Mislim da obuće neću ni kupovati dok ne počne hodati 🤷🏼♀️
Imam 2 papučice što sam uzela za zimu, ali to je više zbog topline za nogice ako bude na podu puzao...a cipelice za hodanje mi nema potrebe prije kupovati
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ana0310 - gdje si kupila ove jednodijelne slike dolje lijevo? Next ili?Znam da su ovi DADA MAMA s nexta i preslatki su mi ali pokusavam se kontrolirat! Ja imam toliko robice da ne znam di cu s njom, ali mi fali tih kombinezona pamucnih za preko. Imam 3 pidjamice na patent koji se moze otkopcat odgore/odole, i to mi je super prakticno, ali bi ili jos par rompera ili kombinezona jer me strah da ce kod mene vec bit jako hladno dok ona dodje
next da, svi ti jednodijelni su iz nexta :) i dooosta je jeftiniji webshop od trgovine, bude razlika i 20-30 kn pa da znaš.
2021. M 💗
Aww preslatka je robica, ja je nemam nesto puno za sad. Za sad odbija cijena pa kupim po jednu stvarcicu ali kad dodju snizenja u julu, bit ce daj svega :D neke mame su mi rekle da beba bas brzo prerastu te neke brojeve (pa neke cak i za mjesec), pa i radi tog kontam da ne uzimam previse. Zanima me dal se isplati uzeti 50 br jer meni su nekako one stvari 56 prevelike :/
Mozda je glupo pitanje za cure u ovoj grupi obzirom da ste sve prave zgodnice, ali kako se nosite s komentarima o kilazi? Od kako sam krenula da dobijam kg, svako ko me vidi, jao udebljala si se... pa zar to nije normalno da dobijem kile?? Stomak, sise i guzu? Ne razumijem takve komentare zaista i nerviraju me. Generalno sam sklona debljanju ali buduci da sam na pocetku dosta izgubila, tek sam na +1kg, i opet takvi komentari
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Mislim da ću iduće veličine fino elegantno kupiti paket bodyja i hlačica i par piđamica s nexta i aj bok :Đ baš su im lijepi ti setovi kad gledam i cijena je ok, 7 kom bodyja cca 150 kn ili tipa 10 bijelih običnih kratki rukav 170 kn
2021. M 💗
Sassy meni je gore kad me pitaju "jesi sigurna da je samo jedno" 🙈
To mi onda dođe isto kao kad ženi koja nije trudna cestitas na trudnoći hahahah 😅😅😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Baš su vam divne stvari. Da imam curicu vjerojatno bi bio pun ormar
Po meni ovisi i hoće li biti rođena beba u 6 mj ili recimo ko moj dečko u 8 mj pa nam ne treba kratkih stvari baš. Evo ja sam niže popisala što imamo od 56 i 62, nešto je doma, nešto dolazi.
Ja sam najmanje u veličini 56:
- 6 bodi benkica dugi rukav
- 3 bodi benkice kratki rukav
- 3 bodija kratki rukav
- 3 bodija bez rukava
- 3 pidžame
- 1 jednodijelno odijelce
- 1 kombinezon
- 4 para hlača sa stopalima
- 2 benkice
- rukavice za grebanje (ovo čisto da imamo, ali mislim da nećemo koristiti)
- imamo i 3 bodija fora neka sportska za slikanje kratki rukav
Sve osim ovog zadnjeg u veličini 56 maksimalno jednostavno, manje uzoraka i nježno. Lagani pamuk. U veličini 50 ću uzeti odijelo za izlazak iz bolnice, ako bude malo imam od ovoga gore za kombinirati benkicu i hlače ili bodi i kombinezon. Ako bude trebalo više, naručit ću. Za sada mi je žao jer znam da neka djeca to nose po 2- 3 tjedna samo. Ne želim se baš pretrpavati sa stvarima nepotrebno. Nekako više mi dođe da uzimam nešto slatko u većim brojevima kada baš bude veća beba. I da, fali mi kapica, to moram uzeti.
U veličini 62 imamo:
- 2 benkice dugi rukav
- 3 bodi benkice dugi rukav
- 3 duga bodija
- 5 bodija bez rukava
- 3 majice lagane dugi rukav
- 3 hlača sa stopalima
- 4 hlača bez stopala
- 1 kombinezon
- 1 pidžama za sada
- 3 kapice
- 4 čarape
Planiramo uzeti još 2-3 pidžame i eventualno 1-2 jednodijelno odjelce, još čarapica možda. Ostalo ćemo naručivati kada vidimo da nedostaje. Imamo i podbratke/baberine iz h&m za sada one tanje ko marame, a uzet ćemo i debljih još.
Imamo još robice 68 i 74 što sam našla na sniženju. Po 5-6 hlača i majica za sada po veličini, nekoliko bodija. Imam i iz Lidla nekoliko bodija i hlača onaj njihov međubroj.
Sassy meni je gore kad me pitaju "jesi sigurna da je samo jedno" 🙈
To mi onda dođe isto kao kad ženi koja nije trudna cestitas na trudnoći hahahah 😅😅😅
Nerviraju me svi ti komentari bas, dodje mi da kazem gledajte svoja posla :D Mimo trudnoce, nikad niciji fizicki izgled nisam komentarisala tipa: udebljala si se ili smrsala si, pogotovo ako nisam bliska s tim osobama.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Meni je to isto grozno! Za sada me komentira samo uža obitelj pa me nije briga. Jedino me muči što kreću one priče moraš to ovako, onako. Pogotovo s muževe strane i već kreću usporedbe. Većina mi nema logike, ali eto odmahnem rukom, nema mi smisla raspravljati. Rekla sam mužu ako pretjeraju neka on to rješava, ne da mi se trošiti živce na bapske priče.
Ja sam dobila komentar a vidim da ti dobro ide slatko. 😅 Al nitko me sad ni ne vidi kad sam na mirovanju pa mozda i bolje. Opcenito to ne volim i ljudi nemaju granica. To mi je u rangu sa situacijom kada bi mene pitali a sta cekate (misleci na bebu) jer smo bili dvije godine u braku prije nego sam zatrudnila. Po meni jako nekulturno.
.
Sto se tice savjeta moja svekrva je prepuna savjeta i kad je nitko nista ne pita za sve je najpametnija i sve najbolje zna. Tako da se ja moram dosta naoruzat strpljenjem iako ako budem pod velikim utjecajem hormona nzn sta ce biti od toga. Mislim da ce onda muz morati reagirati. Moji zive daleko od nas tako da sta se tice njih nece biti puno komentara iako mi je mojoj mami lakse neke stvari reci i objasniti.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji