Samo da se kratko javim OGTT test uredan i KKS isto tako.
Bebač nam je na 1,100g i baš smo sretni🥰🥰 idemo dalje laganini🤰🤱
Bravo!!! Eto naši dečkići su iste tezine, taman su kako treba biti. A mame se 💉💉za njih. To su naši mali borci. Baš sam sretna zbog tebe 🤞♥️♥️
Daaa, nekad se sve čini kao divan san, frajeri naši mali🥰🥰🥰, samo da nam nastave tako do kraja💪💪
Sad me opet malo hvata euforija kao u prvom tromjesečju.... Još cca 2,5-3 mjeseca... Tako blizu, a tako daleko ali vjerujem da će brzo proći jer poslije Uskrsa planiram krenut u nabavku i opremanje.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Amber - joj ja se bas nadam da je to bilo to, jer je stvarno bilo cudno. Najcudnija od svega ta mala temparatura od 37.2 koja je trajala 3 i pol tjedna. Nikad u zivotu nisam tako dugo imala takvu temperaturu na vagi - kao da se borim hocu li se jace razboliti ili ce me proci… Inace mi je normalna 36.5. Nisam izgubila ni miris, ni okus, ni apetit. I moj muz je imao skoro iste simptome, ali njega nisu ni testirali jer sam ja bila negativna. Mi smo se svejedno samoizolirali za svaki slucaj zbog drugih. A mene su onda cak 2 puta testirali i oba negativna… stvarno ne znam, nadam se da je bila korona. 😊
Napravite serološki test pa ćete znati i biti mirniji što imate antitijela, ako je bila korona, a mogla je biti po simptomima.
Amber - joj ja se bas nadam da je to bilo to, jer je stvarno bilo cudno. Najcudnija od svega ta mala temparatura od 37.2 koja je trajala 3 i pol tjedna. Nikad u zivotu nisam tako dugo imala takvu temperaturu na vagi - kao da se borim hocu li se jace razboliti ili ce me proci… Inace mi je normalna 36.5. Nisam izgubila ni miris, ni okus, ni apetit. I moj muz je imao skoro iste simptome, ali njega nisu ni testirali jer sam ja bila negativna. Mi smo se svejedno samoizolirali za svaki slucaj zbog drugih. A mene su onda cak 2 puta testirali i oba negativna… stvarno ne znam, nadam se da je bila korona. 😊
Napravite serološki test pa ćete znatii biti mirniji što imate antitijela, ako je bila korona, a mogla je biti po simptomima.
Kiflice, stvarno vidi mozda da napravis. Ja sam imala pozitivan pcr pa racunam da sam barem 6mj pokrivena, ali ako budem letjela doma mislim napraviti antitijela da znam imam li jos uvijek zastitu (znam da se moze imati i bez antitijela, ali ne znam hocu li se kockati s tim trudna).
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Napravite serološki test pa ćete znatii biti mirniji što imate antitijela, ako je bila korona, a mogla je biti po simptomima.
Kiflice, stvarno vidi mozda da napravis. Ja sam imala pozitivan pcr pa racunam da sam barem 6mj pokrivena, ali ako budem letjela doma mislim napraviti antitijela da znam imam li jos uvijek zastitu (znam da se moze imati i bez antitijela, ali ne znam hocu li se kockati s tim trudna).
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Snje, Amber, thnx na ideji. Mislila sam da antitijela krace traju, meni je taman vec proslo vise od 6 mjeseci od tada... Nekako sumnjam da bi jos nasli antitijela i da su bila, radije cu se ja pripaziti kao da nisam nikad ni imala koronu, a nadati se da jesam😁.
Ionako postoji mogucnost i reinfekcije onih koji su vec imali, pa mi to nije neka sigurnost...cisto me zanimalo ovako je li netko imao simptome poput mene jer svi koje znam da su bili pozitivni su imali razlicite simptome, svatko neke svoje, bas bez pravila.
A, da, ako je proslo vise od 6 mjeseci, onda ne vrijedi bacati novac jer sve i da je bila tad, mozda ne bi nasli antitijela. Nema veze, i tak se moras paziti jako jer je reinfekcija pred kraju trudnoce potencijalno opasna. Nadas se da si imala, ali pazis kao da nisi :) Meni ce tad kad bismo mozda isli doma bas biti oko 5-6 mjeseci pa se planiram testirati da provjerim drze li jos uvijek.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Meni je sad 5.5 mjeseci od covida pa isto važem napraviti serološki test ili ne, čisto da vidim imam li i koliko antitijela, obzirom na blage simptome, ali naravski, mjera se držati kao da nismo, o tome je bespredmetno govoriti.
Nego mene moj razbijač od 21tt fino povremeno tresne iznutra, jako osjetim, a bome i vidim izvana
Da vas pitam ,sori ako se ponavlja pitanje.
Kad je najbolje napraviti 3d ili 4d i znate li moze li igdje pratnja u splitu u privatnika.i jel to ista stvar ?
Isto toliko cijene toga i koliko traje preegled
Hvala :)*
1.8.2021 Curetak stigao 💗
14.7 pregled 7+0
Iduci pregled 11.8
Kad je najbolje napraviti 3d ili 4d i znate li moze li igdje pratnja u splitu u privatnika.i jel to ista stvar ?
Ja sam bila u poliklinici šparac kod dr.Vlajnić, žena je izvrsna, pregled je trajao 40ak min, jako se trudila vidit malenu koja nije baš bila za suradnju 😆😆. Doktorica je temeljita i jako draga. Pregled je bio 500kn. I pratnja ne može, ali ti cijeli 4d pregled snimi na DVD. Ja sam još zvala i dr. Mimicu ali kod njega nije bilo termina i isto su mi rekli da ne može pratnja, cijena pregleda je ista.
Najbolje je napraviti UZ između 22. i 26. tjedna jer se tada najbolje vidi sve.
Ja sam bila u poliklinici šparac kod dr.Vlajnić, žena je izvrsna, pregled je trajao 40ak min, jako se trudila vidit malenu koja nije baš bila za suradnju 😆😆. Doktorica je temeljita i jako draga. Pregled je bio 500kn. I pratnja ne može, ali ti cijeli 4d pregled snimi na DVD. Ja sam još zvala i dr. Mimicu ali kod njega nije bilo termina i isto su mi rekli da ne može pratnja, cijena pregleda je ista.
Najbolje je napraviti UZ između 22. i 26. tjedna jer se tada najbolje vidi sve.
Hvala ti !
1.8.2021 Curetak stigao 💗
14.7 pregled 7+0
Iduci pregled 11.8
Sortiraj odgovore
Najstariji