Žene, ja lutam bezveze po centru i naišla na neku spavaćica koja nije klasična za rodilje, na bretelice ali nezz bi li prošla za u rodilište, u svima s rukavima se osjećam kao baba neka 🤦🏻♀️
https://ibb.co/KF8qrw4
Aime cure ja sad malo rasporedivala robicu da vidim sta mi jos fali...i skuzim da možda imam čak I previše 😅
Morat cu ljudima govoriti ako budu kupovali robicu da kupuju brojeve od 68 pa na više jer 56 i 62 imam previše 😅😅😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure ja vas isto čitam. Mirjam. Ne mogu se ulogirati pod svoje ime, ne kužim ni sama…
Lucky, kako sam se nasmijala na treću nogu, nevjerojatno tako nešto da se desi 😄 I žao mi je da te strefilo ovo s bolnicom, držim fige da ideš doma što prije i da izdrži što duže 2u1.
Aden&anais sam isto uzela velike tetre, više za lagano pokrivanje ljeti nego swaddlanje. Uzela sam i par manjih sa slonićem dumbom jer.. mama želi 😄😄 I od njih sam uzela ove swaddling vreće, jel ana ili Lucky link stavila ne znam, ali iste takve, jako neutralno kupujem ko što sam rekla 🤭🤭 I ništa mi nije imalo miris, mislim, meni je to normalan miris robe iz dućana.
Od kolega s posla sam dobila poklon bon za knjižaru i doslovno spiskala svih 70€ na knjigice za bebe… Od šuškavih do onih s tvrdim koricama i jednominutnim pričicama 😊 Hvala na ovom popisu slikovnica na hrvatskom, ja sam ljuta na svoje roditelje jer smo sve naše stvari od knjigica, igračaka uvijek prosljeđivali dalje tako da nemam nešto svoje što bi sin dobio od mene. Isto tako i muž. Pa sam rekla svojima nek kupuju sad i na hrvatskom, i obavezno da bude "Djed i repa", obožavala sam tu priču u vrtiću. (Cure u DE, jedan klasik koji beba mora imati na njem je Die kleine Raupe Nimmersatt❗).
Također se bavim papirologijom, elternzeit, Kindergeld, da sve bude spremno za slanje kad dobijemo bebin rodni list. I gledamo već jaslice, suzili smo izbor na jedne montessori i jedne integracijske jaslice pa ćemo vidjeti. Kad mali dođe na svijet ću ih zvat.
Sobica je spremna. Namjeravamo uzeti još jedan krevetić, koji bi bio u našoj sobi pored kreveta i taj je putni ujedno, na sklapanje, a u dječjoj sobi bi ostao kinderbet i tu bi malog stavili na spavanje preko dana.
I tak, sutra ću malo posjetiti kolege na poslu dok još mogu hodati, odnijet im praline, nakon toga pregled i nadam se zeleno svjetlo za poć u Hrvatsku ❤️
Jel imas mozda link gdje detaljno procitati kako sve ide sa papirologijom? Jel ima nesto sto se mora prije poroda, u zdravstveno mozda? Mene sve to buni, ne znam odakle krenuti.
Cure ja vas isto čitam. Mirjam. Ne mogu se ulogirati pod svoje ime, ne kužim ni sama…
Lucky, kako sam se nasmijala na treću nogu, nevjerojatno tako nešto da se desi 😄 I žao mi je da te strefilo ovo s bolnicom, držim fige da ideš doma što prije i da izdrži što duže 2u1.
Aden&anais sam isto uzela velike tetre, više za lagano pokrivanje ljeti nego swaddlanje. Uzela sam i par manjih sa slonićem dumbom jer.. mama želi 😄😄 I od njih sam uzela ove swaddling vreće, jel ana ili Lucky link stavila ne znam, ali iste takve, jako neutralno kupujem ko što sam rekla 🤭🤭 I ništa mi nije imalo miris, mislim, meni je to normalan miris robe iz dućana.
