Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    17. Listopad 2020. 10:39

Jutro! Ja sam išla u skitnju, moram kupit par hlača jer mi smetaju preko trbuha. Za sad je kod mene poprilična razlika početka T prvi put i sad.... Sad imam energije, lice mi je smireno, prvi put sam bila napuhnuta i puna bubuljica u ovom ranom početku.
    Priželjkujem dečkića a muž bi opet curicu. Naša curica nas uveseljava baš baš sva je energična i nekako sam uvijek htjela i jedno i drugo. Pa evo kako bude!
    Što se životinja tiče mislim da sve životinje koje su od početaka s djecom stvore odnos s njima i da nema straha za mačke. Ja ih se ne bi riješila samo bi pazila dok sam Trudna ne dirat njihovu kakicu radi toksoplasmoze akp sam dobro napisala iako mislim da netko tko je s mačkama od prije nema straha ni za to. Sad ako vratim film, pas mojih roditelja i pas od prijatelja su mi u zadnje vrijeme poebnu pažnju poklanjali tako da bi se redovno stiskali i mazali uz mene, što nisu inače. 
    E da, imala sam zimsku bebu, sad ću imat ljetnu... Mislim da je to razlika nebo i zemlja! 

url=https://lilypie.com]

chocolina
    17. Listopad 2020. 10:46

Moj je proljetna beba a sad bas razmisljam.. Necu moci na more do pola ljeta 😅 Sa njim mi je bas bilo idealno. Rodjen pocetkom treceg i taman je bio dovoljno star za prvi kupanjac posto zivimo na moru. A jos mi strije na stomaku nisu pobijelile 🙈 Nadam se da nece biti novih. On mi je bio bas velika beba, kazu da druga cesto bude veca. Nadam se da nece 😄 Zapravo kad promislim, ceka me 100% drugi carski.

Mallla
    17. Listopad 2020. 12:14

Chocholina ja ti isto mislim da će ti u početku biti teško ali kad se ujodaš ići će to. Lakše je čuvati 2 djece nego 1 pogotovo kad beba malo poraste. A oni dvoje jedno drugome će biti društvo. Brat i ja smo 13mj razlike i ne bi mijenjala bi za što.... Gle kao blizanci smo bili 😀 Bit će dobro!
    E daa i ja sam na moru i isto sam promislila ooo kako ćemo se kupat 🤪 hahah ma čim se oporavim bit će buć! Moja cura je prvo ljeto imala 6ipo mj idila... Odma na more... Sad će ipak bit drugačije. Al Bože moj, preživket ćemo, od kad imam nju naučila sam da se može bez svega osim bez zdravlja (rodila pred Božić, doma išla na Božić, njen 2 rođendan i Božić proveli u bolnici (febrilna konvulzija i rota virus, ovaj Uskrs korona i lock down... A sad ću naučit i bez bućkanja na ljeto) 😀

chocolina
    17. Listopad 2020. 12:32

Ma da.. nek on nama dodju zivi i zdravi, a za sve ostalo ce biti vremena.
    Srecom imam pomoc svekrva i svekrve, moja mama ne radi, pa se nadam da cu prezivit prvu godinu sa njij dvoje 😅
    Koliko vi zelite imat djece? Ja sam oduvijek mastala o troje. Ja sam jedinica, i bas zelim veliku obitelj. Nekako mislim da mi je to kroz zivot uvijek falilo iako mi nista nije nedostajalo.

• Tonka55
    17. Listopad 2020. 12:41

I ja smatram kad je manja razlika da je s jedne strane lakše jer se zajedno igraju... Mislim to je stvarno divno 💞  Muž i ja imamo 9 nećaka i sada je naše 10eto.. 💪😂 Nekako bih htjela dečkića, iako su mi i curke preslatke.. Na kraju krajeva šta god bude, bitno da je zdravo... Mi trenutno gradimo kuću, i skroz smo u tome i baš se veselim što ću moći imati više vremena i za to... Iako nezz kad ću ići na bolovanje... Voljela bih troje 🙂

