Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    28. Travanj 2021. 20:01

Čestitam cure na dobrim pregledima

url=https://lilypie.com]

Bela23
    28. Travanj 2021. 20:06

Cestitke na dobrim pregledima! 🥳🥳🥳

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Mimica2
    28. Travanj 2021. 20:06

Ja o svekrvi i mami sve najbolje, baš sam sretnica 🥰 Ovih 2 tjedna što smo doma kuha samo što se meni jede, ne miješa se nigdje, nije nikada. Žao mi je vas koje se "borite". 
    I baš bi voljela da mi neko dođe gore oprat i popeglat robicu 😩 Jest da mi je prva beba, i volim istraživati i naručivati, slagali smo namještaj s guštom, ali dok se sjetim da sve trebam još posložiti, iskreno nemam volje 😩 Možda zato jer mi je stvarno sve teže. Kažu, a i vidim sama da mi je trbuh veći postao. Guza me boli od 5minuza sjedenja. Bojana i Mallla i sve koje imate još klince uz trudnoću kapa dole. 

Termin 18.06

• Mimica2
    28. Travanj 2021. 20:35

Ja mislim da je ova grižnja savjesti samo nama balkancima usađena. Jer kad vidim npr Švabe kako iskorištavaju sve što se iskoristiti da...  Meni bude žao poslodavca u njihovo ime 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Termin 18.06

Aneee
    28. Travanj 2021. 21:03

Mallla bas to sta god da napraviš bude netko kome se to ne sviđa ili ima nešto reći na to 😅
    Tweetyca moja svekrva priča još jedan jezik jer nije njemica. I već sam rekla mužu da ne želim da ona uci naše dijete na taj njen jezik jer ni ja ni muž ne razumijemo...njemački i hrvatski nek zna, a za neki tamo stoti jezik ne može...pa da mi dijete nešto kaže i da ga ne razumijem  😅😅😅
    To sam odmah rekla, jer mužev brat isto ima curicu od godinu dana i ona s malom samo na taj jezik priča...

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

MariLove12
    28. Travanj 2021. 21:57

tweetyca

Hahaha 🤣 kod nas ce bit kompliciranije, doma pricamo engleski jedno s drugim, on ima jedan jezik a ja drugi kao materinji, a u vrticu ce bit svedski. Tako da jadna moja mala 😁 al ako ne bude pricala nase materinje jezike bome ce ic na dodatne lekcije (satovi na materinjem jeziku roditelja su beplatne u svedskoj) 🙈

Wow! Curka će bome biti poliglot, 4 jezika  🤩👏👏👌

It's a boy! 💙

Amber
    28. Travanj 2021. 22:19

tweetyca

Znate sta je najbolje… kad vam svekrva prica drugim jezikom 🙈 ali mi isto tako dojadi kad moj dodje u Hrvatsku pa trebam prevodit 😁
    .
    A sto se posla tice ja se osjecam malo krivo jer cu sad uzet mjesec dana godisnjeg i sefu vec nije svejedno oko toga, a onda cu mu jos sad i obznanit da sam trudna i da me od pocetka 8og mjeseca nema a imamo projekt koji doslovno ovisi o meni 🙈 moj kaze da nisam normalna i da me ne bi trebala bit griznja savjest, ali malo je. Da sam u uredu znali bi vec da sam trudna jer bi valjda primjetili, a ovako preko interneta mi je bas nekako mljeh obznanit to 😅

Zanimljivo, nemas rok do kad moras reci? Ja sam morala javiti do 15. tjedna ako sam htjela koristiti porodiljni, nisam mogla duze cekati. Na kraju je to bilo sve okej, bilo me jako strah, ali super je proslo sve, ali nisam bas imala hrpu izbora. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Amber
    28. Travanj 2021. 22:20

Ali genijalno mi je da ce uciti 4 jezika!! Ne dajte se nikako, citajte joj na svim jezicima (ili ce joj netko citati u vrticu) i sve ce se to primiti i sjesti na mjesto. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

• Tonks6
    28. Travanj 2021. 22:36

Amber

Lullaby

Hahaha oprostite, ali ovo što je skrivećki oprala robu mi je presmiješno Pa kako im se samo da s tim se baviti i što im padne na pamet.

Ja zamisljam staru zenu kako se zavlaci po ormarima i trazi djecju robu za oprat i peglat

Da bar je stara, nebi onda nista rekla. Zena je tad imala 50 godina🤷‍♀️

Aneee
    28. Travanj 2021. 23:31

Tweetyca naravno pokušavati ću i engleski da nauci. I mi smo doma na početku engleski pričali 🤣
    Sad samo njemački..nadam se da ce I muž nekad naučiti hrvatski pa da bude još lakše kad smo na godišnjem..kao što ti kažeš da ne moram sve provoditi 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.