Marijana baš mi je žao :-( pa koliko kg ima bebica? Kolko dugo nisi osjetila pokrete bebe?i meni su bh kontrakcije izražene. Navečer sam umislila da je to zbog šalice čaja lista od maline. još uvijek mi nije jasno od kad ga se smije piti
MfrauM - drzite se i dalje i svaka cast na hrabrosti, zelim ti svu srecu i svu snagu ovog svijeta 🙏🏻❤️
.
Znojenje - znojim se ali nije nis prestrasno, nekad znam po noci bit mokra u podrucju prepona, a nekad ne. Prek dana se skoro nis ne znojim. Al isto se sjecam da mi je znojenje bilo koma nakon poroda a rodila sam u 2.mjesecu i smrdila sam si uzasno 😔😏.
.
Mene u zadnjih tjedan i pol napada kakanje, stalno sam na wc-u i bas imam osjecaj da se “cistim”. Nemrem bas jesti i izgubila sam 2kile 🤔 Neznam jel neka viroza ili je vec krenula priprema za porod sto mi je cudno jer sam tek 33tt.
.
Anushka - tebi zelim brzi oporavak i da sto prije sa svojom curicom ides doma, obje ste veliki borci i drzite se i dalje 🥰
Marijana tako me ljuti sto to tu kod nas nisu vidjeli. Srecom si sad u dobrim rukama i pod nadzorom tako da ce biti sve ok 😊
Lovely kako ide? Ima li kakvih znakova?
Kod mene stalno te bh kontrakcije i menga bolovi, a malac aktivan sutira me na sve strane 🥴
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Marijana vjerujem da si se jako uplasila kad nisi na prvu cula srcanu reakciju, hvala Bogu pa je sve ok. Sestricni je isto tako malena kasnila u zastoju 3 tjedna non stop, ali je cijelo vrijeme dobivala na kilazi samo malo sporije sto je isto jako bitno. Rodila je u 42. tjednu savrsenu malu zdravu curicu :)
Mame koje ste vec prosle porod, osjecate li se sad opustenije jer "znate sto vas ceka" ili sad jos vecu paniku osjecate? 😅
Didi hvala na brizi… noga je za sada dobro,imao je u utorak operaciju koja je trajala 9 sati-presađivanje mišića. Boli ga,ali valjda je to i razumljivo… meni je pregled 11.5.Ali ja više nisam ni zanimljiva kad imam pregled svaki tjedan :D valjda zato kaj sam 1.put rodila ranije al sad sam već u 36-om tjednu. Kupila sam danas čaj od lista maline jer sam.negdje pročitala da ga je dobro pit pred kraj trudnoće,jel ima koja curka da ga je pila ili ga pije?
Ja sam ga pila u drugoj trudnoci i nastavila nakon poroda dok nisam potrosila zalihe. Po meni vrijedi ga piti. Spontano pukao vodenjak navecer, rodila 7 sati kasnije. Krvarenje naspram prvog poroda nista, lakse od menstracije. I sad sam ga kupila, pijem jednu salicu dnevno, kad dodem do 36 tj pojacavam doze 🤣
Ja sam išla kupiti čaj u ljekarni i tamo mi žena izričito napomenula neka ga počinjem koristiti sa punih 37 tjedana 😳
Kak si ga ti koristila? Koliko čaša od recimo 36.tt?
Ja sam u 36 tj pocela dvije dnevno, sa 38 tj 3 dnevno. On ne potice trudove nego jaca tonus maternice da bolje odradi svoj posao.
18.01.2016. 💙
10.01.2018.💜
termin 27.06.2022.💙
Mame koje ste vec prosle porod, osjecate li se sad opustenije jer "znate sto vas ceka" ili sad jos vecu paniku osjecate? 😅
Koliko me sve vec sve tak i tak boli, jedva cekam da rodim hahaha jedini strah koji imam je da ne stignem na epiduralnu i moram roditi bez nje 🤣
18.01.2016. 💙
10.01.2018.💜
termin 27.06.2022.💙
Bachata, vjerujem da nije nista strasno, biti umjeren i naci triger poput ovog primjera s graskom..meni npr nisu uopće radili ogtt jer nisu smatrali potrebnim tako da sam se ja prejedala slatkisima, opet nije bilo pametno.
*
Creazypeach brz oporavak muzu zelim :)
*
Anushka, jos malo, budi hrabra, brzo Ce i ovo proci i imat ces obje curke u rukama :) Bitno da jede izdojeno. Btw probaj na rez stsvljat gazu s cajem od hrastove kore, navodno pomaze
*
MfrauM, nemam rijeci, i dalje osobno probavljam Vasu situaciju, molim za vas i djecaka i svaki dan si mi u mislima. Mozda cemo se jednom naci na lignjama u konobi i veseliti se lijepsim vremenima. Držite se! :*
*
Ja se nisam javljala par dana, ugl. U bolnici sam hospitalizirana do poroda. Nisam bila osjetila pokrete bebe i otisla na hitnu, prvo nisu ni srceko uspjeli nac a ja sam te iste minute umrla. Nasli su srce poslije, pa da je jako sporo pa sto i jedan pregled, a od subote su mi ustvrdili zastoj u razvoju bebe za tri tjedna. Sada sam na patologiji u Vinogradskoj, u 37tt, cuvaju bebu i mene, mjerimo ctg svaki dan i za tjedan dana bi trebala biti indukcija jer mi beba ne dobiva nesto na težini ta tri tjedna. Eto, tako da vjerovatno na petak 13. Ili pon 16. Kako zasada stvari stoje cu upoznati svog sinčića :)
*
Cure, baš mi vas je žao...
Marijana, ne mogu zamisliti što bi bilo da nisi otišla u ZG nego ostala u ZD 🙄😔 sva sreća pa si odlučila otići. Držim fige da bude sve ok 🙏
Anushka draga, šaljem ti zagrljaj i puno snage! Nemam uopće riječi utjehe 😔 još malo i ovaj dio postati će prošlost.
MfrauM svaki dan te se sjetim. Ne mogu zamisliti kako vam je. Hvala što si se javila. Ako želiš, javi nam ime, pa da ga imenujemo dok se molimo. Ako ti je to neprihvatljivo, ignoriraj poruku.

Ovo nikako ne ulijeva povjerenje nama koji smo ostali u Zadru! 🤯🤯
Što se tiče seksa pred kraj trudnoće, evo majke mi jedva čekam jer smo u celibatu neznam ni ja koliko već! On pri samoj pomisli umire od straha da se nebi što dogodilo, a sad već ni ja nisam bog zna što pokretna... I nikako objasniti da je sve ok! Al to je valjda kad se jednom opečeš i na hladno pušeš...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Cure bila na pregledu 5.5. Sve ok..natukla 11 kila do sad ali i maleni je velik..
Jel može koja s obzirom da ste sve skoro 30+ natipkat otprilike kolika im je bila beba oko 27 tt?
Doktorica je bas lijepu slikicu ulovila i maleni je presladak.
Idući pregled je 03.06.
P.s. ulovila sam negdje da imate grupu na fejsu.. jel mogu možda bit pozvana tamo? Lakše mi je na fejsu nego ovdje 🙈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji