Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila12
    05. Svibanj 2021. 14:51

Ana0310 koju ces spavacicu iz bonprixa? Mozes poslati? 😊 ja isto gledam od njih

ana0310
    05. Svibanj 2021. 14:57

Mila12

Ana0310 koju ces spavacicu iz bonprixa? Mozes poslati? 😊 ja isto gledam od njih

https://i.imgur.com/RlbhmCP.png ove ću :)

2021. M 💗

Amber
    05. Svibanj 2021. 14:57

Mimica2 Upale pluca su bome gadne :/ jos kad se tak razvuku... koma, drago mi je da je sve okej ipak. Nasa susjeda iznad je bila 33 tjedna trudna kad smo svi u zgradi dobili covid (imamo ventilaciju iz stana u stan -.-) i ona je bome bila i na kisiku i razvilo joj se u upalu pluca, zvucala je majkemi kao da ce se ugusiti u vlastitom stanu, culi smo je danonocno. Na kraju je na porodu islo na carski jer nije uspjela doci do dovoljno zraka kako joj se jos pluca nisu bila oporavila. Ma strava, dobro su i ona i mala, ali bas sam bila sretna sto moje nije otislo na pluca i sto mi se kapacitet ipak normalizirao, i od korone i od upala pluca znaju bas biti dugorocne posljedice. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Amber
    05. Svibanj 2021. 14:58

Mimica2 Upale pluca su bome gadne :/ jos kad se tak razvuku... koma, drago mi je da je sve okej ipak. Nasa susjeda iznad je bila 33 tjedna trudna kad smo svi u zgradi dobili covid (imamo ventilaciju iz stana u stan -.-) i ona je bome bila i na kisiku i razvilo joj se u upalu pluca, zvucala je majkemi kao da ce se ugusiti u vlastitom stanu, culi smo je danonocno. Na kraju je na porodu islo na carski jer nije uspjela doci do dovoljno zraka kako joj se jos pluca nisu bila oporavila. Ma strava, dobro su i ona i mala, ali bas sam bila sretna sto moje nije otislo na pluca i sto mi se kapacitet ipak normalizirao, i od korone i od upala pluca znaju bas biti dugorocne posljedice. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Tinchy_07
    05. Svibanj 2021. 15:00

Mimica2 ni kod nas nisu imali, rekla mi teta u dmu da rijetko to dođe pa sam uzela odvojeno, ali vecinom od aventa.
    Linea n. imam od negdje 20.tt, samo sta je sad sve tamnija 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Lullaby
    05. Svibanj 2021. 15:10

Bojana hvala za slike, uzimam i ja! Neka se nađe

Kiflica
    05. Svibanj 2021. 15:20

Stize i fotkica mojeg shoppinga u Pepcu. Prezadovoljna sam! 😍 Ove flis tetrice su bas debele. Podloga za presvlacenje je lijepa i super prakticna i mala, rucnik je samo 50 kn a pamuk je, mekani ful i s uskama! A body i carapice su necjerojatno mekane jer su organski pamuk i bas se osjeti razlika od obicnog pamuka.
    https://ibb.co/HGc8xV3
    Amber, hvala za linkove, vrlo slicno sam i citala vec i jako slicno razmisljamo.
    Tweetyca, sviđa mi se cetka, thnx za preporuku, mislim da cu si naruciti istu! 
    Haha ova chicco za tjemenicu je stvarno mini miniiiii❤ 

ana0310
    05. Svibanj 2021. 15:50

Kiflica

Stize i fotkica mojeg shoppinga u Pepcu. Prezadovoljna sam! 😍 Ove flis tetrice su bas debele. Podloga za presvlacenje je lijepa i super prakticna i mala, rucnik je samo 50 kn a pamuk je, mekani ful i s uskama! A body i carapice su necjerojatno mekane jer su organski pamuk i bas se osjeti razlika od obicnog pamuka.
    Amber, hvala za linkove, vrlo slicno sam i citala vec i jako slicno razmisljamo.

Ajme jako mi se svida sve! 😍

2021. M 💗

Lullaby
    05. Svibanj 2021. 16:12

Meni istoooo. Divno!

Bojana2017
    05. Svibanj 2021. 17:12

Kiflica

Cjenovno je pepco neprevaziđen i stvarno su im super stvari. Ja isto imam te deblje tetre od flisa, super su.
    A podloga za 18 kn kakva god da je poslužiće svrsi.
    I za stariju curu tamo kupujem, imaju super stvari sa disney likovima koje ona voli 🤗😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.