Hahaha oprostite, ali ovo što je skrivećki oprala robu mi je presmiješnoPa kako im se samo da s tim se baviti i što im padne na pamet.
Ja zamisljam staru zenu kako se zavlaci po ormarima i trazi djecju robu za oprat i peglat
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Joj cure meni je tako drago što smo mi u hrvatskoj, a naši su u BiH, tako da, nema petljanja.
Moja svekrva se isto voli petljati, ali ja ne dozvoljavam, sa prvom je bilo pokušaja ali nije uspjela, sad svi znaju da nema miješanja u moj način odgoja, hranjenja i svega. A bilo je naravno ona tebi plače zato što je gladna, ne valja tvoje mlijeko. Daj joj flašicu. Zašto čekam 6 mjeseci da joj dajem kašice, kako 6 mjeseci bez ičega, bez vode, samo sisa?
Sad znam da neće ni pokušati 🙈🤷🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Joj zene, ja sam luda, ne mogu se kontrolirati u kupnji, a imam vec previse toga. Znaci dobit cu 2 baby gyma od 2 frendice, i ja svejedno kupila u Lidlu jos jedan baby gym, samo zato jer je malen, sklopiv, ne zauzima puno mjesta, simpa boje i jeftin. 🤣 Sta ce meni 3 baby gyma? Jedino da stavim po jedan i doma, i kod mame i kod sveki. 🤣 A sta je najgore, jos i gledam onaj drveni Ikein Leka, zapravo bi njega kupila da nemam sve ove, a ovako ne smijem... Isto i s nekim podlogicama, step dekicama, robicom... ajme nagomilat cu se.🙈
Kupila i masu trudnicke robe u Lidlu, pola moram vratit. A realno, ne treba mi ni toga toliko.
Joj zene, ja sam luda, ne mogu se kontrolirati u kupnji, a imam vec previse toga. Znaci dobit cu 2 baby gyma od 2 frendice, i ja svejedno kupila u Lidlu jos jedan baby gym, samo zato jer je malen, sklopiv, ne zauzima puno mjesta, simpa boje i jeftin. 🤣 Sta ce meni 3 baby gyma? Jedino da stavim po jedan i doma, i kod mame i kod sveki. 🤣 A sta je najgore, jos i gledam onaj drveni Ikein Leka, zapravo bi njega kupila da nemam sve ove, a ovako ne smijem… Isto i s nekim podlogicama, step dekicama, robicom… ajme nagomilat cu se.🙈
Kupila i masu trudnicke robe u Lidlu, pola moram vratit. A realno, ne treba mi ni toga toliko.
Hahahaahhahahahahahaha ti si meni vrh 😂
2021. M 💗
Amber Ali bas nikada nece umrijeti, vjecna parlaonica na tu temu. 😂😂 Ma presjeci cu morati kad tad, ne zelim da ta nervoza sutra dan prelazi na moje dijete i da nas dvije bidemo nezadovoljne zbog nekoga. Bas to, sad je pravo vrijeme za biti sebicna i misliti na sebe i svoje dijete. Kome se ne svidja neka ne dolazi.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Kakav caj poslije dojenja? Prvi put cujem :D
Joj vi ste mozda prepristojne ja sam odmah rekla ako mi se netko bude petljao u moj mali dio svemira izletit ce iz uzeg kruga ljudi, ne podnosim ja nista, cisti dalmatinski temperament
Prije su pedijatri preporucavali nakon podoja da se daje caj kao da se dijete napije ili samo da spere malo jezik da se ne stvaraju gljivice. Dns se to ne preporucuje ali nama je npr patronazna rekla da moze zlicica prokuhane vode. Al dns se na tu temu lome koplja pa bolje puno ne ulazit u dubinu. 😂😂
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Joj kiflica, ja sam si danas na online shopu spremila u omiljene taj krevetić kinderkraft sofi, pa možda i kupim. Uglavnom ja bi isto putni, prijenosni, da je do +15 kg po mogućnosti, i na bar 2 razine, a taj mi ima sve to. Žao mi kupovati krevetić za bebu do 9kg. Ako ima još netko preporuku za sve ovo što bi ja nek napiše 😄
Termin 18.06
Joj kiflica, ja sam si danas na online shopu spremila u omiljene taj krevetić kinderkraft sofi, pa možda i kupim. Uglavnom ja bi isto putni, prijenosni, da je do +15 kg po mogućnosti, i na bar 2 razine, a taj mi ima sve to. Žao mi kupovati krevetić za bebu do 9kg. Ako ima još netko preporuku za sve ovo što bi ja nek napiše 😄
Imam taj i maxi cosi iris u favoriti a.
Termin 18.06
Hahahahaha kifliceee 😂😂😂
Cure držite se sa svekrvama, bome nije lako ja se nazivciram samo dok pročitam vaše price 😅 moja je čist ok, nije nametljiva i neću se žaliti, ima neke zastarjele metode i savjete ali trudim se da kroz jedno uđe kroz drugo izađe 😅 općenito su u zadnje vrijeme krenuli razni savjeti od okoline koji su često neutemeljeni i toliko individualni da ne znam kak nekome padne na pamet pilati drugu osobu sa nekim svojim uvjerenjima: ovo ti je najbolje, ovo trebaš tako, nemoj slučajno ovako 😷🤒🤕 Ljepša tema, danas sam bila u Petrovoj, mali se okrenuo na glavu, 1600g, sa guzicom mi pritišće neki živac u donjem dijelu leđa, zdjelica mi se raspada, ali sam taaaako sretna da je dobro i da sve ide svojim tokom ❤️❤️ još kad mi je dokt rekla da izdržim u komadu barem 6-7 tjedana, tek sam shvatila koliko je to sve blizu 😄❤️🎉
It's a boy! 💙
Ana b. Preslatke su stvarcice. Pere mi se 1 masina pa kad slozim poslikam sto imam za prva 2mj.
Tweetyca daaa samo 8 tjedana, sto realno moze biti i 5 jer tada sam u terminu....ni sama ne vjerujem da je vec tu.
Danas sam imala stress day na poslu ito oko međuljudskih odnosa i zapitala sam se sta jos radim na poslu. Doma sam se za terapiju odma bacila na slatku robicu.
Tema svekrve nikad nece umrijeti, kao ni komentari obitelji i okoline. Tipa moja mama je neki dan komentirala da joj je moja mala rekla da ce se seka mozda zvat Sara i ona meni slozi facu i kaze bas ruzno....ja sam se odma narogušila i rekla joj ipak nije ružnije od tvog imena 🤣🤣🤣🤣 dakle trudnicki živci.
A što se tiče debljine i sl. Ovu trudnoću sam pošteđena a u prvoj je to bio kriminal...isto pitanja jesi sigurna da nije dvoje unutra? Kad dojiš ti si luda dojiš? Kad ne dojiš a zašto ne dojiš i tako bez imalo obzira. A sad kako sam malo kg dobila ne odgovaram opet kriterijima pa se čude zašto nisam deblja i jesam li sigurna da je to okej...🤣 pitaju zašto još radim, kao cuvaj se. A da ne radim rekli bi....aaaa ja sam radila do poroda i tako...nikad masa zadovoljna.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji