Ja sam rekla uzet cu par stvari 56, odmah prelazim na 62 bla bla bla...
Ali ne odolih ja tim malim stvarcicam i sad se ipak nakupilo 😅 ali sad stvarno gotova sam sa 56!
🙅♀️30, 🙋♂️29
Kako su slatki kompletici! 🤩🤩 Medeno je sve!
Mara i Tweetyca, niste jedine, mi smo kolica i sve to trebali dobiti u "nasljeđe" i nisam uopće istraživala, doslovno nemam pojma o jajima autosjedalicama kosarama kolicima adapterima.. Sve sam istrazila ali o tome 0 bodova. I DANAS nam tip javi da nam ih ipak ne moze proslijediti🤦♀️🤦♀️🤦♀️ tako da sad tek krecem u taj projekt, a imam osjećaj da ću roditi sutra koliko me sve rastura 😅😅Da li je itko slučajno istraživao o Twistshake kolicima?? Trenutno slave rockas i imaju super popuste, pa ako netko zna nesto sto moze pomoci bit cu mu zahvalna! 🙏
It's a boy! 💙
Evo kako nas model za baby asortiman, g.Prasac uziva u Baby Bjornu:
https://ibb.co/Pzqg28q
Meni je taj twist tak prerazvikan, i stalno imaju neke popuste od 50% svi ih "influensaju" ne znam jesma se dobro izrazila 😂 svi se razbacuju sa kodovima za popust itd
.
Naravno ovo je samo moj dojam, pravu recenziju ne mogu dati.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Je li netko naručivao casmatino podloge? Nije mi jasno zašto postoje dvije stranice.
Imace sto se tice kolica, mozete se javiti j strollerici na fejs ili instagram. Zena je sa svojom djecom prosla kolica i kolica. Ima recenzije na skoro sve i jedna kolica. Od kisobran kolica, mala buggy kllica do velikih 3u1 te sad u zadnje vrijeme i autosjedalice😊
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Kiflice preeeeslatkaaa scena s svinjicom u baby bjornu 😂😍😍😍
.
I mene zivcira taj twistshake jer imam osjecaj da iskace iz pastete..to sta kazes popusti, kodovi posvuda, influenseri..ali vidjela sam kolica i svidaju mi se, pogotovo ona bež..sigurno su upotrebljiva, samo ovisi kaj ti trazis pa vidi jel ti odgovaraju.
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
E imam mozda glupo pitanje. Ide ista ispod djeteta u kolica? Vidim frendica je ispod male stavila nesto sto izgleda kao jorgan (poplun) pa mi nije jasno zasto 🙈 mala ima 1mj
Ja imam umetak za novocodence za kolica za nulti polozaj (Joolz hub cocoon) kao valjda da bude beba zasticenija i to sve prikladno za novorodence..mada ne vidim neku veliku tragediju i kad nebi bilo toga..pogledaj kad odaberes kolica kaj oni nude i predlažu..ako smo kod kosara vijdela sam da tamo dodaju samo tetre ispod beba, ne nikakav dodatni jastuk madrac ili ista takvog
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Ma i meni je Twistshake čudan radi tih kodova koji izranjaju od svugdje, cula sam za njihove 6u1 uređaje, vrećice za hranu i sl ali nista o kolicima. Za sad su mi Ergobaby, Kinderkraft 3u1 i Joie modeli fora, sutra cu nadam se uzivo to pogledati. Ne trazim nista specijalno, cisto da su funkcionalna i kvalitetna a kamo srece i lijepa 😄 srecom nemam stepenice, vozit cu ih po ravnom po gradu, tak da nisam zahtjevna, samo izgubljena u moru informacija 😃
It's a boy! 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji