Evo dobila sam aparatic i sad moram 4 puta dnevno mjeriti do idućeg ponedjeljka pa ćemo vidjeti šta dalje 🤗
I vec kad mi je pokazala kako se radi je i izmjerila šećer i bio je super i to sat vremena poslije jela...kad sam joj rekla sta sve jedem i pijem (pijem samo vodu 🤣) bila je prezadovoljna...čak oduševljena na moju prehranu
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ana b ja nisam shvatila zašto mjeriš..zbog kilaže i veličine bebe? Koliki sam shvatila sve ti je ok s pretragama?
Ja sam s kilima možda tu najviše u plusu s obzirom na tjedne, a meni moja ništa još nije rekla. Osim što je u labosu bila greška kad sam radila ogtt pa je ogtt ok, a onaj drugi neki h nešto valjda nije tj. nešto se ne slaže pa čekamo da ponovim pretragu u 5. mj.
Lullaby - upravo tvoja recenzija tih s Ethereala je razlog sto ih nisam narucila. Ja sam htjela tanje pamuce koje mogu prati na 95, to mi je bitno. Nisu pretanke da se raspadaju ali nisu ni bas debele tetre. Za tu cijenu su genijalne ako mene pitas. Ja cu ih koristit za brisat guzu kad smo doma, pa sam uzela 3 paketa istih. Imam jos 2 paketa onih Lolinih iz DMa koje su malo cvrsce, ali ove su mi draze!
Sto se tice suhe koze,ja sam imala prije problema s tim, svrbez, sve zivo. Pretpostavljam jer se volim tusirat sa vrucom vodom i imam seboreicni tip koze. Prestala sam koristit parfemirane stvari za tusiranje, tusiram se s Eucerin uljem za tusiranje, nakon tusiranja se namazem lagano sa kremom za kozu (bilo kojom koja se dobro upija, ako mi ostane masno na kozi iznerviram se). Trenutno imam burt's bees nesto mama's belly ili tako nesto, al ja to koristim na citavom tijelu. Ulja ne stavljam na cijelu sebe, treba ih nanijet na vlaznu kozu da bi se upila kako treba, a i ne da mi se bit uljna.
Krema za tijelo koja mi je bila najbolja je neka Clarins soothing na pumpicu, je skupa, ali je nije trebalo puno i upila bi se super.
Aha, ako su za guzu onda su ove koje si uzela definitivno bolje jer su ove tvrđe bar prije pranja i deblje. Lakše s tim tankim. Meni su za bljuckanje i brisanje pa želim da su deblje. Ja ih mislim na 90 prati. A one Baobaby piše 40 stupnjeva, al mislim bar svijetle na 90, pa što preživi preživi. Što se uništi, kupujem drugo 😄
A za guzu ću vlažne i mislila sam kad sam doma one blazinice jednokratne.
I ja sam s pregleda sve je super. I dalje mirovanje i lagani tempo, kontrola za 3 tjedna i idem na svoj prvi ctg 🎉🎉🎉 (bas sam uzbudjena jer imam osjecaj da je sve tako blizu nekako).
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Bok curke☺️ Upadam ko padobranac sa proljetnica😅 Jel ima koja problem sa jaako suhom kozom? Pa samim time i da vas koza nekad i svrbii? Kaj koristite,a da vam je okej?
Vise ne znam kaj bi kupila a da pomaze..ovo vrijeme i suhi zrak ce me izluditi🥴🥴
Ja sam se trackala uljima, biobazom mama i cime sve ne, krenulo me svrbit gadno, prestrasila se kolestaze i cim sam prestala sa svime dala svojoj kozi odmora krenulo na bolje, sad mazem niveinim mlijekom ili pavlovicevom masti i stanje je dosta dobro
E vidis,pokusat cu sa Niveinim mlijekom.. cak mi je doktorica rekla rijeđe se tusirati da se koza ne isusuje dodatno..
.
Koristila sam Bademovo ulje,al sam imala osjecaj da mi samo žari kozu jos vise.. pa neko ulje za mame iz dma, Jonhnsons baby ulje, Nevenovu kremu i Nevenovu mast..ma cuda koliko sam novaca dala na to i uvijek isto..
Isto sam isla na vadenje krvi za kolestazu prije cca mjesec i pol, i nema je..
Ali koza mi je takva i inace ne svrbi,ali sad od hormona valjda sve jos vise..
Kaze muz, to ti je vec i u psihi.. pa i je🥴🤣
Iducu srijedu sam u TA u Vinogradskoj pa cu i tamo spomenuti da me to zna muciti..
Nekad je supeer,ali nekad svrbiii ko ludo🥴 Vjerujem da ce se stabilizirat dok se hormoni vrate u normalu..
Pratim ako tko ima jos kakav savjet🥰🥰
nemam osobno svrbež ali jedna prijateljica je izludila od svraba po trbuhu i pomoglo joj je obično kokosovo ulje, pa eto ako ga imas doma probaj s tim :)
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Pozdrav, izvinite sto vam ovako upadam, samo me zanima sto je sa naknadom za komplikacije ovaj mjesec, da li znate? Ja ih jos nisam dobila, a vec mi se dogodilo da mi jedan mjesec nisu isplacene, pa da reagiram ako je opet to u pitanju.
Pozdrav, izvinite sto vam ovako upadam, samo me zanima sto je sa naknadom za komplikacije ovaj mjesec, da li znate? Ja ih jos nisam dobila, a vec mi se dogodilo da mi jedan mjesec nisu isplacene, pa da reagiram ako je opet to u pitanju.
Pozdrav, meni su jučer popodne sjele....
Pozdrav, meni su jučer popodne sjele….
Hvala ti, a da, vjerojatno OPET njihova greška, stvarno mi je vise dosta, već treći put se moram s njima natezati.
Meni su danas isplatili, upravo sam sad vidjela
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Lullaby jer sam od 3 pregleda za redom dobila puno na kilazi i beba između dva pregleda dobila skoro kg i višak plodne vode...kao sve upućuje na diabetis...ogtt je bio uredan, ali kažu da to nista ne znači...zato ću sad tjedan dana kontrolirati i zapisivala i onda idem s tim opet njima da mi kažu sta dalje 🤷🏼♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji