Cure, samo kratko da se javim, sinoc otisla na hitnu radi sumnje na curenje vodenjaka. Ugl napravili ctg, ultrazvuk vagu i trbuh i imam lagane trudove, zatvorena sam i Pise Nestor 1 clanak neznam sto bi to značilo i da je plodna voda a ne iscjedak vjv visoko gore lagano pusta Al s glavom malac dole pa nista strasno i mogu tako sutra a mogu i za par tjedana. Ugl sutra ujutro putujem u Zagreb pa kad krene krene, ja spremna. :)
Ide vikend pun zbivanja i druzenja velikoj vecini pa uzivajte i budite dobro :*
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Marijana sretan ti put za Zagreb, da sretno stignete ti i bebac❤️
Bit ce to super, mogla bi ti brzoo☺️☺️
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Cure, samo kratko da se javim, sinoc otisla na hitnu radi sumnje na curenje vodenjaka. Ugl napravili ctg, ultrazvuk vagu i trbuh i imam lagane trudove, zatvorena sam i Pise Nestor 1 clanak neznam sto bi to značilo i da je plodna voda a ne iscjedak vjv visoko gore lagano pusta Al s glavom malac dole pa nista strasno i mogu tako sutra a mogu i za par tjedana. Ugl sutra ujutro putujem u Zagreb pa kad krene krene, ja spremna. :)
Sretno i da sretno stignete za Zagreb😘javi nam se🤞
url=https://lilypie.com]
Sretan put i sretnoooo 💪💪🙂
18.01.2016. 💙
10.01.2018.💜
termin 27.06.2022.💙
Martina molim te upiši me za pregled 4.5. Sad ću imati preglede svakih tjedan dana do termina. To su još 2 pregleda aaa 🙈🙈🙈
Ajme meniiiiiii! Pa kad prije smo izgurale ovoliko 😱😅
Istovremeno sam nestrpljiva, uzbudjena, nervozna… Ma sve! Jos malo, malo i eto ih naši 🐣🐣🐣
Bome prolazi vrijeme... Ja sam počela osluškivati čim me nešta zateže, boli jel to sve počelo, 😂
Sretan put i sretno ☺️
Ovo za 1 clanak ti oni tako pisu za cervix, znaci moze biti smeksan, uloziv za vrsak prsta, 1 clanak (prsta), ili otvoren 1-10 prstiju. Neznam ako sam jasno objasnila.
S obzirom da si blizu termina bolje tako nego da si skroz zatvorena. Jos malooo ♥️
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Marijanaaa mi smo tu negdje u dan dva, imam isto neko curenje od sinoc i bolove ali nisam otisla u bolnicu jer nije nista ni pravilno a ni nepodnosljivo pa me blam da cu otici dzabe.. tebi svakako sretan put i javljaj sve ajjj preuzbuđena sam 🥰🥰🥰
MissR, Anushka, MamaH, Lovely, Eden, Limica Hvala vam na lijepim zeljama cure :)
Bas se spremamo pa krecemo. Svima želim lijep, sunčan i ugodan vikend! :*
Eden, hvala ti, super si objasnila, pojma nisam imala, ma super da je tako i to sta kazes :)
Limica, evo ako je suditi po meni rekli su nista strasno, lagano curka, to je ok, redovna kontrola Al jucer u grupi neka druga doktorica curi preporucila u slučaju da primjeri vodu da odmah zove hitnu tako da mozda bolje za svaki slucaj da odes provjeriti? Kad ti je pregled?
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
MissR, Anushka, MamaH, Lovely, Eden, Limica Hvala vam na lijepim zeljama cure :)
Bas se spremamo pa krecemo. Svima želim lijep, sunčan i ugodan vikend! :*
Eden, hvala ti, super si objasnila, pojma nisam imala, ma super da je tako i to sta kazes :)
Limica, evo ako je suditi po meni rekli su nista strasno, lagano curka, to je ok, redovna kontrola Al jucer u grupi neka druga doktorica curi preporucila u slučaju da primjeri vodu da odmah zove hitnu tako da mozda bolje za svaki slucaj da odes provjeriti? Kad ti je pregled?
Sretan ti put, a i porod! Još dok dodrndaš do ZG možda se taman lijepo pokrene 👌 čak za svoje tjedne ti je cervix 🔝 tako se može i do 42tt dogurat, al obzirom na vodenjak onda bolje da si blizu blizu pa ako se pojača da svakako kontroliraš radi eventualne potrebe. Ovako u međuvremenu se natankavaj vodom jer tako se obnavlja plodna voda pa ono što je iscurilon ne mora biti problem. Možda kod tebe bude prvomjaska beba u svakom slučaju nek sve prođe uredno i da nam sretno i u "komadu" stigneš u ZG.
url=https://lilypie.com]
Hvala Anushka, pretpostavljam da će me onda ostaviti u bolnici ako se daje dva dana zaredom. Ma sve za bebu. Jesi ti još u bolnici? Kako si?
Marijanaaa12345 sretan put & da sve bude super! : ) ) 👌
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Sortiraj odgovore
Najstariji