TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰
Tinkica27 - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Crazypeach - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Peppito - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ninnek - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Teab - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tams - 06.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Atina25 - 09.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Marijanaaa12345 - 09.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Lovely_ - 09.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Dani30 - 09.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
missR - 10.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tonkicaa - 10.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
MamaH - 10.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Peps19- 10.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Visibaba07 - 11.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Limica - 11.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
BabyM - 12.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Eden - 12.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Comming072022 - 13.05. ♥️🤰
MMMartinaaa - 13.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
marta96 - 13.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Didi4321 - 13.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
TheTina - 13.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Krami - 16.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Pikapolonka - 17.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ar5 - 17.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Demetria - 17.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Maajaa12344 - 17.05. 💖 it's a GIRL!
💖🤰
Leemma - 17.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Bambina1 - 19.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Sunchica555 - 23.05. 💖 it's a GIRL!
💖🤰
Ariel - 25.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Mallla - 03.06. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
ima333 - 06.06. 💙 it’s a boy! 💙🤰

TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
Mama_anđela - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
ljubičica - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
AnnieP - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
MarVel - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Sweety - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Poison_Ivy32 - … 💙 it’s a BOY!
💙🤰
Principessa007 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
EnaEna - … ♥️🤰 x 2
Ina85 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Poison_Ivy32 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Suncokret - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
BlaBla - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Yopa - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mare0722- … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Samoja - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Bobica91 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Arya - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mary10 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
bubamara19 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mrvica722 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Gabi12 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ivanana - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tini_ - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
dunja03 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Pepika - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Niki777 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
UKUPNO: 31 dječak 💙 & 24 curice 🌸
Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
Popis stvari za bebu: str. 410 (& str 887/888 s iskustvima korištenja)📖✅
Popis stvari za u rodilište: str. 692 🏥🧳
Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
Posljednja lista termina poroda & naše bebe(objavljuje se samo ponedjeljkom): str. 1108🤰🐣

Jutro cureee! Nadam se da se većina naspavala. 💤
Nakon par kritičnih noći i bolova, evo ja već drugu noć za redom lijepo spavam bez nekih većih smetnji (osim kad se moram skotrljat na drugi bok 🦭😅).
Drago mi je za sve dobre preglede do sada, i sretno curama koje imaju svoje preglede tokom ovog tjedna 🤞 💕
Baš me zanima hoće li nam još koja beba stići ovaj tjedan, ili ćemo se morati strpiti 🙈🙊 ne mogu vjerovati da je došlo to vrijeme! Samo neka smo mi i naše bebe zdrave ❤️

Da i kod mene je nocno znojenje izrazeno dosta a preko dana nista 🤷
Isto tako, po noci uzas, kroz dan ok. Al i dalje bolje nego sto ce biti kad rodim, nazalost to sad znam 🤣🤣 znojenje nakon poroda je posebna kategorija muke
18.01.2016. 💙
10.01.2018.💜
termin 27.06.2022.💙
Isto tako, po noci uzas, kroz dan ok. Al i dalje bolje nego sto ce biti kad rodim, nazalost to sad znam 🤣🤣 znojenje nakon poroda je posebna kategorija muke
Ajme da, taj znoj nakon poroda je grozan, toliko neugodan, nema tog dezica koji pomaze, jednostavno izlazi, stalno mokra 😅😅😅 jos sada ta "post porod faza znojenja" ce biti spojena sa ljetnim vrucinama 😅😅😅 ali to sta kazes, bar sad znamo sta nas ceka 🤷🤣
Ajme da, taj znoj nakon poroda je grozan, toliko neugodan, nema tog dezica koji pomaze, jednostavno izlazi, stalno mokra 😅😅😅 jos sada ta "post porod faza znojenja" ce biti spojena sa ljetnim vrucinama 😅😅😅 ali to sta kazes, bar sad znamo sta nas ceka 🤷🤣
Bilo mi je grozno usred zime, uopce me strah kako cu prezivjeti to sad usred ljeta 🤣
18.01.2016. 💙
10.01.2018.💜
termin 27.06.2022.💙
Pozdrav zene :)
Pratim vas i citam od prvog dana, nadam se da me primate u ovu malu zajednicu punu podrske i dobronamjernih savjeta. U 30. tjednu trudnoce sam, termin je 14.7., nosim curku :)
Zanima me da li se koja od vas susrela sa prosirenim venama na stidnim usnama u trudnoci? Kod mene su se pojavile prije dva mjeseca, ali su se znatno pojacale u zadnja dva tjedna. Kad stojim dugo na nogama bole te ginekologica savjetuje sto vise mirovanja da se ne nastave pogorsavati. Bila sam i na pregledu kod vaskularne kirurginje te ona savjetuje carski rez u slucaju pogorsanja. Uzasno izgledaju i imam osjecaj da je svakim danom sve gore i gore, a slabo nalazim iskustva po forumima tako da svaka informacija je dobro dosla...
Ajme cure ja sam luda totalno... Scrollam ja tako bezveze po mobitelu, naletim na Egmont i trpam slikovnice u košaricu! 😂
Izašla sam prije nego sam naručila i sad se mislim, zašto?! Imam 2 čovječuljka, jedan na jednom ramenu mi govori - NARUČI!, drugi - TI NISI NORMALNA, ŠTO ĆE TI TO VEĆ?! 😂
Sve bi to bilo super, da nemam već kolekciju od 50 slikovnica! 😂 😂 😂 😂
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Evo i mene s prvog pregleda u trudničkoj ambulanti. Čekanje cca sat vremena, ajde nije toliko strašno. Za moj skraćeni cerviks mi je rečeno da bi bilo alarmantno da sam 24 tt, ali ovako nije, moram i dalje mirovati. Ništa od deksametazona koji sam mislila da će mi dati. Ovaj pregled mi je bio neugodniji nego kod mog ginića. Baš sam ga osjetila. Je li i vama tako?? Prošetala sam do trudničke i došla mi je muka kad sam stigla tamo, mislila sam da mi je tlak pao, izmjerili su mi odmah, ali tlak mi je školski. Valjda kako ležim već danima pa sam izašla na ovu vrućinu, odjednom je opet jako zatoplilo, sva sam se preznojila.
MMMartinaaa, idući pregled u TA mi je 18.5.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Ajme cure ja sam luda totalno… Scrollam ja tako bezveze po mobitelu, naletim na Egmont i trpam slikovnice u košaricu! 😂
Izašla sam prije nego sam naručila i sad se mislim, zašto?! Imam 2 čovječuljka, jedan na jednom ramenu mi govori - NARUČI!, drugi - TI NISI NORMALNA, ŠTO ĆE TI TO VEĆ?! 😂
Sve bi to bilo super, da nemam već kolekciju od 50 slikovnica! 😂 😂 😂 😂
I ja tamo uzimam mom djecaku knjige... Ah to je ludnica, stalno imaju nesto super zanimljivo na popustima 🤩
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji