Što se tice korone, i ja, sam je prebolila pocetkom 12mj.tad sam, bila trudna oko 2 ipo mjeseca. Prošla sa blagim simptomima i eto hvala Bogu bebac je uredu. Odlicno se razvija.
Cocolina ovaj put mi nije mjerila, samo je prstima gledala da li sam zatvorena, a prije dva tjedna mi je rekla nešto 7 mm. Toliko me bila isprepadala da je uopće nisam shvatila. Samo znam da mi je rekla strogo mirovanje i nek izguramo ovako do 34tt.
Od priprema sam u DM kupila online sve sto treba za mamu i bebu za rodilište, pelene. Robicu sam nešto kupila u Pepca i Kika dok sam bila u pokretu, a sad sam, narucila 2 kombinezona 56 i dva 64, bodije dugih rukava 5 kom. vel. 56 i dva 64 u Sinsay, jucer došlo i preslatko je. Ne kupujem robicu jer ce mi dati sve prijateljica koja je rodila u sijecnju.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Žgaravica me ubija, nocas nisam ništa spavala, sama kriva jer smo pizzu jeli i eto. Ja pijem reflukstat i spasi me. Gin. mi je preporucila Roidokal tablete i rekla je da su odlicne za nas na mirovanju.
Tinchy_07 ja imam problema sa zubnim mesom. Perem zube stalno i koristim gingel, malo bude bolje ali i dalje su natecene i krvare.
To su cari trudnoce
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Clio35i Mimica2..joj da to kad sam na boku uzas, hoće iz kože da iskoči 🤣
Bas su pokreti postali neugodni, čak nekad i bolni 😅
.
A što se tiče zagadivamja okoliša mislim to je jako duboka tema…i meni isto dođe bacila pelene u kantu u kuhinji ili u sobici…samo tad bi čak još i češće praznila kantu pa bi ta vreća bila poluprazna…a I ove vrećice za pelene su napravljene od reciklirane plastike i piše da se manje otpada tako radi..tako da tko želi da bude prijatelj prirodi onda nek koristi platnene pelene, a mi loši ljudi ćemo kupovati pelene koje ćemo bacati u plastičnu vrecicicu pa u smeće 😅
Da u hrv imaju gradovi di se odvaja smeće di na kraju opet sve strpaju u isti kamion i voze na isti otpad 😅
To sto se priča da u svim gradovima di se odvaja ide na isti otpad, nije točno. Sigurno ima i takvih, al isto tako ih ima i van HR koji idu na isti otpad. Samo sto svi misle da je vani sve bolje nego kod nas 😉 Zivjela sam i vani i mogu usporediti.
A dok vecina ima tu razinu razmisljanja ni ne treba nam biti bolje, priroda bude sve to ionako vratila našoj djeci ak ne stigne nama.
Svatko može biti primjer, samo ako nije u trendu i ak ne rade svi, onda to kod nas ne prolazi. 😁
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Žgaravica me ubija, nocas nisam ništa spavala, sama kriva jer smo pizzu jeli i eto. Ja pijem reflukstat i spasi me. Gin. mi je preporucila Roidokal tablete i rekla je da su odlicne za nas na mirovanju.
Tinchy_07 ja imam problema sa zubnim mesom. Perem zube stalno i koristim gingel, malo bude bolje ali i dalje su natecene i krvare.
To su cari trudnoce
Ja sam isto imala u jednoj fazi sa zubnim mesom, ali taj gel mi nista ne pomaze, morala na ciscenje kod zubarice. Sad sam isla pogledat, mozda nije zub, jer imam onako kao đepic u mesu, bit ce da je to, ali kazem nista ne pomaze, bas sam u bolovima da ne mogu jest, lezat na toj strani ni nista
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Meni samo krvare desni, ali ne bole me. Tako već dugo.
Što se tiče Korone, strah me naravno. Doma sam na mirovanju, ali muž radi i okružen je ljudima. Kako imam nekih zdravstvenih problema i još ovo sad mirovanje nekako sam na to skoncentrirana i brinem da izdržim 34 tjedna tako da ne stignem baš stresirati oko Korone.
A vezano za pelene i okoliš, ja sam odabrala jednokratne pelene i pokušat ćemo što manje koristiti vlažne. Iskreno krene plač, umor i sve očekujem da bi mogla odustati i od dijela s vlažnim, a kamoli da jo
Poslalo dok sam pisala 🙈 Uglavnom htjela sam reći da imamo svakakvih planova, ali tek kad dođe beba ćemo znati kakve ćemo biti i što ćemo koristiti. Nekako imam osjećaj da planiram puno toga zdravog, a moguće da završim ko svi ostali. Ali ne osjećam uopće grižnju savjesti zbog okoliša 🙈😄
Cure, secer vam je super.
Korona - nije mi bas svejedno. Mi smo izloirani, ja na bolovanju, muz radi od doma, u kontaktu samo s obitelji mojom i njegovom koji se donekle cuvaju.
Prijatelji preko poruka i poziva i samo 2 puta u ovih preko pola godine vani na svjezem zraku setnja. U ducan jedino odemo, ali s maskama... Sami secemo po vani, uglavnom uz more... No, nikad se ne zna tko ce ti donijet i kako ce proci, ja samo molim Boga da izguramo do kraja i da dođemo zivi i zdravi iz bolnice doma mi i bebica. Znam ih dosta koji su prebolili koronu, pa smo i time malo sigurniji. Svi ovi mlađi su prosli s blagim simptomima, cak i trudnica koju znam, osim nekoliko starijih ljudi koji su nazalost umrli...
No, citala sam da je zaraza covidom najopasnija u 3.tromjesjecju, i da e sada treba najvise paziti... Razlog je bio opterecenje na pluca...
Ma ja mislim da ja ne radim ništa krivo što se tiče toga...nisam rekla da je vani bolje nego kažem za to odvajanje smeća u hrvatskoj da sve ide na isti otpad jer kupe istim kamionom...bar je tako bilo dok sam dole bila i tako su nam rekli i na faksu...mislim da je meni gore kad vidim da oko škola poslije pauze leži gomila smeća...znaci dijete koje baca smeće naokolo je očito to vidilo od svojih roditelja...a to što ću ja bacati pelene u razgradive vrećice je najmanji problem...
ne želim više nadodavati na ovu temu jer ni ja ne osudujem nikoga sta ce koristiti, a sličnoj raspravi nema kraja.
Svatko radi kako misli da je najbolje. 🙂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
No, citala sam da je zaraza covidom najopasnija u 3.tromjesjecju, i da e sada treba najvise paziti… Razlog je bio opterecenje na pluca…
Kiflica je u pravu - sve koje smo prebolile ranije smo vjerojatno okej i bebe treba pratiti da rastu po redu kako treba, ali nema trajnih posljedica. Trece tromjesecje je najopasnije jer su pluca vec pritisnuta bebom i puno lakse dolazi do kolapsa plucnog krila, problema s kisikom, itd. Uz to moze krenuti i prerani porod, iako je to rijetko relativno. Ne govorim ovo zato da vas plasim nego da potaknem da se pazite koliko god mozete cak i ako su se ljudi oko vas prestali paziti :) nazalost tu kod nas u Londonu je bilo strasno puno bolesnih trudnica u prvom i trecem valu pa imaju vec i dosta dobre podatke i mislim da nije zacudjujuce da su trudnice posebno tesko bolesne pred kraj. Samo pozitivno (duhom, ne na testicu 😅) i pazite se, nema panike, ali svakako se suzdrzati od nepotrebnih kontakata
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji