Ajme umrijet ćete od smijeha...
Znači otvaram ja linkove redom (svi su preslatki!) i dođem na Tweetyčin Dotie Diapers i nema linka. Upišem ja to u Google i ponudi mi web stranicu The Dottie Diapers Company. Rekoh, fino, idem vidit šta nude. Piše pelene, dudice....
Otvorim ... kad ono!!! Odrasle ženskice, modeli obučeni u pelene! What? Idem dalje, kad ono BDSM...
Rekoh... hmmmm ne znam, možda Tweetyca naručuje od njih, možda ima i za djecu i za odrasle neki dio...tko sam ja da sudim... ti Šveđani su onako otvoreni i to.... hahhaha :)))
I onda vidim, nema ništa za djecu! Ok, bit će da je kriva stranica! hahha:)))
Našla iz drugog pokušaja Dottie diapers and more FB stranicu, ima predivne covere! :)))
Kiflice jos cekam recenziju i slike Kinderkraft Molly!!!
I ja, i ja, da znam hoću naručivati 😆😆😆
Nemamo ni mi kompletic za van,takodjer gledam nesto ko tweetyca😍😍
Ja bi najradije sve pokupovala koliko mi je slatko, al se nekako korigiram i za neke stvari jos cekam baby tjedan 🥰😬
Mi sko na kraju uzeli kllica joie chrome dlx 3 u 1 bila na nekom popustu u magic baby i stavrno su nam se svidjela 🤗 jedva cekam da se rodi pa krenemo s vozanjem 🤪🤪😎
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Ja sam valjda jedina koja jos nije skontala koja ce tocno kolicau uzem izboru su mi Cybex Gazelle i Joolz Day, pa cemo vidit … iako joolz je bas pre glomazan
Nisi jedina, ja nemam ni uzi izbor 😅
Zamislila sam kad odem na porodiljni da cu se prosvjetlili i sve odluciti 😂
🙅♀️30, 🙋♂️29
https://ibb.co/CmjVb5R
Mi imamo samo ovo dvoje u vel. 56, sve ostalo je 62.
Ako do poroda ne naletim na još nešto idemo van u nečem od ponuđenog.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Moje platnene pelenice (ZA BEBU) stizu u ponedjeljak pa vam poslikam! Od nje sam narucila i neseser s maramicama jer mi je dezen bio predivan i prali su me hormoni, a onda sopingiram. Takodjer sam narucila 2 podloge za previjanje! Jeedva cekam!
I danas sam sefu obznanila da sam trudnai rekao je da sam mlada i da mu je drago da je to a ne da dajem otkaz
HAHAHA koji komentar :D dobro je da je tak reagirao i da tako razmislja!
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Sviđa mi se kombinacija s romperom i bodijem, i ja bi takvo nešto, čini mi se najjednostavnije za malu bebicu.
Danas mi je stigla i ona haljina u koju sam se zaljubila iz reserveda i koju sam htjela nositi pri izlasku iz rodilišta, ali ono totalno razočaranje. Mislim super je model i materijal (viskoza) ali je oštećena na 3 mjesta koliko sam vidjela.... Ne vidi se to puno, ali me jako živcira, nije bila baš ni jeftina za takvo što... Vratit ću je sutra u trgovinu i više ne uzimam takvo što online, ako nađem u trgovini što mi se sviđa super, ako ne izabrat ću nešto iz ormara...
Hehe Kinderkraft Molly ruksak jos cekam, javili su mi da su imali neki problem s narudzbom, ispricavaju se, stici ce 5.10. Mislim da je zapelo zbog podloge, Kinderkraft Matty... No, ne zuri mi se, ima jos masu vremena, tako da nije frka! Cim dođe vam javim! A dodali smo u narudzbu i putni krevetic Kinderkraft Sofi, pa cu vam sve recenzirati. 😊
Orhideja, ovaj desno kompletic sa zelenim romperom mi je predivan! Mislim da je super za izlazak.
Ja jos ne znam sto cu za izlazak. Mislila sam mozda neki kombinezoncic s dugim rukavima/nogavicama ili kraci bodic sa carapicama, i gore sesiric ili jos umotat u swaddle tetricu... Sve to imam u njeznim rozim cvjetnim motivima, a imam i takvih ljetnih haljinica za sebe, volim kratke cvjetne zenstvene ljetne haljinicice...
Sortiraj odgovore
Najstariji