Od kolega s posla sam dobila poklon bon za knjižaru i doslovno spiskala svih 70€ na knjigice za bebe… Od šuškavih do onih s tvrdim koricama i jednominutnim pričicama 😊 Hvala na ovom popisu slikovnica na hrvatskom, ja sam ljuta na svoje roditelje jer smo sve naše stvari od knjigica, igračaka uvijek prosljeđivali dalje tako da nemam nešto svoje što bi sin dobio od mene. Isto tako i muž. Pa sam rekla svojima nek kupuju sad i na hrvatskom, i obavezno da bude "Djed i repa", obožavala sam tu priču u vrtiću. (Cure u DE, jedan klasik koji beba mora imati na njem je Die kleine Raupe Nimmersatt❗).
Također se bavim papirologijom, elternzeit, Kindergeld, da sve bude spremno za slanje kad dobijemo bebin rodni list. I gledamo već jaslice, suzili smo izbor na jedne montessori i jedne integracijske jaslice pa ćemo vidjeti. Kad mali dođe na svijet ću ih zvat.
Sobica je spremna. Namjeravamo uzeti još jedan krevetić, koji bi bio u našoj sobi pored kreveta i taj je putni ujedno, na sklapanje, a u dječjoj sobi bi ostao kinderbet i tu bi malog stavili na spavanje preko dana.
I tak, sutra ću malo posjetiti kolege na poslu dok još mogu hodati, odnijet im praline, nakon toga pregled i nadam se zeleno svjetlo za poć u Hrvatsku ❤️
E tak I mi u našoj sobi imamo onaj sklopivi putni krevetić I sad još čekamo da stigne za bebinu sobu I onda mislim da imamo skoro sve...osim higjene kremica, ulje, I sl.
Drago mi je da si se javila 🥰🥰🥰
I ja želim što prije riješiti papirologiju da što manje imam kad se beba rodi I da bude što lakše 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Jel imas mozda link gdje detaljno procitati kako sve ide sa papirologijom? Jel ima nesto sto se mora prije poroda, u zdravstveno mozda? Mene sve to buni, ne znam odakle krenuti.
Najranije sad što moraš je poslije 32./33. Tjedna ići u bolnicu i prijaviti svoj predviđeni termin. Muž ako misli uzimati elternzeit onda mora 7 tjedana prije termina predati poslodavcu zahtjev
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Tia12- 05.06. DEČKO 💙
Hejs -10.06. DEČKO 💙
Bela23- 13.06. CURICA 🧡
Amelia92- 14.06. CURICA🧡
Tonka55- 14.06.
paulaa- 14.06. DEČKO💙
chocolina- 15.06.
Mirjam2- 18.06. DEČKO💙
miaaa- 18.06.
Clio35- 19.06.DEČKO 💙
Luckyy42- 20.06. Ipak DEČKO💙
Mare87- 20.06. CURICA 🧡
Olivera- 21.06. DEČKO💙
ana.b.- 23.06. DEČKO💙
Barbi_2309- 23.06.
Mallla- 23.06. CURICA🧡
cocolina- 23.06.CURICA🧡
maki12- 23.06.
Lulu.lu- 24.06. CURICA🧡
Norrah-24.06. CURICA🧡
matea1989- 25.06. CURICA 🧡
orhideja1- 25.06. DEČKO💙
Magdalena- 25.06. CURICA 🧡
Monika1011- 28.06.
Miska-29.06. DEČKO💙
Negativ.Ljubavi- 29.06. DEČKO💙
————————————
Maryy29- 01.07.
Sofiiva- 01.07. CURICA 🧡
MariLove12-03.07. DEČKO💙
Bojana2017- 04.07. CURICA🧡
vale123- 05.07. DEČKO💙
Ana0310-07.07. CURICA🧡
Snowflake84 -07.07. CURICA🧡
Susika- 08.07. CURICA 🧡
Raven7- 09.07. DEČKO💙
Nirvana2020-10.07. CURICA 🧡
Franka30-11.07.CURICA 🧡
Tinchy_07-Kiflica- 13.07. CURICA🧡
lucijaa117- 19.07.
NanaJ- 19.07.
Malena- 22.07.
MaryClear- 22.07. CURICA🧡
mateja95- 22.07. CURICA🧡
mara5-22.07. DEČKO💙
Nina27-23.07. DEČKO💙
Lora27621-23.07.
