Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marta96
    29. Travanj 2022. 10:59

Samoja6

marta96

Samoja6

I ja sam vadila krv, danas stigao nalaz… Željezo 10.5…
    I osjetim da je nisko jer ne funkcioniram… Sve me jaaaako umara, zaboravljam, baš nisam svoja…
    A gin kaže da je to ok, da ne trebam ništa uzimati…
    Tako da mi je i hemoglobin nizak i još nešto…
    Više bi volila da mi je rekla da uzimam nešto jer bi se osjećala sigurnije, a možda, tj. vjv i "poletnije"! Ovako, kao mrtvo puhalo… Skuham kavu pa moram odmoriti, mislim - užas!

Uff možda bolje da uzmeš na svoju ruku, ja sam isto vadila i feritin i hemoglobin bio snižen, željezo 12. Rekao dr da nek pijem sve što više jer je to anemija već, a beba puno troši pred kraj i da će biti beba anemična, to mi je rekao i ginekolog i dr opće prakse.
    Ja pijem ujutro na tašte aroniju, Poslje doručka c vit i željezo i Poslje ručka novalac.

Što piješ za željezo i koji C vitamin?
    I mene je strah anemičnosti, i nisam pametna…
    Računam, majke ti doktori bi trebali znati, a ne samo reći to je ok… A vidim da nije kad se umaram nakon što odem od wc-a do kuhinje!

Ja sam uzela na bazi cikle željezo, al uzmi u ljekarni najbolje šta ti preporuče i pijem c vitamin od solgara uz to. Inače vidim da je netko pisao za limun, paprika ima više c vitamina od limuna pa nije bas ne sto za apsorpciju dobar on, solgar ima najbolje proizvode pa ih ja koristim. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Tasm
    29. Travanj 2022. 11:14

I meni je zeljezo na donjoj granici, dr preporucio Sinderal forte sa vitaminom C, nisam imala problem sa stolicom, niti mi je tesko padao. Jedini minus je sto je stvarno skup, ali evo nakon mjesec dana mi je vec bolji nalaz 🤷

MMMartinaaa
    29. Travanj 2022. 13:44

Eto da i ovdje kratko natipkam dojmove s današnjeg pregleda ☺️
    Sve je super, sve je školski. Beba je ful nisko u zdjelici, toliko nisko da mu je doktorica prstima glavicu napipala i sva oduševljeno pipa mu glavu i pita mene da li osjetim 🤣 a baš je bilo neugodno, nisam se mogla u tom trenu skoncentrirat. Otvorena sam za vršak prsta, što je kao super obzirom na nizak položaj bebe. Plodne vode ima dosta, ctg super, beba se vrpolji i kreće sto se vidjelo i na UTZu. Rekla je da kako do sada nije bilo nikakvih naznaka za prijevremeni porod da će sve biti vrlo vjerojatno u redu do kraja. Dobila sam papire za praćenje pokreta. Doktorica je jos rekla da će biti to lijep komad od bebe 🤣🤣🤣 mene je malo panika uhvatila, ali u principu su mjere tu s tjednima realnim. Ja sam visoka, decko isto tako, pa nije da sam iznenađena. 
    Pregled ponovno za 2tj i moram sljedeći tjedan zvati svoju soc gin da mi posalje uputnicu za rodiliste 😱
    Također mi je uzela bris na streptokok. 
    Eto, ja sretna jer je bebi zdrav. nije me pitala za kile, odmah mi je laknulo jer s blago rečeno šokirala jutros kad sam doma stala na vagu 🐷🤣😅 
    Želim vam svima lijep, ugodan, sunčan vikend. Odmarajte, nemojte previše rintat po kući, budite pametne 😉

MamaH
    29. Travanj 2022. 15:09

Meni je pregled pomaknut na 10.5.jer nema doktorice koja je trebala raditi uzv, tako da... Jos cekanja 🙄 a imam osjecaj da ce ovo dijete jedan dan samo izletiti iz mene dok kuham rucak ili nesto. Sve je rasklimano🤣🤣

18.01.2016. 💙
    10.01.2018.💜
    termin 27.06.2022.💙

• Tinkica27
    29. Travanj 2022. 15:15

Martina molim te upiši me za pregled 4.5. Sad ću imati preglede svakih tjedan dana do termina. To su još 2 pregleda aaa 🙈🙈🙈

Samoja6
    29. Travanj 2022. 15:21

Vidit ću baš onda idući tjedan... Poslat ću joj mail da sam stalno umorna i da mi da nešto za to željezo jer će ovako biti sve niže i niže...
    Svašta nešto planiram svaki dan napraviti, a na kraju napravim to da legnem na kauč! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MMMartinaaa
    29. Travanj 2022. 15:22

Tinkica27

Martina molim te upiši me za pregled 4.5. Sad ću imati preglede svakih tjedan dana do termina. To su još 2 pregleda aaa 🙈🙈🙈

Ajme meniiiiiii! Pa kad prije smo izgurale ovoliko 😱😅 
    Istovremeno sam nestrpljiva, uzbudjena, nervozna... Ma sve! Jos malo, malo i eto ih naši 🐣🐣🐣

Crazypeach
    29. Travanj 2022. 15:35

Martina mi se pratimo :D ja sam jedan dan manje trudna. Kakav papir za pokrete bebe? To je netko već napisao.... ja osjetim da je beba sad dosta mirnija. Pa me čak i zabrine. Ne znam kad bi bio razlog za otić u bolnicu. 

• BugaDuga
    29. Travanj 2022. 15:44

Demetria

a robicu za bebe osim klasičnih
    hm
    ca
    next (jeftiniji je online)
    lidl
    zara kids
    reserved
    mana
    pepco
    takko
    kik
    sinsay
    OVS
    Blu Kids
    lc wAIKIKI
    ma skoro u svakoj trgovini ima i dječji odjel….
    evo primjera moja mala nosi C&A 80-86 a od hma 80
    zara ima čudne brojeve i čudne kalupe
    od nexta nosi 9-12 mjeseci.
    lidl 74-80
    kad savladate as i kolica i to i krenete u shopping robice tek onda skužite kako veličine nemaju smisla….
    zato vam ja kupujem u dva tri dućana…jer tu znam točno koje brojeve trebam kupovati.
    a i volim pipnuti materijal.
    njoj sam do 6-9 mjeseci kupovala u dućanima di je isključivo pamuk ili bar 90%
    tek od nedavno joj uzimam iz pepca i kika i to ono što nije direktno na koži

Demetria bila si spominjala popis knjiga pa ako si ih voljna podijeliti napisi mail da te kontaktiram.
    Ili ako neka od cura ima te knjige, a voljna ih je podijeliti... Hvala

26.4. 7+1 ❤️

Demetria
    29. Travanj 2022. 17:09

BugaDugaDemetria bila si spominjala popis knjiga pa ako si ih voljna podijeliti napisi mail da te kontaktiram.

Ili ako neka od cura ima te knjige, a voljna ih je podijeliti… Hvala

https://ibb.co/nkGXNHZ
    https://ibb.co/Pm0j4Lv

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.