Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EnaEna
    29. Travanj 2022. 19:24

MarVel

EnaEna

MarVel

Evo i mene s pregleda, bebica je dobro, sve mjere odgovaraju tjednima, ima 1700 g. Posteljica straga, ušće slobodno (jedna muka manje), ali se cerviks skratio pa me poslao idući tjedan da odem u TA u bolnicu na pregled kod njih. Možda će mi dati nešto preventivno za sazrijevanje pluća. TSH i guk profil uredni, vidim da mi je skinuta oznaka gestacijski dijabetes i više ne moram pohoditi V. Vrhovac. Jedna briga manje.

Ne znam da li da u ponedjeljak kad odem u TA uzmem neke stvari kao da ću ostati u bolnici? Pitala sam da li da idem u visokorizičnu ambulantu, ali kao ne… Malo sam zbunjena.

E pa mi smo isti dan sa terminom. Ja sam primila 6 tih injekcija. I otprilike i moje bebe su te gramaze. Injekcije primas na svakih 8 sati. Ja sad ne znam da li sam ja zbog blizanaca primila 6. Jos cekam neke nalaze. A kaci me vikend i neradni ponedeljak 🤷 ali vec sam privikla u bolnici. Kontam ako ti nisu rekli da cete hospitalizovati onda da ne nosis, ali nije zgorega da imas spremno ako odluce da te zadrze.

Hej EnaEna pa ti si u bolnici, da. Skužila sam da jesi, ali nisam znala zbog čega. Super su ti bebice s kilama! A ne znam, otići ću kao da idem na pregled, a ako me odluče hospitalizirati, živimo blizu pa će mi muž donijeti što već treba. Baš to, pripremit ću torbu. Kako podnosiš te injekcije?

Za injekcije kazu da peku, ali nista strasno. Valjda sam se naprimala injekcija pa vise sam oguglala. Pa mene malo sad prate. Otvorena sam 1 cm. Mada ako mi svi nalazi budu dobri, pustice me kuci utorak/ srijeda.

MarVel
    29. Travanj 2022. 20:13

EnaEna

MarVel

EnaEna

MarVel

Evo i mene s pregleda, bebica je dobro, sve mjere odgovaraju tjednima, ima 1700 g. Posteljica straga, ušće slobodno (jedna muka manje), ali se cerviks skratio pa me poslao idući tjedan da odem u TA u bolnicu na pregled kod njih. Možda će mi dati nešto preventivno za sazrijevanje pluća. TSH i guk profil uredni, vidim da mi je skinuta oznaka gestacijski dijabetes i više ne moram pohoditi V. Vrhovac. Jedna briga manje.

Ne znam da li da u ponedjeljak kad odem u TA uzmem neke stvari kao da ću ostati u bolnici? Pitala sam da li da idem u visokorizičnu ambulantu, ali kao ne… Malo sam zbunjena.

E pa mi smo isti dan sa terminom. Ja sam primila 6 tih injekcija. I otprilike i moje bebe su te gramaze. Injekcije primas na svakih 8 sati. Ja sad ne znam da li sam ja zbog blizanaca primila 6. Jos cekam neke nalaze. A kaci me vikend i neradni ponedeljak 🤷 ali vec sam privikla u bolnici. Kontam ako ti nisu rekli da cete hospitalizovati onda da ne nosis, ali nije zgorega da imas spremno ako odluce da te zadrze.

Hej EnaEna pa ti si u bolnici, da. Skužila sam da jesi, ali nisam znala zbog čega. Super su ti bebice s kilama! A ne znam, otići ću kao da idem na pregled, a ako me odluče hospitalizirati, živimo blizu pa će mi muž donijeti što već treba. Baš to, pripremit ću torbu. Kako podnosiš te injekcije?

Za injekcije kazu da peku, ali nista strasno. Valjda sam se naprimala injekcija pa vise sam oguglala. Pa mene malo sad prate. Otvorena sam 1 cm. Mada ako mi svi nalazi budu dobri, pustice me kuci utorak/ srijeda.

Mislila sam da ima nekih drugih nuspojava, ali ako samo peče, to je ništa. Super, držim nam objema palčeve da što duže izdržimo. I tebi želim da te puste kući. Taman sam se mrvicu opustila i sad opet strogo mirovanje, ali dobro, guramo dan za danom, nema druge.

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

Anushka
    29. Travanj 2022. 20:31

MarVel

EnaEna

MarVel

EnaEna

MarVel

Mislila sam da ima nekih drugih nuspojava, ali ako samo peče, to je ništa. Super, držim nam objema palčeve da što duže izdržimo. I tebi želim da te puste kući. Taman sam se mrvicu opustila i sad opet strogo mirovanje, ali dobro, guramo dan za danom, nema druge.

I ja sam dobila 2 dana zaredom po 1 injekciju deksića kako ih mi tu zovemo(dexametazon), to su u biti kortikosteroidi za bebina pluća da može disati samostalno ako se ranije rodi i mogu samo koristiti, ne štetiti, inače ih nebi davali tu svim trudnicama koje imaju indikaciju za raniji porod. I kao što kaže EnaEna ti ih dobiš u guzu i malo jače peku, al ništa strašno😉

url=https://lilypie.com]

Marijanaaa12345
    29. Travanj 2022. 20:38

Cure, samo kratko da se javim, sinoc otisla na hitnu radi sumnje na curenje vodenjaka. Ugl napravili ctg, ultrazvuk vagu i trbuh i imam lagane trudove, zatvorena sam i Pise Nestor 1 clanak neznam sto bi to značilo i da je plodna voda a ne iscjedak vjv visoko gore lagano pusta Al s glavom malac dole pa nista strasno i mogu tako sutra a mogu i za par tjedana. Ugl sutra ujutro putujem u Zagreb pa kad krene krene, ja spremna. :) 
    Ide vikend pun zbivanja i druzenja velikoj vecini pa uzivajte i budite dobro :* 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

missR
    29. Travanj 2022. 21:05

Marijana sretan ti put za Zagreb, da sretno stignete ti i bebac❤️
    Bit ce to super, mogla bi ti brzoo☺️☺️

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Anushka
    29. Travanj 2022. 21:13

Marijanaaa12345

Cure, samo kratko da se javim, sinoc otisla na hitnu radi sumnje na curenje vodenjaka. Ugl napravili ctg, ultrazvuk vagu i trbuh i imam lagane trudove, zatvorena sam i Pise Nestor 1 clanak neznam sto bi to značilo i da je plodna voda a ne iscjedak vjv visoko gore lagano pusta Al s glavom malac dole pa nista strasno i mogu tako sutra a mogu i za par tjedana. Ugl sutra ujutro putujem u Zagreb pa kad krene krene, ja spremna. :)

Sretno i da sretno stignete za Zagreb😘javi nam se🤞

url=https://lilypie.com]

MamaH
    29. Travanj 2022. 22:11

Marijanaaa12345

Sretan put i sretnoooo 💪💪🙂

18.01.2016. 💙
    10.01.2018.💜
    termin 27.06.2022.💙

• Tinkica27
    29. Travanj 2022. 22:40

MMMartinaaa

Tinkica27

Martina molim te upiši me za pregled 4.5. Sad ću imati preglede svakih tjedan dana do termina. To su još 2 pregleda aaa 🙈🙈🙈

Ajme meniiiiiii! Pa kad prije smo izgurale ovoliko 😱😅
    Istovremeno sam nestrpljiva, uzbudjena, nervozna… Ma sve! Jos malo, malo i eto ih naši 🐣🐣🐣

Bome prolazi vrijeme... Ja sam počela osluškivati  čim me nešta zateže, boli jel to sve počelo, 😂

• Eden
    30. Travanj 2022. 00:21

Marijanaaa12345

Sretan put i sretno ☺️
    Ovo za 1 clanak ti oni tako pisu za cervix, znaci moze biti smeksan, uloziv za vrsak prsta, 1 clanak (prsta), ili otvoren 1-10 prstiju. Neznam ako sam jasno objasnila.
    S obzirom da si blizu termina bolje tako nego da si skroz zatvorena. Jos malooo ♥️

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

• limica
    30. Travanj 2022. 00:25

Marijanaaa mi smo tu negdje u dan dva, imam isto neko curenje od sinoc i bolove ali nisam otisla u bolnicu jer nije nista ni pravilno a ni nepodnosljivo pa me blam da cu otici dzabe.. tebi svakako sretan put i javljaj sve ajjj preuzbuđena sam 🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani