Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    07. Ožujak 2021. 23:33

Mi smo naručili na Otto...I baš sad gledam rasprodata je...ali moguće da ima i na amazonu...jako praktična 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

mara5
    08. Ožujak 2021. 00:05

Prijavljujem se u ekipu koja ce presvlaciti na ves masini 🙌
    Kad postane borbeno onda cemo vjv preci na krevet i na kutnu.
    Ja sam napisala nedavno da mi je kolegica rekla da je koristila samo ikein tekstil za bebe, tetrice rucnike dekice sve.
    Rado bi kupila bas prematalicu za bebe sa policama i svime ali nemam mjesta.
    Vec imam malm komodu ali ju moram izbaciti da bi stavila krevetic, nikad mi se nije zaljuljala 🤷‍♀️ali mi nece stati nigdje dalje pa cu za bebu uzet isto malm ali sa tri ladice.
    Eh ti mali stanovi.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Norrah
    08. Ožujak 2021. 05:19

Ja sam kupila krevetić koji je malo vislji i ima ispod 4 odvojene ladice tako da necemo kupovati komodu. Ostatak robe imam u ormaru jos mjesta tako da mislim da nije potrebno. Kupit cemo tvrdu podlogu za previjanje koja se moze nakaciti na krevetić i tu cemo se presvlaciti. 
    Za kupanje cemo uzeti tetra pelene i one krpice za brisanje obzirom da nisam pobornik vlaznih maramica nikakvih, tak da ce one biti samo za nuzdu kad idemo nekuda. I isto ne kupovne...

➕ 17.10.
    👧 22.06.2021 - stigla curka

miska
    08. Ožujak 2021. 08:56

Dobro jutro i sretan dan zena! 🙂🎉

Kiflica
    08. Ožujak 2021. 09:16

točkicaa

Dobro jutro i sretan vam dan zena! ♥️🤗
    Sto se tice komode za presvlacenje ja sam se ubila od trazenja neke koja mi se sviđa i nisam nasla, pa sam si dala napraviti koja mi se sviđa. Ovakva ce biti kod mene
    https://ibb.co/2n6MBGX

Tockica, tocno takva komoda se meni najvise sviđa - to na slici ti je Ikea Hemnes! Ako ti stane po dimenzijsma, ne moras dat radit, samo mozes kupit. Meni nazalost ne stane...mozda i ja dam stolaru napravit nesto slicno ako ne nađem nista sto mi pase i po stilu i dimenzijama. 

• snje
    08. Ožujak 2021. 09:17

Sretan nam Dan žena <3
    Što se komode i ostale baby opreme tiče, moram početi prikupljati iz poola kojeg imam s 2 prijateljice, mi smo većinu srećom vrtile u krug :-)
    Nego cure, meni se na bradavicama počela hvatati kao neka korica, da se skidati, izgleda hmm poput suhe smrklje :-) ne znam s čim bi usporedila, lako se miče, micanje nije bolno, gornji sloj je skoren, unutarnji do same bradavice malo mekši. Jeste se susretale s takvim pojavama?

Kiflica
    08. Ožujak 2021. 09:23

Mirjam, odlicno, drago mi je cuti da su dobre i meke ti ikeini rucnicici, nevjerojatno su jeftini, sviđa mi se sta su bijeli i mali jer vec znam da kad jednom nes obrisem, da ce odmah letit u pranje...
    Haha, Amber, dobro si skuzila moj stil, Sundvik mi se isto sviđa, ali mi ne stane ni on...al ipak, mozda zbog previse surfanja po Pinterestu i Instagramu, zakacila se najvise na Hemnes stil 😊 
    Punim Ikea kosaricu, imate jos kakvu preporuku? 🤗

Olivera
    08. Ožujak 2021. 09:34

Točkica predivna komoda. Kod nas će zbog nedostatka mjesta isto biti improvizirano presvlačenje gdje god se stigne, više me brine gdje ću napraviti mjesta za dječju robicu.
    Kiflica što si sve ubacila u Ikea košaricu? I moja je otvorena, u njoj je podloga za igranje, donje plahte, dekice, pregradne kutije, ovi ručnici pa tražim ideju da li mi još što treba
    .
    Moj OGTT je došao školski nalaz, baš sam si sretna zbog toga.

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

Dominique_i_bebita
    08. Ožujak 2021. 09:48

Kiflica

Mirjam, odlicno, drago mi je cuti da su dobre i meke ti ikeini rucnicici, nevjerojatno su jeftini, sviđa mi se sta su bijeli i mali jer vec znam da kad jednom nes obrisem, da ce odmah letit u pranje…
    Haha, Amber, dobro si skuzila moj stil, Sundvik mi se isto sviđa, ali mi ne stane ni on…al ipak, mozda zbog previse surfanja po Pinterestu i Instagramu, zakacila se najvise na Hemnes stil 😊
    Punim Ikea kosaricu, imate jos kakvu preporuku? 🤗

Preporucam ti tetre od 70x70 ako ti se svidaju, po dvije su u pakiranju, sad se ne sjecam kak se zovu al nesto na G. Prekrasne meni odobno i cvrsto, kvalitno djeluju..
    .
    A Oliveri cestitam na skolskim nalazima ogtta i preporucam ovo ak nisi probala, nije za bebu al je za mamu! https://ibb.co/cx5FCQJ  prefino, a nigdje drugdje za kupit! Sori Kiflice za tebe znam da ne smijes
    .
    Hvala i ja zelim svima sretan dan zena 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

08. Ožujak 2021. 09:50

Kiflica, znam koliki će ti madrac biti, meni su njihove veličine po mjeri pa sam uzela nepropusne zaštite za madrac i njihove plahtice. Također onu podlogicu za igranje, morsku 😊 i onaj ručnik jedan zeleni s kapuljačom za bebe sam uzela. 
    Olivera, čestitke na uredno OGTTu 🙂

Sretan nam naš dan drage forumašice 🌷🌞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.