Hvala vam cure svima na podršci, puno nam to znači…😘
♥️🥰
Mene jos ostavili u bolnici. Sve je ok od nalaza. Cak mi i iskljucila terapiju za tlak.
Ja se bas nadala da cu ici kuci danas, pa mi bas bilo tesko malo se isplakala i pomirila se stim da je bolje da budem ovde. Necu ja ni da forsiram da me puste kuci. Uglavnom spavam i sanjam kavu 🤣. Imam nekih kapucina i 2 u 1 pa kad mi ono bas bas dodje smuckam sa vodom iz bojlera 🤷
Ne smijemo ici sa odjela dole do restorana ili do aparata.
EnaEna nemoj biti tužna, društvo ti prave tvoje bebice. Brzo će i taj boravak u bolnici proći. Ne može ti netko doći u posjetu pa donijeti neku finu kavu ili čega si se već uželjela? Super za nalaze. Drž' se!
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Curke evo i mene s pregleda. Ctg pokazuje samo lagane kontrakcije, puno slabije nego zadnji put tako da doktor opet nije htio radit uzv ni nista gledat dolje nego cemo iduci put za tjedan dana komplet pregled.. cini se meni da cu ja na kraju roditi u pravom terminu🤣 ovaj malisa nas vec zeza, a kad se sjetim kako sam trcala po trgovinama da spremim torbu prije dva tjedna🙄
Bitno da je sve ok. Cekat cemo ga ovih jos 20 dana sto je ostalo🤗
Martina iduci pregled 10.5. 😘
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Cestitam svima na urednim pregledima, Anuschka i EnaEna drzite se u bolnici, jos malo i svi smo doma sa svojim bebicama, onda krecu malo drugacije muke 😅
Primjecujem da u zadnje vrijeme moram cesce na wc, a pokreti su se promjenili iz udaraca u nekakvo preokretanje u trbuhu, nekad bas bude neugodno koliko se rastegne i u neku tocku upre...

2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Cure jel se vi pojačano znojite otkad ste trudne? Inače nisam imala problema sa znojenjem, ali u zadnjih 2 mj je užas.. Znači ja se otuširam navečer, stavim dezić, otvoren prozor, ja mokra ujutro kao miš.. Gdje god idem moram nositi rezervne gaćice i potkošulju jer budem mokra nakon 15min. Kad znam da ću biti dulje u bolnici nosim po 2 gačice jer se jako znojim u preponama... Ima koja supatnica da ima iste muke?
Joj curke, ispričajte me, ja skroz zaboravila objaviti listu! 🤦 Akcija od ranog jutra, trenutno sam kod mojih i zapričala se, a vrijeme prolazi.
Bila sam jutros obaviti par stvari, i nasred shopping centra ja sam mislila sa će mi beba ispast vam evo 😶 toliko se migoljila, ali nisko dolje, pa kao da mi čeprka po pipi, užasno neugodno, a još sam stajala u redu u pošti, nigdje za sjest. I onda kako se nekako nezgodno namjesti ili nasadi na živac, tako mi sijevne kroz nogu da sva pokleknem. Jedva sam čekala doći do auta.
Sada je mir. 😅
Nadam se da ste mi sve dobro. Anushka -mislimo sve na tebe i na Luciju 💕
Moj novi termin je 23.05 pa me možeš ubaciti 😊

Cure jel se vi pojačano znojite otkad ste trudne? Inače nisam imala problema sa znojenjem, ali u zadnjih 2 mj je užas.. Znači ja se otuširam navečer, stavim dezić, otvoren prozor, ja mokra ujutro kao miš.. Gdje god idem moram nositi rezervne gaćice i potkošulju jer budem mokra nakon 15min. Kad znam da ću biti dulje u bolnici nosim po 2 gačice jer se jako znojim u preponama… Ima koja supatnica da ima iste muke?
Ja se znojim u preponama, pogotovo kad malo hodam, odem na neki pregled, gaćice mi budu kao da sam se upiškila. Noću se oko grudi najčešće znojim... Mi isto spavamo s otvorenim prozorom. I miris znoja, uf, definitivno drugačije nego prije trudnoće. Valjda je to sve normalno.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
I kod mene je prisutno samo nocno znojenje. Budem cijela mokra dva tri puta u toku noci i onda se dizem presvlaciti kompletno sve..
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Meni je stalno toplo i znojim se, ne pretjerano, ali da. Inače sam bila zimogrozna

Ja se također noću znojim nenormalno! Ja budem mokra, jastuk, posteljina - sve!
I sad sam makla sve s kreveta! Ostao je samo lagani pokrivač!
Sve me strah kakvo će ovo ljeto biti! Svake godine je sve toplije, ima da na škrge dišemo...
O mokrim gaćicama neću ni govoriti! To je strašno! 😂
Stalno je kao da sam se upišala!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji