Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivančica_Maslačak
    25. Travanj 2021. 09:38

Ja sam kupila za prvo aspirator za usisavač - znači neophodan je kad je dijete bolesno. Uopće nije jak kad se priključi na usisivač jer je cjevčica uska i taman je snaga kolika treba biti. Mogu reći da je to spas. U kompletu se dobije nastavak za novorođenče i veći kad dijete bude veće. Fiziološku za nos sam koristila u vrijeme grijanja jer se sluznica u nosu osuši i potrebno je svakako navlažiti.

Mia 🥰 termin 27.7.

Aneee
    25. Travanj 2021. 10:39

I ja sam gledala da madrac bude kokosov madrac I za kolica i za krevetić...aspirator za nosic još nisam uzela i mislim da ću uzeti ako vidim da drugačije ne ide...onaj nastavak za usisavače i meni izgleda brutalno 😅🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Lullaby
    25. Travanj 2021. 10:45

Cure mislite li vi uzimati ovlaživač zraka? Mi smo u malom stanu s klimom mada ćemo još nešto za sobu uzeti zbog bebe. Dosta mi djeluje suh zrak, a s tim osjetljivim nosićima možda ne bi bilo loše imati neki ovlaživač.
    Ajme ja sam sinoć završila u suzama koliko me bolilo. Neki grčevi dolje. Znala sam to nekad i prije imati, grčevi dolje i prema guzi i obično sam to povezivala s probavom jer bi nakon nužde bilo ok. E pa jučer boli, čim se pomaknem još više boli, ako se umirim ok. Ali boli baš jako, a mali me baš boksao cijelo vrijeme. Uredna mi probava zadnja dva dana. Evo sad na kauču i ne mrdam, za sada ne boli. Ako krene idemo u bolnicu. Ne znam je li se neka susrela s tim? Znači baš kao vaginalni grčevi unutra, ali nije da te nešto vaginalno boli nego kao prolazi tako kroz tebe, probada. Nadam se da je prošlo 😔

Kiflica
    25. Travanj 2021. 11:01

Jeji, veseli me kad mogu prenijeti svoja "istrazivanja" pa se osjecam da sam ipak malo korisnije utukla te sate, ne samo za sebe, nego da sam nesto dobro i napravila ako sam nekom drugome skratila muke 🤣 
    Zanima me ako imate preporuku i za inhalator koji je dobar? Vidjela sam da postoje i neki koji su i inhalator i aspirator, samo ne znam valjaju li. 
    Hvala za iskustvo za Nosiboo, super! 
    Ja sam kupila neke tetrice s Malog anđela - mekane i lijepog njeznog dizajna, dvostruko tkanje, muslin. Ne znam kakve su od Etherala jer nisam od njih jos nista narucila. Jos ne mogu reci koje tetre ce koliko dugo izdrzati kad ih pocnem koristiti - to iskusne mame znaju. 
    Od njihaljki sam kupila Babybjorn, pregledala top liste najboljih i ta je bila na br.1 na puno mjesta, meni pase jer je manja i sklopiva i laganija, meni najljepsi dizajn, a i preporucili su nam ju frendovi.
    Mislim da necete fulati ni s drugima ako vam se vise sviđaju, Nunu sam viđala odmah na 2.mjestu iza Babybjorna, a i 4moms je bila u top 5....tako da, po zelji, sve je super! Samo da bebe prihvate i da nam bude lakse 😊. Ako ne, lako se proda na Njuskalu. Ja sam svoju i kupila s Njuskala. 

Hedwig.Z
    25. Travanj 2021. 11:08

Jutro cure!
    Čitam tu i tamo, ne stignem sve koliko pišete. 😁 Dani mi jaaako brzo prolaze, jučer bilo točno 2 mjeseca do termina. 🤩 Ja sam spremila torbu za bolnicu, oprala nešto robice za curu, sve lijepo spremila, baš gustam. Imamo skoro sve, još madrac nam fali (to ću iskoristiti savjete od Kiflice).
    Lullaby, i ja sam imala takve bolove prije dva tjedna, znači grozno. Evo članak https://www.medicalnewstoday.com/articles/322088
    Bila sam na pregledu zbog toga jer mi par dana nije prolazilo uz uzasan pritisak, Dr je rekla da mi je beba sjedila guzom na mjehuru i uscu, pritiskala živce i tako se bolovi manifestiraju. Mirovala sam i proslo. Isla slj tjedan na redovito pregled, beba se okrenula na glavu i zato sve prošlo. Probaj što više mirovati i ležati na boku, i naravno, ako misliš da moraš kod dr, idi! 

• Tonks6
    25. Travanj 2021. 11:37

Aspirator i inhalator su dvije najbolje i najkorisnije stvari koje smo dobili. Bar je kod nas tak. Aspirator dusu dao kad krenu u vrtic i budu smrkavi mjesecima, a inhalator je stvarno najbolji pokon kaj smo mogli dobit jer se potrefilo da je mali bronhiticar. Pomaze cak i kad samo kasljucaju.
    Za ovlazivanje zraka si uzmite difuzor, bilo koji, tolko osvjezi zrak da je to cudo. Kupila sam ja i lampu od himalajske soli, ali nisam primjetila da ista pomaze.
    Ostalo nemrem pomoc😅

Mallla
    25. Travanj 2021. 11:37

Lullaby i dalje to moze biti probava s jos jacim bolovima sada kada je i beba unutra. Kao sto je LuLu rekla lijevi bok sto vise i probati napravit nuzdu...mozda prođe. A sto kazes ako nastavi nema druge nego hitna!

url=https://lilypie.com]

miska
    25. Travanj 2021. 11:54

Evo ja sam otkrila novi simptom kojem se bas ni ne veselim - oticanje stopala! Cini mi se da sam pokupila gene na mamu jer je i ona u trudnoci bila kaze kao bure otecena, isla u ljeto roditi u tatinim papucama 😅 Sad moram googlati sta pomaze, dok ne odem opet na kontrolu pitati dr. 

Mallla
    25. Travanj 2021. 12:03

Tweetyca postalo joj tijesni, nema puno mjesta za manevar i rastezanje pa osjetis zapravo vecinu gibanja, be nuzno samo jqcih trzaja.
    Miska vidit ces nas sve kad ugrije bit cemo ekipa iz Shreka 🙄

Mallla
    25. Travanj 2021. 12:09

Ja sam se danas prespavala, mala mi je otisla kog bake i dida na spavanje pa je cijeli krevet bio moj, toliko sam spavala da me zapravo cijela leđa bole...mislim da cu cijeli dan dolaziti sebi 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.