Stigle stvari za curku narucene s h&m-a sad kad je bio popust. I grudnjak za mene, inace sam bila kosarica b, sad sam c. Sta ce tek biti kad se napune mlijekom.
https://ibb.co/T4Yn9XS
https://ibb.co/F6rTpSn
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Stigle stvari za curku narucene s h&m-a sad kad je bio popust. I grudnjak za mene, inace sam bila kosarica b, sad sam c. Sta ce tek biti kad se napune mlijekom.
https://ibb.co/T4Yn9XS
https://ibb.co/F6rTpSn
Preslatko🤩
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
I ja dok dođem do zadnjeg posta zaboravim sta sam uopće sve procitala 🥴🤣🤣
Morat cu početi zapisivati.. ili odmah odgovarati hahhaha 😅
Bela23 preslatka robica 🥰
MaryClear moguće da je isto i kod tebe neka kapilarica. 😘
.
Evo stvarno nez sta sam više pročitala...a neda mi se ponovo citati 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Bela, jako slatko!
Tweetyca, super knjigice, budem i ja kupila ove malene s pojmovima!
Mary Clear, drzim fige da je sve dobro, to je bas sitno krvarenje i ako se gin ne uzrujava, nemoj ni ti.
Ana B - ma ti uopce nemas gest.dijabetes, nego su te stavili na dijetu zbog naglog porasta kila... Meni bi bio secer 8 da pojedem lisnato. Jedva mi bude do tih 6.2 sa doziranom mjericom zobenih pahuljica ujutro, kojih bi mogla pojest jos toliko da smijem. Ali opet, pazi, kako su ti rekli, radi kila...
Vec se 2 dana budim po noci jesti - izgleda da malecka trazi jos hrane da raste. Nocas bila budna od 4 do 7, pa legla nazad spavati do 10.30.
Komentatori kilaze su grozni. Mene u trudnoci ne komentiraju, ali su znali prije - dok su valjda ocekivali da cu biti jer smo u braku vec 4 godine, pa su mi svi gledali u trbuh, pitali jel ima sta, komentirali da sjajim, a kad se nedajboze najedem odmah pa trudna si i pipaju me za trbuh! A ja mrsava! To me jako nerviralo jer sam im svima jasno rekla da ne planiramo odmah djecu.
Ej curee cestitam prvo na dobri pregledima
Ovo je nasa kolekcija stvarihttps://ibb.co/cFdFcCj nesto dobiveno nesto kupljeno ugl.neznam di cu sa svime time🤣. Dosla mi je jucer i ohradica za krevet andybrandy ali nikog nije bilo doma pa ju moram danas u posti pokupit.
Jedva cekam doc do 37 tjedna i da se onda mogu opustit i u miru rodit😅.
Bome, morat ces ti na drugo kako si opskrbljena😂
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
I zankmljivo, prije me uzasno smetalo to diranje po trbuhu dok nisam bila trudna i ocekivaka sam da ce me jos vise smetati kad budem trudna, no zacudo - ne smeta me! Doduse, oko mene je samo obitelj i ne diraju me dok ih ja ne pozovem da stave ruku jer se malena mice! Zaista su dobri i pristojni, mama, sveki, bakice... a srecom, nisam na poslu, pa kolegice ne viđam, a susjedi ni ne znaju da sam trudna jer samo prosibam po hodniku jos uvijek u sirokoj bundici u kojoj se nista ne vidi, i kratko ih pozdravim, osobito babetine koje su prije znale imati komentare...vise se ne zaustavljam kad mi krenu nesto pricati ili pitati, samo se uljudno nasmijesim i kazem da zurim! 🤣
Najgora je susjeda vjestica kat nize od nas... ne samo da inace laze, pretvara se i pokusava nametnuti drugima svoje troskove, nego me fino znala zaustaviti da me ispituje zasto nemamo jos djece i da mi nabraja koliko ona ima unucadi i kako su svi pametni. I da me pita koliko imam godina i zakljuci kako mi istjece vrijeme za imat djecu ako se ne pozurim.
Btw, a ja taman imala spontani.
Bila sam previse u soku da mi joj ista odgovorila, ali sam rekla da cu ju drugi put pitat je li vec kupila grobno mjesto, da se mora pripremit jer joj vrijeme istjece.🤣
No ohladila sam se i sad ju samo izbjegavam, pozdravim i projurim dalje dok ona u pozadini jos nesto melje na hodniku...
Hvala cure za potporu. Nadam se da ce biti sve ok. Sada se bolje osjecam. Valjda se stvarno neka kapilarica bila, vidjet cemo sutra.
Meni se mama nudila kada rodim da mi dođe pomoći, da ce uzeti godišnji. Ali dragi je odmah rekao da ne zeli da dolazi. Prvih mj dana zeli da smo sami, jer mi on bude pomagao. Rekla sam joj ako bude potrebe da cemo ju zvati, ali da bi htjeli sami sve odraditi. Isto tako su nam na tečaju za trudbice rekli da prihvatimo svačiju pomoć. Budemo vidjeli kad dođu ti dani.
Ja smatram da cemo to moći sve sami, bas se ne bojim toga svega, ali tko zna.
I jedva cekam da isto krenem sa kupovinom dodatnih stvari. Cekam taj 5.mj. pa se nadam da cu nesto uloviti na popustu. 😊😊
Ja uopce te glupe komentare ne slusam. Prije su me znali pitati jel sam trudna, a ja se samo dobro najela. Pa sam im znala reći, da trudna sam, beba se zove hrana 😆😆😆😆 A dragi bi znao reci kada bi ga netko pitao zasto nemamo djecu jos uvijek, da mu nitko ne zeli pomoći napraviti 😆😆😆
I ja volim da mi diraju skembicu sada kada sam trudna.
Knjigice cu isto neke naručiti, jer zelim joj isto citati...
Stvarno svega ima tu napisano, da ne znam na sto sam odgovorila, a na sto nisam 🙈🙈
Najgora je susjeda vjestica kat nize od nas… ne samo da inace laze, pretvara se i pokusava nametnuti drugima svoje troskove, nego me fino znala zaustaviti da me ispituje zasto nemamo jos djece i da mi nabraja koliko ona ima unucadi i kako su svi pametni. I da me pita koliko imam godina i zakljuci kako mi istjece vrijeme za imat djecu ako se ne pozurim.
Btw, a ja taman imala spontani.
Bila sam previse u soku da mi joj ista odgovorila, ali sam rekla da cu ju drugi put pitat je li vec kupila grobno mjesto, da se mora pripremit jer joj vrijeme istjece.🤣
No ohladila sam se i sad ju samo izbjegavam, pozdravim i projurim dalje dok ona u pozadini jos nesto melje na hodniku…
Tocno to se i meni dogodilo i to 3 dana nakon spontanog, susjeda i njena sestricna koje su usput i sestricne moga svekra ( da jedna big happy family na okupu okolo na okolo) su si uzele za pravo me maltretirat da je vrijeme za drugo, da kaj cekam i da malom treba jedna seka. A ja kak sam bila jos sva depresivna od tog spontanog sam im odbrusila, da prostite na izrazu, moja pizda moja stvar. S tim da one nisu za taj spontani znale jer to ih se stvarno ne tice. Babuskare kaj nemaju pametnijeg posla
Sortiraj odgovore
Najstariji