Moja nisu nigdje snižena. Ima stari model snižen na onoj stranici poljskoj dino sklep, ali baš boja koja mi se ne sviđa nikako. Kada usporedim s uključenom poštarinom ispadne me razlika oko 500 kn ako bude popust kao na prošlim danima beba, pa ću probati ovdje s popustom. Ako ne bude popusta, možda se i predomislim Pratim ja i u Sloveniji, dosta ljudi sam čula da su tamo uzimali.
Ja sam planirala pronaci kolica i jaje, spremiti si cijene, a kasnije kada budu dani beba, oni popusti u 5.mj, usporedivati s cijenama prije popusta. Jer navodno svi dignu cijene prije takvih akcija i na kraju ne bude skoro nikakav popust… Pa da vidim gdje se sve stvarno isplati kupiti, a gdje ne… Cak sam razmisljala i slati prigovore onima koji podignu cijene prije popusta, pa na kraju ne ispadne popust 🤣😆
Aime mene bi uhvatila panika tako kasno tek gledati kolica 🙈🙈
Ma kakva panika, ja sve laganini… Zasada je sve u redu, tako da mislim da jos tih mj dana nece se nesto posebno dogoditi, a i nikad se ne zna… Uopce se ne zelim jos previse zamarati. Torbu za bolnicu planiram tek u 6mj pripremiti jer mi je termin 22.7. pa smatram da imam vremena. Robicu sam neku dobila, jos iduci vikend idem kod sestricne jer ce mi i ona nesto dati. Imat cu krevetić, dobila sam, samo kupim madrac. Ostalo jedino cu morati kozmetiku, tetra pelene, pelene za siroko povijanje i tak te neke sitnice. Oprat robicu to nije problem, imam i susilicu… Vise je trta mog dragog nego mene hahhahaha.
Kolica i jaje planiram na danima beba sad u 5mj. Ovaj tjedan u srijedu sam na ljestvama osisala živicu koja je visoka oko 2 metra… Tako da sam sasvim dobro🙈🤣
A i ako ja nesto ne budem mogla, moze moj dragi, u sve se kuzi i ima dobar ukus tako da me to ne brine ništa. Samo opusteno žene 😘😘
Ako primjetim da se mulja s popustima, javim obavezno!🙈🤣
Doduše tvoj termin je mjesec poslije mog pa imaš više vremena 😄
Ja čim završim sa sobicom onda ću i torbu za bolnicu pripremiti 😊
.
Vale123 šaljite i vi ako imate ideja 😄
Meni je nekako za bebe sve tako preslatko i onda se ne mogu odlučiti sta bi 😅
A za mene lako neku haljinicu izabrati....bar mislim 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Joj bas ste se lijepo raspisale, gust mi je kad imam sto citati! 🤗
Ja sam odabrala vise-manje sve, samo trebam kliknut kupi na neke stvari: krevetic i putni krevetic i neke sitnice, a to cemo vjerojatno danas -sutra.
Nesto mi treba stici:podloga i torba, a najvecu vecinu sam vec nabavila:kolica, viper, sva kozmetika za bebu i mene i bolnicu, robica. Sljedeci tjedan mi frendica nosi i babygym i jaje i neke igrackice.
Rascistila, oprala i slozila mali dio, ceka me jos vecina rasciscavanja, pranja i slaganja. Rastezem s tim, radije kupujem jos neke sitnicice za gust 🤣 ali sljedeci tjedan se bacam i na to.
Sto se tice simptoma, ovaj period trudnoce mi je divota, bez smetnji. Divim se vama koje jos radite, a ne spavate! Svaka cast! Ja sam doma od pocetka, morala prvo mirovati, mucnine 4 mjeseca me smrsavile 5 kg, pa nisam ni dobila nikakve strije jer sam vratila 3 kg od 5, jos nisam na 0, pa valjda se koza mogla prilagodoti. Sise mi nisu nista narasle, nema kolostruma, nadam se da budu. Danas sam se 2x malo popiskila u gace kad sam kihala, pa opet kecem s Kegelovim vjezbicama. Mislila sam prije narucit onaj EPI-NO ali odustsla jer imam neki polip na cervixu, pa ne smijem nista turati tamo dolje. 😊Inace, tu i tamo malo zgaravice, ali i to prolazi.
Sto se tice simptoma, ovaj period trudnoce mi je divota, bez smetnji. Divim se vama koje jos radite, a ne spavate! Svaka cast! Ja sam doma od pocetka, morala prvo mirovati, mucnine 4 mjeseca me smrsavile 5 kg, pa nisam ni dobila nikakve strije jer sam vratila 3 kg od 5, jos nisam na 0, pa valjda se koza mogla prilagodoti. Sise mi nisu nista narasle, nema kolostruma, nadam se da budu. Danas sam se 2x malo popiskila u gace kad sam kihala, pa opet kecem s Kegelovim vjezbicama. Mislila sam prije narucit onaj EPI-NO ali odustsla jer imam neki polip na cervixu, pa ne smijem nista turati tamo dolje. 😊Inace, tu i tamo malo zgaravice, ali i to prolazi.
Ja se tebi divim, mjesec dana nisam radila i nakon sto je gin rekao da je sve ok sam molila zeleno svjetlo da se vratim raditi, cak imam i cesce kontrole zbog toga i opce mi nije problem 🤣 posao me trenutno drzi razumnom, najiskrenije receno
2021. M 💗
Svaka čast, ja da radim i dalje bi zaradila otkaz Jednostavno mi je prestresno i kaotično, a ja imam totalni baby brain.
Kiflice taman mislila pitati za ruksak je li došao. Zanima me kakav je i je li premalen. Dvoumim se između Molly i Fillikid https://www.babycenter.hr/fillikid-torba-za-pomagala-wickeltasche-hellgrau-6304-17-853740.html
Haha, ja isto ne bi mogla raditi trudna svoj posao, osobito u doba korone. Stvarno ovisi o tipu posla-moj je previse stresan, u akciji među ljudima, svakakvo radno vrijeme... da radim u uredu ili od kuce, to bi mogla bez problema. :)
Kavica 1 do 2 dnevno pijem, kako kad!
Steznik planiram koristiti akobbude izdrživo obzirom na vrućinu!
Zapravo je kupovanje svega unaprijed savijanje gnjezda, sve u nasoj glavi da se opustimo i spremimo za bebu....a zapravo ono sto nam bas bas treba je nesto odjece, nesto kozmetike i mama i beba...sve se drugo da nabaviti u danasnje vrijeme dosta brzo....al to je samo misao trenutka bistrine...inace ja isto svijam gnjezdo 😊
url=https://lilypie.com]
Imam jednu misao opcenito danas kroz dan i sad sam citala proljetnice pa mi se ta misao ponovila.
Dakle smatram da smo se ovdje skupile bas odlicna ekipa i nadam se da cemo nastaviti njegovat ovaj podržavajući, opuštajući način komunikacije! Evo cure drago mi je da kratimo vrijeme zajedno ❤
url=https://lilypie.com]
Malla, slazem se, bas smo dobra ekipa i voljela bi da nastavimo s druzenjem❤
Steznik moram nabavit! Kavicu popijem i ja 1 blagu na dan. Nosiljku i maramu dobila Ergobaby oboje.
Za aspirator za nos citam malo po forumima preporuke za Nosiboo. Skup je ali zvuci dobar, pa bi njega kupila radije nego nastavke za uaisavac, ili pumpice. Ima li netko iskustva s njim?
Sortiraj odgovore
Najstariji