![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Hvala Anushka, pretpostavljam da će me onda ostaviti u bolnici ako se daje dva dana zaredom. Ma sve za bebu. Jesi ti još u bolnici? Kako si?
Marijanaaa12345 sretan put & da sve bude super! : ) ) 👌
Jesam, ja sam ti sad tu do kraja u bolnici, a to ti je u mom slucaju još max 2 tjedna, pa porod🙂guramo dan po dan, uspjele smo do sad, pa valjda ćemo bar još malo, ali i sad je već ona ok i da se rodi...
url=https://lilypie.com]
Hvala Anushka, pretpostavljam da će me onda ostaviti u bolnici ako se daje dva dana zaredom. Ma sve za bebu. Jesi ti još u bolnici? Kako si?
Jesam, ja sam ti sad tu do kraja u bolnici, a to ti je u mom slucaju još max 2 tjedna, pa porod🙂guramo dan po dan, uspjele smo do sad, pa valjda ćemo bar još malo, ali i sad je već ona ok i da se rodi…
Izdržat ćeš ti to Anushka! Ja isto nosim curicu, mlatara po noći, a sad sve više i po danu. Mi za koji dan puna 32 tt. Sjećam se kad je krenula moja frka s posteljicom i cervixom da sam si postavila male ciljeve, ajmo stići do 25 tjedana pa 28 pa 31...sljedeći cilj je 34! To mi pomaže.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Jesam, ja sam ti sad tu do kraja u bolnici, a to ti je u mom slucaju još max 2 tjedna, pa porod🙂guramo dan po dan, uspjele smo do sad, pa valjda ćemo bar još malo, ali i sad je već ona ok i da se rodi…
vi ste vrlo blizu :) Drago mi je da je uredno za sada sve s bebom i s tobom, to je kratak period i izdrzati cete vi to drzimo figeee
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Ej cure. Tako vam i ja . Tjesim se sa tim tjednima. I ujutro se zbudim i prvo cekam da osjetim kako me lupne. Onda osmjeh i idemo dalje.ja sam danas nekih 30+2 mislim jer je rekla dok da je veca za tjedan dana. Sto je meni jos veca utjeha. A do 25 tt jedva da sam se uvjerila da sam trudna. Nekako iz straha nisam mogla osjecati da je moja. A sad jedva cekam da dođe na svijet ziva i zdrava.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Dobro jutro! Marijana sve najbolje ti želim!! Sretan put! Meni je sve teže,ogroman mi je pritisak u donjem dijelu trbuha i ko da me često boli,ali nisu trudovi. I kukovi me jako bole,sve se sprema i priprema :D
Marijanaaa pregled mi je tek 11.5 tad cu biti 38tt, mada evo smirilo mi se to curkanje od jucer a i bolovi su prestali isto pa vidjecu sta ce biti dalje. uvijek se mogu javiti na hitnu za ne daj boze
ti sve javljaj kako sta se desava haha, termin nam je dva dana razlike meni je 23.5 🌸💋
Ej cure. Tako vam i ja . Tjesim se sa tim tjednima. I ujutro se zbudim i prvo cekam da osjetim kako me lupne. Onda osmjeh i idemo dalje.ja sam danas nekih 30+2 mislim jer je rekla dok da je veca za tjedan dana. Sto je meni jos veca utjeha. A do 25 tt jedva da sam se uvjerila da sam trudna. Nekako iz straha nisam mogla osjecati da je moja. A sad jedva cekam da dođe na svijet ziva i zdrava.
Kod mene isto tako, malo sam se tek opustila ulaskom u zadnje tromjesječje, ali još uvijek sam daleko od opuštenog. Neka ti je bebica što više chubby, ja sam zadovoljnija čim ona ima koji gram viška. I baš mi puno znači čitati ovdje što cure pišu i dijeliti svoje iskustvo, teško to razumije netko tko nije u istom filmu. Vidim da obje imamo 3 godine mlađeg muža.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
I moj je 3 godine mlađi od mene... 😛😛
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B