Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Norrah
    02. Travanj 2021. 10:27

Evo curke samo da vam javim iz prve ruke da od 01.04. nema pratnje ni na sv.Duhu... 😔

➕ 17.10.
    👧 22.06.2021 - stigla curka

matea1989
    02. Travanj 2021. 10:31

Norrah

Evo curke samo da vam javim iz prve ruke da od 01.04. nema pratnje ni na sv.Duhu… 😔

Da čula sam i ja. Na žalost mogli smo to i očekivati, KBC Split je počeo i operacije koje nisu hitne otkazivati tako da o pratnji ne moramo ni razmišljati 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Aneee
    02. Travanj 2021. 12:28

Evo i nas 🥰🥰
    https://ibb.co/P9YcqYh
    Usput nekome sam obećala slikati suknju kad obucem hahah evo prvi put da je nosim...i baš mi je super...sa shein sam narucivala ❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Toncica24
    02. Travanj 2021. 12:57

Prekrasna si,tek sad vidin zapravo koliko smo sve narasle mislim trbusi ,prave trudnice :)

1.8.2021 Curetak stigao 💗
    14.7 pregled 7+0
    Iduci pregled 11.8

• Toncica24
    02. Travanj 2021. 12:59

matea1989

Norrah

Evo curke samo da vam javim iz prve ruke da od 01.04. nema pratnje ni na sv.Duhu… 😔

Da čula sam i ja. Na žalost mogli smo to i očekivati, KBC Split je počeo i operacije koje nisu hitne otkazivati tako da o pratnji ne moramo ni razmišljati 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Dobro ali na ljeto mi imamo rodit,ja se nadan da ce dozvolit u 7 mjesec.,inace konop :(

1.8.2021 Curetak stigao 💗
    14.7 pregled 7+0
    Iduci pregled 11.8

Aneee
    02. Travanj 2021. 13:47

Ma ja mislim da će na ljeto biti kao prošle godine sve puno blaže mjere. Tako da ćete sve moći sa pratnjom 🙏🏼

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

ana0310
    02. Travanj 2021. 13:54

ana.b.

Evo i nas 🥰🥰
    https://ibb.co/P9YcqYh
    Usput nekome sam obećala slikati suknju kad obucem hahah evo prvi put da je nosim…i baš mi je super…sa shein sam narucivala ❤

😍😍😍😍

2021. M 💗

Mallla
    02. Travanj 2021. 18:39

Ana divna si ❤
    Veliki a i visoki trbuh, bas je visok! Sve u svemu divna si!

url=https://lilypie.com]

Aneee
    02. Travanj 2021. 19:11

Hvala vam 🥰
    Ma ja sam u kratkom vremenu i baš rano postala ogromna...nekad se zapitam sta ce biti tek do kraja 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Nirvana2024
    02. Travanj 2021. 20:02

Toncica24

matea1989

Toncica24

Da vas pitam ,sori ako se ponavlja pitanje.
    Kad je najbolje napraviti 3d ili 4d i znate li moze li igdje pratnja u splitu u privatnika.i jel to ista stvar ?
    Isto toliko cijene toga i koliko traje preegled
    Hvala :)*

Ja sam bila u poliklinici šparac kod dr.Vlajnić, žena je izvrsna, pregled je trajao 40ak min, jako se trudila vidit malenu koja nije baš bila za suradnju 😆😆. Doktorica je temeljita i jako draga. Pregled je bio 500kn. I pratnja ne može, ali ti cijeli 4d pregled snimi na DVD. Ja sam još zvala i dr. Mimicu ali kod njega nije bilo termina i isto su mi rekli da ne može pratnja, cijena pregleda je ista.
    Najbolje je napraviti UZ između 22. i 26. tjedna jer se tada najbolje vidi sve.

Je li ti ginekolog dosad komentirao posteljicu na pregledu? Evo ja idem privatno još dodatno i moj ginekolog ima 4D gratis uz pregled, ali ga meni ne može napraviti jer mi je posteljica naprijed i debela (koliko, uvjerila sam se jučer na pregledu, čim kao laik vidim tu plahtu 🤣 ma kakvu plahtu, zimski poplun nad bebom) pa si samo to provjeri da ne platiš bezveze, a da se baš ništa ne vidi.. još se meni na običnom UZV vidjelo kako je beba stavila ručice na lice, znači ta kombinacija i ništa od 4D

Trbuščići su super, svi rastemo🤩🤩

Evo ja prijavljujem da sam bila na OGTT-u, prvi sam radila nepripremljena pa sam danas ponavljala i 4.6 je 🙏

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.