![](/media/img/4a/ab/c6eac7aad6fbd901ddf7.jpeg)
I mene zadnjih dana mali udara, rasteže se, proteže... Svugdi ga ima... Samo se ja čujem svako malo "ufff!"
Bude dana kad bockam, tresem, radim bilo što da se javi i onda nakon tog perioda - eto ga! Ali draže mi je kad lupa svakako!
Jedva čekam da prođe i ovo malo što je preostalo da bude s nama! Uvijek me nečega strah, pa pročitam nešto ružno... Još ne razmišljam o porodu jer se to meni sve još čini daleko, mada i nije baš tako daleko...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Mallla, to sam i mislila, da me tješi. Ja sam krenula pisati svoj plan poroda, kao sve bi nešto prirodno, bez epiziotomije, bez dripa, skakutala po pilates lopti... izvodila joga položaje. Baš me zanima što će biti u praksi.
Anushka, baš sam te se sjetila, mislila kako ste vas dvije. Divna gesta od sestara. ❤️ I sretan ti, a i svima ostalima Majčin dan. 💐
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Mallla, to sam i mislila, da me tješi.Ja sam krenula pisati svoj plan poroda, kao sve bi nešto prirodno, bez epiziotomije, bez dripa, skakutala po pilates lopti… izvodila joga položaje. Baš me zanima što će biti u praksi.
Anushka, baš sam te se sjetila, mislila kako ste vas dvije. Divna gesta od sestara.❤️ I sretan ti, a i svima ostalima Majčin dan. 💐
Hvala ti, sretan vam svima Majčin dan⚘🌷🌹
url=https://lilypie.com]
Drage mame - sretan vam Majčin dan!! 😁🥰❤️💜😘
Anushkakako je malena?
Kako si ti??
Šaljem ❤️💜
Dobro smo, svaki dan sve bolje, nadam se da će tako i ostati❤sestre su napisale sretan majčin dan i stavile kod nje u inkubator, rasplakala sam se, oprali me hormoni, jos je došla i starija po skrivećki smo našli način da se vidimo, pa plače kad ću doma, lom totalan. Ali mi smo mame, možemo mi to sve i idemo dalje, za njih sve💪nema toga zida kojeg zbog njih nebi srušila, rukama ako treba.
Naravno da će ostati, a bit će sve bolje i ljepše i radosnije 😁😁💜
I ja jedva čekam svoju bebu da opet neke radosti prolazim ispočetka 🥰
Ide ljeto, lijepo vrijeme, korona popušta, šetat ćemo ponosne s našim bebama i uživati.. jedva čekam 💋💋🌺🌺
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Mene su i prvi puta recnuli a rodila sam palčića. Babica je rekla uff jako je međica čvrsta,bude recnula,nisam ništa rekla,ionak sam bila pod epiduralnom pa nisam niš ni osjetila. Ne znam kolko sam šavova imala ali u početku me smetalo. Nisam baš mogla normalno sjediti i nekak me sve smetalo -i uložak i mrežaste gačice. Nadam se da me neće i sad rezati... anushka nadam se da ubrzo idete domeka... mene su poslije poroda jako prali hormoni. Kad sam ga prvi puta vidjela u onom grijanom krevetiću cmoljila sam se,nisam mogla doći k sebi...a bilo je sve ok. I kasnije u onoj sobi za izdajanje,sve cure normalne,jedino ja plačem i plačem. To su mi bili najgori dani tako da mogu pretpostaviti da nije lako
Cure samo da vam javim da je jučer 7.5 stigao moj Noel 🥰 51 cm dugačak i 3620 g težak.
Bio je to dug i težak put, na kraju je završilo carskim pod općom anestezijom, ali bitno da je on dobro. Ja sam bila jučer i danas cijeli dan na intezivnoj tako da smo bili razdvojeni, ali evo večeras su me prebacili na babinjače i jedva čekam da mi ga donesu i da budemo zajedno.
Ajme, predivna vijest. Čestitke i brz oporavak. Uživajte, mazite se i pazite. Ja slabo pišem, ali pratim vas i baš sam primjetila da se nisi javljala te sam pomislila da bi se mogla javiti s lijepim vijestima.
Cestitam zelim ti brz oporavak i da sto prije idete domeka da se mazite
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Cure samo da vam javim da je jučer 7.5 stigao moj Noel 🥰 51 cm dugačak i 3620 g težak.
Bio je to dug i težak put, na kraju je završilo carskim pod općom anestezijom, ali bitno da je on dobro. Ja sam bila jučer i danas cijeli dan na intezivnoj tako da smo bili razdvojeni, ali evo večeras su me prebacili na babinjače i jedva čekam da mi ga donesu i da budemo zajedno.
Cestitam i dobro dosao Noel!! ❤❤
👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Čestitam od srca 💙 brz oporavak!!! 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji