Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    james
    20. Travanj 2021. 22:56

Slazem se sa svime sto su cure pisale o imenu, to je vasa i iskljucivo vasa odluka, muz i ja smo roditelji jednog deckica koji ima isto neobicno ime i mogu ti reci iz iskustva da su se svi nasi bliznji u potpunosti navikli na njega, a u pocetku je bilo bas svakakvih komentara, od toga da je moja mama rekla da ga mora zapisati jer ce ga zaboraviti do toga da ga muzeva mama prvih par mjeseci uopce nije zvala imenom, no sve se to promijenilo s vremenom, svi su ga prihvatili cak i oni koji su najvise gunali i danas ne mogu uopce zamisliti da se zove drugacije jer mislim da mu to ime savrseno odgovara i ja sam osobno stvarno sretna sto smo se ohrabrili i dali mu ga jer da smo slusali druge sigurno se ne bi tako zvao. 

• Mimica2
    20. Travanj 2021. 22:58

Ana, ne otvara mi sliku, želim vidjet.
    Ja sam na etsy-u našla divne organizatore, pletene i našla sam hvatač snova, to mi se jako sviđa 🥰
    Lavinia mi je divno ime 🥰 Melodično. 
    Mi smo izabrali isto malo neobičnije, ali zaista su nas svi iznenadili pozitivnim komentarima (možda i lažu pa je dobro odglumljeno 🤣). Mama kaže da je to maleni Vigica, svekar kaže prvi put čujem ime ali mi se jako sviđa ❤️ 

Termin 18.06

mara5
    20. Travanj 2021. 23:08

Vigo moje neprezaljeno ime  😭
    Lavinia mi je lijepo ime, stvarno melodicno ☺️
    Slazem se sa curama, najbitnije da ste ti i muz zadovoljni sa odabirom, za sve ostalo ce te lagano.
    Takodjer mi jos nismo objavili ime, jer se nismo niti dogovorili ali ne zelim iznositi imena koja su u uzem krugu sano zato da bi netko navijao ili bio na mojoj ili njegovoj strani ili vrsio pritisak. Kada se dogovorimo konacno onda cemo reci.
    Ana.b  nije samo kraljica amazona nego krsljica shopinga 😂
    I malo se izbediram kad vidim kak si super sve pripremila🙈

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Lullaby
    20. Travanj 2021. 23:18

Ja sam naručivala neki poklon za vjenčanje s etsy i sve ok bilo.
    Dvoumim se između takvog organizatora i Raskog kolica iz Ikee pošto će mi trebati možda i posudica s vodom pa da imam di s njom. Bolje bi mi bilo možda organizator da ne zauzima mjesto. 

Kiflica
    20. Travanj 2021. 23:20

Ana - ja zelim vidjeti, a ne otvara mi! 😊 Vjerujem da je divno kao i sve ostalo. 
    Enigma, joj kazem ja muzu sta smo pisale oko imena i naravno, eto ti dokaza da se nikad nece svima sviđati ime. Necu te lagati iz pristojnosti, kad si vec pitala i zelis cuti misljenje, moj muz se zgrozio, da mu se nikako ne sviđa i da ti moram to reci.  A moje misljenje znas - ne govori nikome, nego odluci kako ti zelis i rijesena stvar! Meni Lavinia nije ni najljepse ni najgore ime, skroz mi je ok, no ja nisam uopce bitna. Ako Lavinia bude prekrasna, pametna curica, i ime ce biti predivno❤  Ljudi uvijek nađu i neke nadimke, Lavi, Nia, Vini...a posto sam ja fan kratkih imena, to mi je zgodno - osobito Nia. Eto, poanta - ne pitaj, budi cvrsta, samo te mozeno zbuniti jos vise.🤣❤ 

Kiflica
    20. Travanj 2021. 23:25

Moji su popljuvali ime koje je meni predivno- Amelie. Njima je grozno. No, nije mi ionako bilo u top 3, nego u top 10. Necu nikome ni reci koja su u top 3 i koje nam je oboma najdraze. Sto ljudi, sto cudi... 😊

Kiflica
    20. Travanj 2021. 23:33

Odnosno, moji su vec nagađali imena... ne daju se oni.. hehe🤣 I onda pogđaju i komentiraju, pa su se vec ovlas dotakli i imena s top liste i vec znam da se nekima sviđaju, a nekima ne. Ali sutim ko zalivena, necu im reci i gustam u tome da ih malo drzim na laganoj vatrici, a ne da oni mene smute i forsiraju. 😊🤣 

Lullaby
    20. Travanj 2021. 23:48

Tweetyca ja sam to zamislila kraj kreveta, ali mislim da ću ipak organizator. Lakše je. Hm nisam razmišljala o bočici. Ja sam mislila na blazinice i onu posudicu za umivanje. Pa bi mi to bilo zgodno u kolicima, ali mislim mogu ja s posudicom i bez kolica di hoću.

Evo nisam danas znala za ovu akciju 10% u Školskoj knjizi s IKEA karticom, pa čisto ako ćete kupovati više toga vidite vrijedi li i za slikovnice.

https://shop.skolskaknjiga.hr/ikea-family

Lullaby
    20. Travanj 2021. 23:51

Mila mi je baš super ime! I ful ga daju svi koji žive vani  Znam već dvije bebice Mile u Americi.

Lullaby
    20. Travanj 2021. 23:53

Hahahaha možeš, al mi je zgodnija ova s dvije rupe. Meni djeluje zgodno za umivanje, a i brisanje guze blazinicama/tetricama.
    https://www.babycenter.hr/bebe-jou-posudica-za-umivanje-hello-little-one-6155103-570593.html
    https://www.bubamara.eu/prematanje-i-njega/osobna-njega/ostali-dodaci-za-njegu/posuda-za-umivanje-72552

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.