Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijanaaa12345
    29. Travanj 2022. 20:38

Cure, samo kratko da se javim, sinoc otisla na hitnu radi sumnje na curenje vodenjaka. Ugl napravili ctg, ultrazvuk vagu i trbuh i imam lagane trudove, zatvorena sam i Pise Nestor 1 clanak neznam sto bi to značilo i da je plodna voda a ne iscjedak vjv visoko gore lagano pusta Al s glavom malac dole pa nista strasno i mogu tako sutra a mogu i za par tjedana. Ugl sutra ujutro putujem u Zagreb pa kad krene krene, ja spremna. :) 
    Ide vikend pun zbivanja i druzenja velikoj vecini pa uzivajte i budite dobro :* 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

missR
    29. Travanj 2022. 21:05

Marijana sretan ti put za Zagreb, da sretno stignete ti i bebac❤️
    Bit ce to super, mogla bi ti brzoo☺️☺️

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Anushka
    29. Travanj 2022. 21:13

Marijanaaa12345

Cure, samo kratko da se javim, sinoc otisla na hitnu radi sumnje na curenje vodenjaka. Ugl napravili ctg, ultrazvuk vagu i trbuh i imam lagane trudove, zatvorena sam i Pise Nestor 1 clanak neznam sto bi to značilo i da je plodna voda a ne iscjedak vjv visoko gore lagano pusta Al s glavom malac dole pa nista strasno i mogu tako sutra a mogu i za par tjedana. Ugl sutra ujutro putujem u Zagreb pa kad krene krene, ja spremna. :)

Sretno i da sretno stignete za Zagreb😘javi nam se🤞

url=https://lilypie.com]

MamaH
    29. Travanj 2022. 22:11

Marijanaaa12345

Sretan put i sretnoooo 💪💪🙂

18.01.2016. 💙
    10.01.2018.💜
    termin 27.06.2022.💙

• Tinkica27
    29. Travanj 2022. 22:40

MMMartinaaa

Tinkica27

Martina molim te upiši me za pregled 4.5. Sad ću imati preglede svakih tjedan dana do termina. To su još 2 pregleda aaa 🙈🙈🙈

Ajme meniiiiiii! Pa kad prije smo izgurale ovoliko 😱😅
    Istovremeno sam nestrpljiva, uzbudjena, nervozna… Ma sve! Jos malo, malo i eto ih naši 🐣🐣🐣

Bome prolazi vrijeme... Ja sam počela osluškivati  čim me nešta zateže, boli jel to sve počelo, 😂

• Eden
    30. Travanj 2022. 00:21

Marijanaaa12345

Sretan put i sretno ☺️
    Ovo za 1 clanak ti oni tako pisu za cervix, znaci moze biti smeksan, uloziv za vrsak prsta, 1 clanak (prsta), ili otvoren 1-10 prstiju. Neznam ako sam jasno objasnila.
    S obzirom da si blizu termina bolje tako nego da si skroz zatvorena. Jos malooo ♥️

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

• limica
    30. Travanj 2022. 00:25

Marijanaaa mi smo tu negdje u dan dva, imam isto neko curenje od sinoc i bolove ali nisam otisla u bolnicu jer nije nista ni pravilno a ni nepodnosljivo pa me blam da cu otici dzabe.. tebi svakako sretan put i javljaj sve ajjj preuzbuđena sam 🥰🥰🥰

Marijanaaa12345
    30. Travanj 2022. 06:06

MissR, Anushka, MamaH, Lovely, Eden, Limica Hvala vam na lijepim zeljama cure :) 
    Bas se spremamo pa krecemo. Svima želim lijep, sunčan i ugodan vikend! :* 
    Eden, hvala ti, super si objasnila, pojma nisam imala, ma super da je tako i to sta kazes :) 
    Limica, evo ako je suditi po meni rekli su nista strasno, lagano curka, to je ok, redovna kontrola Al jucer u grupi neka druga doktorica curi preporucila u slučaju da primjeri vodu da odmah zove hitnu tako da mozda bolje za svaki slucaj da odes provjeriti? Kad ti je pregled? 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Mallla
    30. Travanj 2022. 08:00

Marijanaaa12345

MissR, Anushka, MamaH, Lovely, Eden, Limica Hvala vam na lijepim zeljama cure :)
    Bas se spremamo pa krecemo. Svima želim lijep, sunčan i ugodan vikend! :*
    Eden, hvala ti, super si objasnila, pojma nisam imala, ma super da je tako i to sta kazes :)
    Limica, evo ako je suditi po meni rekli su nista strasno, lagano curka, to je ok, redovna kontrola Al jucer u grupi neka druga doktorica curi preporucila u slučaju da primjeri vodu da odmah zove hitnu tako da mozda bolje za svaki slucaj da odes provjeriti? Kad ti je pregled?

Sretan ti put, a i porod! Još dok dodrndaš do ZG možda se taman lijepo pokrene 👌 čak za svoje tjedne ti je cervix 🔝 tako se može i do 42tt dogurat, al obzirom na vodenjak onda bolje da si blizu blizu pa ako se pojača da svakako kontroliraš radi eventualne potrebe. Ovako u međuvremenu se natankavaj vodom jer tako se obnavlja plodna voda pa ono što je iscurilon ne mora biti problem. Možda kod tebe bude prvomjaska beba u svakom slučaju nek sve prođe uredno i da nam sretno i u "komadu" stigneš u ZG.

url=https://lilypie.com]

MarVel
    30. Travanj 2022. 08:05

Hvala Anushka, pretpostavljam da će me onda ostaviti u bolnici ako se daje dva dana zaredom. Ma sve za bebu. Jesi ti još u bolnici? Kako si?

Marijanaaa12345 sretan put & da sve bude super! : ) ) 👌

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.