedan pregled, a od subote su mi ustvrdili zastoj u razvoju bebe za tri tjedna. Sada sam na patologiji u Vinogradskoj, u 37tt, cuvaju bebu i mene, mjerimo ctg svaki dan i za tjedan dana bi trebala biti indukcija jer mi beba ne dobiva nesto na težini ta tri tjedna. Eto, tako da vjerovatno na petak 13. Ili pon 16. Kako zasada stvari stoje cu upoznati svog sinčića :)
*
Drži se, još malo i vidjet ćeš svoje malo zlato🙂
url=https://lilypie.com]
Jutro cure. Mi ne spavamo od 5.30 . Al dobro je i to , inace znamo nespavat po cijelu noc 😳. Ja sam se sva osula po trbuhu neke crvene tockice i svrbeeee. A svaki dan mazem po 2 puta sa biobazom mama. Marijana kakav zastoj razvoja bebe? Jesu ti rekli ista vise? Koliko kg ima beba? Pluca? Joj ja bi izludila , vikala bi tamo vadite ga. Ionako nakon 37 tt su skroz razvijeni . Uff. Svaki dan mi se neke misli po glavi muvaju. Hocu li dogurati do kraja a da bude sve u redu. Malo me ove moje kontrakcije zabrinjavaju al bit ce da su normalne a samo sam ja paranoicna.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Marijana baš mi je žao :-( pa koliko kg ima bebica? Kolko dugo nisi osjetila pokrete bebe?i meni su bh kontrakcije izražene. Navečer sam umislila da je to zbog šalice čaja lista od maline. još uvijek mi nije jasno od kad ga se smije piti
MfrauM - drzite se i dalje i svaka cast na hrabrosti, zelim ti svu srecu i svu snagu ovog svijeta 🙏🏻❤️
.
Znojenje - znojim se ali nije nis prestrasno, nekad znam po noci bit mokra u podrucju prepona, a nekad ne. Prek dana se skoro nis ne znojim. Al isto se sjecam da mi je znojenje bilo koma nakon poroda a rodila sam u 2.mjesecu i smrdila sam si uzasno 😔😏.
.
Mene u zadnjih tjedan i pol napada kakanje, stalno sam na wc-u i bas imam osjecaj da se “cistim”. Nemrem bas jesti i izgubila sam 2kile 🤔 Neznam jel neka viroza ili je vec krenula priprema za porod sto mi je cudno jer sam tek 33tt.
.
Anushka - tebi zelim brzi oporavak i da sto prije sa svojom curicom ides doma, obje ste veliki borci i drzite se i dalje 🥰
Marijana tako me ljuti sto to tu kod nas nisu vidjeli. Srecom si sad u dobrim rukama i pod nadzorom tako da ce biti sve ok 😊
Lovely kako ide? Ima li kakvih znakova?
Kod mene stalno te bh kontrakcije i menga bolovi, a malac aktivan sutira me na sve strane 🥴
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji