Da i kod mene je nocno znojenje izrazeno dosta a preko dana nista 🤷
Isto tako, po noci uzas, kroz dan ok. Al i dalje bolje nego sto ce biti kad rodim, nazalost to sad znam 🤣🤣 znojenje nakon poroda je posebna kategorija muke
18.01.2016. 💙
10.01.2018.💜
termin 27.06.2022.💙
Isto tako, po noci uzas, kroz dan ok. Al i dalje bolje nego sto ce biti kad rodim, nazalost to sad znam 🤣🤣 znojenje nakon poroda je posebna kategorija muke
Ajme da, taj znoj nakon poroda je grozan, toliko neugodan, nema tog dezica koji pomaze, jednostavno izlazi, stalno mokra 😅😅😅 jos sada ta "post porod faza znojenja" ce biti spojena sa ljetnim vrucinama 😅😅😅 ali to sta kazes, bar sad znamo sta nas ceka 🤷🤣
Ajme da, taj znoj nakon poroda je grozan, toliko neugodan, nema tog dezica koji pomaze, jednostavno izlazi, stalno mokra 😅😅😅 jos sada ta "post porod faza znojenja" ce biti spojena sa ljetnim vrucinama 😅😅😅 ali to sta kazes, bar sad znamo sta nas ceka 🤷🤣
Bilo mi je grozno usred zime, uopce me strah kako cu prezivjeti to sad usred ljeta 🤣
18.01.2016. 💙
10.01.2018.💜
termin 27.06.2022.💙
Pozdrav zene :)
Pratim vas i citam od prvog dana, nadam se da me primate u ovu malu zajednicu punu podrske i dobronamjernih savjeta. U 30. tjednu trudnoce sam, termin je 14.7., nosim curku :)
Zanima me da li se koja od vas susrela sa prosirenim venama na stidnim usnama u trudnoci? Kod mene su se pojavile prije dva mjeseca, ali su se znatno pojacale u zadnja dva tjedna. Kad stojim dugo na nogama bole te ginekologica savjetuje sto vise mirovanja da se ne nastave pogorsavati. Bila sam i na pregledu kod vaskularne kirurginje te ona savjetuje carski rez u slucaju pogorsanja. Uzasno izgledaju i imam osjecaj da je svakim danom sve gore i gore, a slabo nalazim iskustva po forumima tako da svaka informacija je dobro dosla...
Ajme cure ja sam luda totalno... Scrollam ja tako bezveze po mobitelu, naletim na Egmont i trpam slikovnice u košaricu! 😂
Izašla sam prije nego sam naručila i sad se mislim, zašto?! Imam 2 čovječuljka, jedan na jednom ramenu mi govori - NARUČI!, drugi - TI NISI NORMALNA, ŠTO ĆE TI TO VEĆ?! 😂
Sve bi to bilo super, da nemam već kolekciju od 50 slikovnica! 😂 😂 😂 😂
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Evo i mene s prvog pregleda u trudničkoj ambulanti. Čekanje cca sat vremena, ajde nije toliko strašno. Za moj skraćeni cerviks mi je rečeno da bi bilo alarmantno da sam 24 tt, ali ovako nije, moram i dalje mirovati. Ništa od deksametazona koji sam mislila da će mi dati. Ovaj pregled mi je bio neugodniji nego kod mog ginića. Baš sam ga osjetila. Je li i vama tako?? Prošetala sam do trudničke i došla mi je muka kad sam stigla tamo, mislila sam da mi je tlak pao, izmjerili su mi odmah, ali tlak mi je školski. Valjda kako ležim već danima pa sam izašla na ovu vrućinu, odjednom je opet jako zatoplilo, sva sam se preznojila.
MMMartinaaa, idući pregled u TA mi je 18.5.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Ajme cure ja sam luda totalno… Scrollam ja tako bezveze po mobitelu, naletim na Egmont i trpam slikovnice u košaricu! 😂
Izašla sam prije nego sam naručila i sad se mislim, zašto?! Imam 2 čovječuljka, jedan na jednom ramenu mi govori - NARUČI!, drugi - TI NISI NORMALNA, ŠTO ĆE TI TO VEĆ?! 😂
Sve bi to bilo super, da nemam već kolekciju od 50 slikovnica! 😂 😂 😂 😂
I ja tamo uzimam mom djecaku knjige... Ah to je ludnica, stalno imaju nesto super zanimljivo na popustima 🤩
Hej. Evo i mene s pregleda,sve ok. Danas smo točno 36.tjedana. Dečko ima 3 i 200 (prošli puta je imao 3 kg-krivo sam doktora bila skužila). Za tjedan dana opet pregled (11.5.) onda će mi i ctg radit. Za bris mi je rekao da se sad nećemo ništa čačkat iako ne mogu više ranije roditi. Mogu,ali ne bi više bilo opasno za bebu. Dogurala sam skoro do termina.
Bokić cure 🙂
Čestitam svima na dobrim pregledima..danas sam i ja bila vanredno na pregledu.Osjetila sam svrbež dlanova prije dvije noći,pa sam išla privatno izvaditi jetrene enzime jer je moja dr na godišnjem,pa je to ispalo nešto malo povišeno pa sam danas otišla na hitan pregled u TA da vidim šta oni kažu,a i neko probadanje,rezanje osjećam oko cerviksa.Pregledali me i sa trudnoćom je sve ok,ušće zatvoreno,uzeli mi bris.Ispada da je moja curka u tjedan dana dobila 400grama..sada smo na 2600...sutra moram vaditi krv još na sve neke parametre jer je danas već bilo prekasno..nadam se da će ti nalazi sutra bit dobri..
Šta se tiče znojenja po noći,ja se probudim sva u vodi,područje vrata,prsa,toliko da kosu moram posušit 😒 eh ti hormoni..svaki dan mjenjam posteljinu i perem, presvlačim piđame...
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Pozz svima... Evo da se javimo da smo gotovi sa pregledima za ovaj tjedan.. Dr kaže da je sve ok, pregledala me i kaže da se bebica lijepo spustila u zdjelicu i da sam zatvorena.. Idući puta će mi raditi ultrazvuk da potvrdimo težinu i onda čekamo da sve krene..
MarVel ja sam danas imala prvi puta vaginalni pregled u TA i nisam ni osjetila.. Doktorica je bila jako nježna, za razliku od moje kod koje inače idem koja je jako gruba i sve na silu radi. Jedino mi je bilo loše kad sam radila ctg jer sam morala ležati na lijevom boku i toliko me od žgaravice peklo da me tjeralo povraćati pred kraj ctga.
Martina molim te upiši me za pregled za 11.5.
Sortiraj odgovore
Najstariji