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

• Lena25
    17. Listopad 2020. 15:01

Pozdrav cure 
    Citam vas duze vremena, napokon sam se odlucila i prikljuciti i to bas na ovoj ljetnoj temi, cestitam svim plusicima i zelim svim curama da svoje sto prije ugledaju!! U utorak smo ugledali svoj prvi plusic, inace imam duge i neredovite cikluse, zadnje vrijeme variraju oko 30-40 dana, znali su biti i puno duzi.. Piskila sam kroz 9 mjesec na Lh trakice, mislila sam nikako ja taj peak necu uhvatiti, 22.9 je bila priblizno ista boja no nisam vise imala trakica pa smo odlucili sto bude, pokrivali smo tih dana.. Pocela sam testice piskiti vec pocetkom 10og mjeseca naravno sve negativno, ali su lagani grcevi poceli i spavalo mi se jako, proslu subotu jaki bolovi u ledjima test i dalje negativan, u nedjelju bolovi u jajnicima i ledjima i dalje, strpim se do utorka s posljednjim testicem i popiskim ga, cak nisam ni strepila iznad, perem zube bacim oko kad ono dvije crtice , poslije posla uzmem digitalni i pokaze + 1-2, znaci imala sam kasnu ovulaciju, a prvi dan posljednje menstruacije je bio 30.8, ja racunam da sam sad nekih skoro 5 tjedana ali prema menstruaciji sam 7 tjedana, sad sam zbunjena kako da gledam?? Voljela bih tocno pratiti.. Sljedeci tjedan se narucujem na pregled, znam da nije dobro prerano pa strpljivo cekam 

👨28 👩28
    13.10 + 🥰

chocolina
    17. Listopad 2020. 15:19

Lena25 dobrodosla i cestitam na plusicu. Bas nas se skupilo 😊
    Moj gin je uvijek racunao termin od zadnje menstruacije, al moji ciklusi su skoro pa skolski. Mislim da ce ti to najbolje rec na pregledu 😉

• Maryy29
    17. Listopad 2020. 15:34

Cure, nemam kome reci nego vama. Znate sto mi se desilo, ja sinoc nisam izdrzala iako mi je 4 dana do ne dobijanja m, imala jedan testic sa njuskala i piskala se. Sinoc nisam vidila nista jer je bila vecer, a sad lagana crtica. Jel to moguce?? 

👱‍♀️29
    👨‍🦱30
    Planiramo drugo djete od 06/2020
    + 22.10. 2020.
    Termin 01.07. Girl 💓

chocolina
    17. Listopad 2020. 15:43

Maryy29

Cure, nemam kome reci nego vama. Znate sto mi se desilo, ja sinoc nisam izdrzala iako mi je 4 dana do ne dobijanja m, imala jedan testic sa njuskala i piskala se. Sinoc nisam vidila nista jer je bila vecer, a sad lagana crtica. Jel to moguce??

A da kupis jos jedan test? 🤔
    Kazu da nakon 5min vise rezultati nisu pouzdani mada znam za slucajeve ko tvoj i stvarno je bio plus. Kad sam sa prvim malenim zatrudnila druga crtica se jedva vidila, al sam isto radila 4 dana prije ocekivane menstruacije. Mozda sinoc nisi dobro vidila tako da ponovi i drzim fige da je 🤞

Mallla
    17. Listopad 2020. 16:02

Uvijek sam zamišljala 3 djece, ali za prvo smo radili 10mj, sad za drugo 2 godine i sad uopće više ne razmišljam. Neka se drugo rodi živo i zdravo bit ću presretna, a sve drugo kako bude. Pokušavala sam kroz protekle 2 godine svoje želje zapakirat i ne doticat!
    Marry napravi novi test, često sam bila razočarana s tim crtama koje se pojave nakon xy vremena. Želim ti da je plus!
    Lena dobrodošla! Uvijek se računa od prvog dana zadnje M, pa čak i kad se potvrdi da je O bila kasnije. Pri porodu će ti isto računat od zadnje M. Inače ja isto imam kasne ovulacije pa se ja za sebe ravnam prema prvom ultrazvuku koji mi se u 1 T pokazao točan. Termin po ZM trebao biti 17.12, prvi uzv pokazao 22.12 a kasnije uzv pokazovao 24.12. Došla rodit s 2 termina pa me u rodilištu naribali da se gleda zadnja M a ne uzv. Rodila sam 22.12 i pokazalo se da je beba razvijena kako je pokazao uzv a ne zm.
    Svejedno, sačekaj prvi uzv i tako prati za svoj gušt. Jer npr. Moguće da će ti uvijek bit - 1tt ili - 2tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.