Tončica24- 25.07. CURICA 🧡
Dominique_i_bebita- 29.07. DEČKO 💙
Teja1408- 30.07. CURICA🧡
———————————–
TeuskaMV01.08.
James- 02.08.
Isa522-03.08. DEČKO💙
Rio- 04.08. DEČKO💙
Amber- 04.08.
Kaca12-04.08.
Tweetyca-08.08. CURICA🧡
Točkicaa-08.08. CURICA 🧡
Snje– 08.08. DEČKO 💙
Pjegica –09.08.
Lullaby -10.08. DEČKO 💙
Sassy- 11.08. CURICA 🧡
Mari88- 14.08.
Ge@-16.08.
Vučica -17.08. DEČKO 💙
TiKi- 20.08. CURICA 🧡
Niki88 -20.08. DEČKO 💙
Missmix-24.08.
Celuloza -24.08.
——————————
Iva9-01.09. DEČKO 💙
Sanna- 04.09.
Termini koji fale:EvanaCURICA🧡
SaraDEČKO💙
Mara meni možeš dodati curicu 💓
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Žene, ja lutam bezveze po centru i naišla na neku spavaćica koja nije klasična za rodilje, na bretelice ali nezz bi li prošla za u rodilište, u svima s rukavima se osjećam kao baba neka 🤦🏻♀️
https://ibb.co/KF8qrw4
Matea meni nekako najbolje s rukavima za bolnicu, ne znam. Dobila sam par spavaćica po 55 kn iz devića i jesu malo bapske s uzorkom cvjetnim, ali su 100% pamuk, malo ispod koljena, ako se unište, zakrvare cijele i što god neće mi biti žao baciti. Moram naći još koju. Bar 4 da imam. Pazi da imaju dugmiće. Ove nisu za dojenje, ali imaju po sredini dugmiće.
Ma joj, znam da te s rukavima i gumbićima idu standardno i mislila sam takve uzeti preko interneta s one stranice šta sam ranije stavila ali sad kad sam u trgovini probala, ono užas, osjećam se kao parobrod u njima 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ i znam da to nikad ni po kući neću nositi više, a ove na bretele mi se opet čine praktične za dojenje....
Ma joj, znam da te s rukavima i gumbićima idu standardno i mislila sam takve uzeti preko interneta s one stranice šta sam ranije stavila ali sad kad sam u trgovini probala, ono užas, osjećam se kao parobrod u njima 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ i znam da to nikad ni po kući neću nositi više, a ove na bretele mi se opet čine praktične za dojenje….
Meni bas zgodna ta sto si postala. Ja bi uzela na tvom mjestu nesto sto se tebi svidja, i tak lako prebacis neki ogrtac ili jeftini cardigan preko ako budes isla vidjeti nekoga na hodnik, a sta ima veze kakva si u sobu ak tebi pase. Bit ce sredina ljeta, samo bretele :)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Zdravo Mirjaam😊 ja mislila da si vec u Hr posto te nije bilo, neka si se ti nama vratila😊 Drzim fige da je sve oke i da mozes putovat!
A sta cu odlucio nas beban malo zezat🙈😆
Hvalaa ti😘 ja sam cvrsto uvjerena da sutra idem doma a maleni ce 100% suradivat😄😆
Ja sam narucila one sta su dvije vrece u paketu sa ziperom, sta je Ana stavila, super prakticno mi se cine😁👍🏻 Sive sam uzela.
Cure meni babica rekla da si kod kuce kupim becutan proizvode za bebicu.. pa sam uzela doma onaj sampon/kupku 2 kom, 1 ulje, puder i kremicu od becutana i 2 celiceve masti(koje se fakat mogu koristit za sve).. rekla mi je da prije poroda kupim quark sir navodno pomaze kod mastitisa pa da imam za svaki slucaj doma hladan i spreman, kirschkernkissen bebi za grcice(zagrijat u mikrovalnoj, obmotat tetricu oko njega i stavit bebi na trbuh).. dala mi je i preporuku za neke kapi al sad se ne sjecam kak se zovu, moram pogledat doma na popis😊
Ovo je vjerojatno nepotrebno pitanje, ali jel se quark sir jede ili se s njim nesto drugo radi? To mi je prvi glas a jako ga volim, pa cu svakako poslusati savjet :D
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji