Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chocolina
    17. Listopad 2020. 16:10

Mallla vidim ja i ti isto trudne, 5+4. A ticker odbrojava dane drugacije 🤔

17. Listopad 2020. 16:38

Dobro dosla Lena 🤗 i Cestitke 🎉
    Mary ponovi test molim te i javi nam! Nadam se da jos uvijek imas +
    Mene malo paranoja pocela prat. Danas sam skoro cijeli dan kuhala, pekla, onak jer mi se htjelo i jer volim i sad osjećam neka probadanja i toliko me strah da ne znam sta bi. Uz to imam stres na poslu zbog corone i reorganizacije i svi ocekuju neke odgovore od mene iducih dana a ja moram sutit i strpit se bar do utorka kad cu nadam se imati nalaz i dobiti zabranu rada, jer ovo mi zaista ne treba. Bas se lose osjećam 😖😖😖

chocolina
    17. Listopad 2020. 18:01

Mirjam2 izdrzi, jos malo. Bez puno nerviranja. Ja sam isto u problemu sta se tice posla. Kad sam saznala za prvu trudnocu taman sam frisko dobila posao, odradila par dana i otvorila komplikacije. Srecom dobila ugovor na 3 godine, sta nisam ocekivala. Znaci ugovor mi je do 1.7.2022. A ja opet trudna 😒 Bas neki dan mi poslali poruku kad se vracam sa porodiljnog, ja njima reko "Vidimo se u trecem mjesecu" i koji dan iza toga plus ko kuca. Ako odem sa porodiljnog na komplikacije dobivat cu samo 800kn. Ma da se sada vratim i odradim bar 3 mj.imala bi u njih minimalnu placu jer mi je to obuka. Ko ce sefici pogledat u lice i rec da sam opet trudna 😖 Tako da smo ja i mm pricali,kalkulirali i mislim da cu dat otkaz. I onda nac nekog ko ima svoju firmu da me prijavi ko da radim u njega. A ovaj sada posao ionako nije bas nesto, mada bi nakon odradjene obuke bio dobro placen al radi se po ucinku. Nezz sta bi rekla.. planirali smo drugu bebu al tek dogodine.

• Tonka55
    17. Listopad 2020. 18:16

Dobrodošla Lena i čestitam❤️
    Drage Mirjam2 i Chocolina, mislim da svi prolazimo takve situacije i da si sto problema nađemo u 5 min.. Meni isto nije svejedno, kod mene na poslu nitko nema djece i šefica je poprilično tip osobe koja je sama sebi na prvom mjestu, također nema djece.. I kao da sam skroz drugačija od svih njih. Uopće ne znam kako ću reći, jer mi se ne da slušat komentare... Sad živimo kod mojih, isto kućanstvo, pa ta gradnja naše kuće... Tata na operaciji, mama izvan sebe, sestru maltretira bivši muž i okrenuo nećakinju protiv svih nas... I svi me samo zovu i plaču i pričaju o svemu tome... Ja pokušavam sav taj stres stavit po strani jer ne želim da se išta loše dogodi... Tako vjerujem da je i vama, sto svakakvih briga... Ali moramo biti jake i složit si u glavi da će se to sve posložit jer nema druge..  Isplačite se ako će vam biti bolje nek to izađe van, a onda uzdignute glave gledajte naprijed sa svojim muževima jer samo je to bitno! Obitelj ❤️ mnogi bi ju htjeli, a ne mogu ju imati.  Pa ako je nama stigao sad blagoslov da budemo majke, neka tako bude... I to se treba dogoditi i proći u životu zar ne?!  Prije ili kasnije.  Ljubim vas sve 🥰

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

• Lena25
    17. Listopad 2020. 20:18

Hvala vam ❣ Mallla da i pretpostavljala sam da ce mi tako racunati, mada mi nema smisla kad mi ciklusi ne traju 28 dana, ja imam ovulaciju tek skoro nakon toliko dana hah, ali nije mi to racunanje problem, nego sam citala iskustva cura da su im doktori radili problem kao da beba ne napreduje dobro jer se na uzv ne vidi velicina kao po tjednu u kojem su, pa me toga strah.. Po tjednima bi vec trebalo srce prokucati a meni zasad moze vjerovatno samo potvrditi trudnocu...
    Cure da vas probam malo utjesiti, mi smo se ovo ljeto vjencali i podstanari smo, nemamo nista u gradnji, posao imam na odredeno do kraja godine ali smo znali da zelimo bebu 🥰 Netko ima sve ali na zalost ne moze ostati trudan, mislite pozitivno i mazite trbuh, tu je sva snaga i sreca ❤😊

👨28 👩28
    13.10 + 🥰

17. Listopad 2020. 20:22

Hvala vam na komentarima drage chocolina i tonka 🤗 zao mi je sto prolazite kroz ista sranja 😔 ovo su dani bas kad bi trebale biti sretne sto imamo taj plusić i onda te spusti na zemlju ta pomisao kako reci sefici?! Bas zalosno.
    Ja sam se danas malo isplakala, posložila si stvari u glavi i odlucila biti malo sebi na prvom mjestu. Tako ce i biti 😉

Mallla
    17. Listopad 2020. 20:31

Lena ma samo dr naglasi da su ti dugi ciklusi i kasne ovulacije i bit će sve u redu, malo sačekaj za prvi pregled tako da prokuca srce pa ćeš bit mirna, slično nam je. 
    Chocolina ma mislim da je razlika u odbrojavanju samo zbog različitog trackera. 
    Cure samo hrabro što je posloženo u vašoj glavi posložit će se i na van. Mi kad smo čekali 1 bebu nismo imali posao, ovisili smo o roditeljima ali se sve posložilo s vremenom. Onda smo imali sve al smo aw 2 godine trudili zatrudniti... Evo napokon uspjeli. Isto još nisam rekla na poslu i znam da će im bit vijest u ne pravo vrijeme ali moj život ima prioritet nad poslom. Posla će bit, samo hrabro i uvijek izbacite loše misli za vaše dobro! 

url=https://lilypie.com]

chocolina
    18. Listopad 2020. 08:27

Slazem se sa svim sto ste napisale. 
    Evo mi se budili ima sat vremena, malac je uzasno nemiran zadnjih dana po noci. Nista ne spavam, a taaakkoo mi fali sna. A sta me tek ceka 😅 Van lijepo vrijeme pa cemo kasnije u setnjicu. Jos da smislim sta kuhat i na konju sam 🤣

• Lena25
    18. Listopad 2020. 19:24

Kakve ste sa simptomima, je li pocelo sto? 😅 Meni su danas cijeli dan bolovi u donjem dijelu zdjelice, i u ledjima lagano, a bradavice jedva dotaknem, u stanu kad setam bez grudnjaka sve osjecam 😂 Inace imam male grudi, i kao da su punije lagano, mogu misliti kako je curama s velikim grudima haha.. Mucnine jos nista nemam, samo mi zasmeta tu i tamo neki miris, danas u voznji malo muka, al nista od povracanja jos...

👨28 👩28
    13.10 + 🥰

• miaaa1
    18. Listopad 2020. 20:41

Lena25

Kakve ste sa simptomima, je li pocelo sto? 😅 Meni su danas cijeli dan bolovi u donjem dijelu zdjelice, i u ledjima lagano, a bradavice jedva dotaknem, u stanu kad setam bez grudnjaka sve osjecam 😂 Inace imam male grudi, i kao da su punije lagano, mogu misliti kako je curama s velikim grudima haha.. Mucnine jos nista nemam, samo mi zasmeta tu i tamo neki miris, danas u voznji malo muka, al nista od povracanja jos…

Ja jos nemam simptoma. Imam samo bijeli gusti iscjedak, a to sam citala da je takoder simptom trudnoce.. 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.