Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    05. Svibanj 2021. 18:04

Da, bas je super Pepco! I cijene su ludo niske, ali su i stvari bas preslatkih dezena, i super je sto imaju i neke od organskog pamuka... mene ulove leptirici u trbuhu kad vidim sve to u ducanu hihihi 😍🤣😊 
    Te tetre od flisa su bas debele, skoro ko dekice, mekane. A imaju i tanke bijele tetrice od organskog psmuka, i njih sam prosli put uzela (isto jako jeftino paket od 3 tetre 10 kn). Samo te tanke su bas jako tanke, jednoslojne, ali isto mekane. 

MariLove12
    05. Svibanj 2021. 18:11

Pepco i Kik su zakon za tetrice i odjecu! Podloga i neke tetrice iz Pepca za mog decka https://ibb.co/qjrgmzn
    🤩🤩

It's a boy! 💙

MariLove12
    05. Svibanj 2021. 18:17

Da podijelim s vama aplikaciju bez koje ne znam kako sam zivjela: INCI beauty. Otkrila mi ju neki dan frendica... S njom skenirate sastojke kozmetičkih proizvoda i aplikacija ih odmah razvrsta u riskantne, ne bas tako dobre, prolazne i odlične, sve uz ocjenu proizvoda. Danas sam pola DMa skenirala 😂 i zacudila se za sampon koji koristim (90% natural origin kaze ambalaza, a aplikacija kaze ocjena 1/20 riskantan!); saznala da vlazne maramice Hipp imaju nabolju ocjenu, ma svasta nešto! Ako vam se kao ni meni ne da studirati sve te cudne nazive sastojaka, ovo je odlična stvar! 👌👌

It's a boy! 💙

Lullaby
    05. Svibanj 2021. 18:20

Kod mene je bio jako loš izbor pa nemam ništa iz Pepca, baš sam bila razočarana. Sve je nešto bzvz bilo. Ovo vaše je baš lijepo. 
    Ja umirem s ovim veličinama 🙈 Next bodi 56-62 je isti, pa čak skoro manji od h&m 56 jer je h&m tanji pa samim time i rastezljiviji. Sve bodi benkice i hlačice sa stopalima su mi h&m 56.  Sad me muči da je to veliko. Mislim da ću ipak morati uzeti h&m 50 3 bodi benkice čisto da ne pliva u ovome. Imam sad toliko toga, sve mi je uglavnom bijelo i sivkasto za prvi mjesec, pogubila sam se 😂 Što bodi benkica dugih rukava pa kratkih, pa bez rukava, pidžamice..uff. 
    Nego imam jedno glupo pitanje 🙈 Imam benkice s nekim džepićem s druge strane na rukavu..je li to služi da okrenem na drugu stranu pa da bude kao rukavica? 🤔🙈😄

Amber
    05. Svibanj 2021. 18:27

Lullaby

Kod mene je bio jako loš izbor pa nemam ništa iz Pepca, baš sam bila razočarana. Sve je nešto bzvz bilo. Ovo vaše je baš lijepo.
    Ja umirem s ovim veličinama 🙈 Next bodi 56-62 je isti, pa čak skoro manji od h&m 56 jer je h&m tanji pa samim time i rastezljiviji. Sve bodi benkice i hlačice sa stopalima su mi h&m 56. Sad me muči da je to veliko. Mislim da ću ipak morati uzeti h&m 50 3 bodi benkice čisto da ne pliva u ovome. Imam sad toliko toga, sve mi je uglavnom bijelo i sivkasto za prvi mjesec, pogubila sam se 😂 Što bodi benkica dugih rukava pa kratkih, pa bez rukava, pidžamice..uff.
    Nego imam jedno glupo pitanje 🙈 Imam benkice s nekim džepićem s druge strane na rukavu..je li to služi da okrenem na drugu stranu pa da bude kao rukavica? 🤔🙈😄

Ja sam si to tak protumacila  da se ne grebkaju po noci, postane kao ona carapka sto im stavis preko noktica i ruke. Btw uzela sam bijele bodije broj 50 jedan paket, mislim da nece skoditi, nisu toliko manji, a sve i da ih koristim samo par tjedana, draze mi je da ih imam nego da nego franticno trci naokolo kupovati. Kostali su mislim 9 funti za 3. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Lullaby
    05. Svibanj 2021. 18:36

Tako i ja. Radije ću kupiti malo viška nego da šaljem muža okolo da trči po dućanima. Ovaj kraj ljeta je meni zeznut jer ne znam što obući. 
    MariLove taman je ispred mene ljekarna što mi je došla, idem probati 😄

Lullaby
    05. Svibanj 2021. 19:37

Jesam u Dalmaciji :) Ma svi viču 20ak dana dugi rukav mora, taman dođe do 9. mj. A ja sam i 62 uzimala sve ultra lagano da se ne kuha. Poslije mi je lako s tom robicom, ali taj početak me buni, pa sam se pripremila za sve opcije 😂 Kaže mi muž sreća pa nemam pojma, uopće ne kužim jel pretjeruješ ili ne 😂

miska
    05. Svibanj 2021. 19:39

MariLove12

Da podijelim s vama aplikaciju bez koje ne znam kako sam zivjela: INCI beauty. Otkrila mi ju neki dan frendica… S njom skenirate sastojke kozmetičkih proizvoda i aplikacija ih odmah razvrsta u riskantne, ne bas tako dobre, prolazne i odlične, sve uz ocjenu proizvoda. Danas sam pola DMa skenirala 😂 i zacudila se za sampon koji koristim (90% natural origin kaze ambalaza, a aplikacija kaze ocjena 1/20 riskantan!); saznala da vlazne maramice Hipp imaju nabolju ocjenu, ma svasta nešto! Ako vam se kao ni meni ne da studirati sve te cudne nazive sastojaka, ovo je odlična stvar! 👌👌

Ja imam drugu aplikaciju ali na taj sistem radi i doslovno sve sto mi pada na pamet s tim skeniram (sminku, sampone, kreme, deo..). Hippove pelene, maramice na bazi vode i dohrana su po toj aplikaciji najbolji. 😊 

• Mimica2
    05. Svibanj 2021. 20:06

miska

MariLove12

Da podijelim s vama aplikaciju bez koje ne znam kako sam zivjela: INCI beauty. Otkrila mi ju neki dan frendica… S njom skenirate sastojke kozmetičkih proizvoda i aplikacija ih odmah razvrsta u riskantne, ne bas tako dobre, prolazne i odlične, sve uz ocjenu proizvoda. Danas sam pola DMa skenirala 😂 i zacudila se za sampon koji koristim (90% natural origin kaze ambalaza, a aplikacija kaze ocjena 1/20 riskantan!); saznala da vlazne maramice Hipp imaju nabolju ocjenu, ma svasta nešto! Ako vam se kao ni meni ne da studirati sve te cudne nazive sastojaka, ovo je odlična stvar! 👌👌

Ja imam drugu aplikaciju ali na taj sistem radi i doslovno sve sto mi pada na pamet s tim skeniram (sminku, sampone, kreme, deo..). Hippove pelene, maramice na bazi vode i dohrana su po toj aplikaciji najbolji. 😊

Znači sve od hippa? 
    Hoćete vi uzimati dohranu, za svaki slučaj? 

Termin 18.06

Lullaby
    05. Svibanj 2021. 20:34

Što se tiče pelena i kozmetike slušam ljude oko sebe tako da ću uzimati što se njima pokazalo najbolje, u početku većinom skuplje, a kasnije prelazimo na jeftiniju varijantu ako ne bude potrebe koristiti skupo tj. ako beba nema nekih problema s kožom i sl. Pelene ću uzeti Pampers Premium Care, a kada beba poraste prelazimo na Babylove. Kozmetiku na početku ne koristimo osim bademova ulja, a kada počnemo koristit ćemo Mustelu. Kasnije kada bude beba veća prelazimo na Hipp. Za Hipp sam baš čula da je super i dosta nježan. Krema za guzu JGL, a Sudocrem ako bude baš veći osip ili nešto. Takav je plan za sada pa ćemo vidjeti.
    Dohranu ne znam ni sama bi li uzimala, valjda se neće potrefiti da mi treba i da baš bude praznik da muž ne može otići kupiti. Koliko znam toga ima i u dežurnoj ljekarni. Dok sam išla po dm-u sam vidjela i vodu za bebe. Od mojih to nitko nije koristio...je li to potrebno koristiti? Mislim ionako svu vodu prokuhamo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.