Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    11. Travanj 2021. 20:07

Mari, predobro!! Mi smo snimali trbuh jučer ali još se slabo vidi ispupčenje, samo se jako osjeti. Tvoj se baš lijepo vidi! 
    Tweetyca, imaš isti tkav ruksak, samo je crno-sivi, bez ovog šarenog dijela, taj je unisex! Isto košta, od iste firme. 
    https://babyland.hr/proizvod/kinderkraft-ruksak-za-mamu-molly-crni/
    Ja sam se baš dvoumilia između ta dva, iz istog razloga, da i tati bude, ali je ipak prevladalo to što mi se onaj baš jako sviđao, hehe

Rio
    11. Travanj 2021. 22:23

Cure, ja malog osjetim dosta dugo već, sa svakim tjednom sve jače i češće. Jučer ujutro se toliko bacao da sam mogla snimiti mobitelom. Međutim danas prvi put da se javio ujutro i dalje ništa.. 
    Inače ujutro i navečer bude najaktivnij.. i kad pojedem slatko. 
    Evo me, pojela sam čokoladu, puštala glazbu, pričala mu, pila vode, ležim na svim bokovima koje imam, prebacim se na leđa.. sve sto ga inače aktivira, on ništa. 😶 
    Ne želim paničariti i zabrijavati, jel vam se to događalo? 

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

Rio
    11. Travanj 2021. 22:46

Tweetyca ti si moja trudnička dvojnica 😍 
    Dajem mu još cca sat vremena, u protivnom ću mu pustit Mozarta ima da se rodi s čitavim orkestrom! 

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

Kiflica
    11. Travanj 2021. 22:54

I moja je imala par "losih " dana, kad joj se neda bas bit aktivns ko inace... isto sam se zabrinula i bockala ju i pustila joj muziku i suncala trbuh, pa kad sam osjetila da se pomaknula sam se smirila. Ne moraju svaki dan biti jednako zivahni. 

MariLove12
    11. Travanj 2021. 22:57

Rio, jucer i danas ista stvar. Vec sam se zabrinula, i uskoro "pozalila" jer je maloprije krenuo parti. 😂 Kaže muž: pusti ga nedjelja je, sigurno odmara. 😅

It's a boy! 💙

Rio
    11. Travanj 2021. 23:04

Hvala vam cure, opustile ste me. ❤️ 
    S obzirom da je nedjelja, oblačna i nikakva, opraštam mu što me stresira 🙇🏻‍♀️

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

Matejaa95
    11. Travanj 2021. 23:09

Ja sam danas isto otisla na hitnu u petrovu. Jucer i danas mi pozlilo i mala se skoro uopce nije javljala . Na kraju bilo sve okej . Od promjene vremena mi pozlilo. A ona evo od 16,00 ne prestaje skakati po mjehuru🥰🤭

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Rio
    12. Travanj 2021. 00:00

Matejaa95 hvala Bogu da je sve ok! 🥰

UPDATE: Mali se probudio, odlučio razvaliti maternicu. 🕺🏼

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

ana0310
    12. Travanj 2021. 07:44

Rio

Matejaa95hvala Bogu da je sve ok! 🥰

UPDATE: Mali se probudio, odlučio razvaliti maternicu. 🕺🏼

Odlicno 🤣
    Moja se u principu svaki dan javlja fino 😅 ako eto ne izbije pola organa iz svog mjesta tokom dana, znam da slijedi noc bez spavanja jer ce sve nadoknaditi 😂 

2021. M 💗

MaryClear
    12. Travanj 2021. 07:49

Evo ja na ogttu... Prva casa ispijena 🤣 Javim ako prezivim 🤣🤣🤣 Skoro me nisu uzeli jer nisam kod njih prije vadila glukozu... Ali sam se snasla, imala sam nalaze od prosle godine na mailu... Kao, ne mogu mi raditi ogtt ako ne znaju kakav mi secer nataste...Ja mlade dobila... Ali eto, snasla sam se 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.