Prva trudnoca mi je, pa sam malo uplasena oce li biti sve okej. Kada mogu ocekivati prvi pregled? Zadnja menzis je bila 15.10
I meni je bila zadnja M 15.10 😄😃 hocemo i ist termin poroda imati?😁😁🥰🤗🤭 To bi bilo zanimljivo 😄
Drage cure ja zadnjih 7 dana imam grceve. Osijecam se koda cu dobiti svaki tren menzis.. grudi me bole isto tako tj dana. Ne mogu spavati na njima i umorna sam.. bas sam misla da je to pms sve al eto hvala bogu nije. Ja se nadam da necu imati mucnice jer srvarno 4 sata dnevno sjedim u busu🥵
maryclear mozda i ocemo🥰
Mogli bi napravit neku listu termina poroda 😁
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Bok cure,
ja sam bila danas ujutro na prvom pregledu i vidjela kako srceko kuca <3
Trenutno sam 6+2 i sljedeći pregled mi je za 4 tjedna
Bok cure,
ja sam bila danas ujutro na prvom pregledu i vidjela kako srceko kuca<3
Predobro, Susika, cestitam 🥰🥰
Tko nam je jos radio pregled danas? Ana jel nas citas, kako si, jesi doma?
Meni su mucnine isto kasnije krenula kad sam vec mislila da ce me zaobic, i iskreno takva umorna s mucninama ja nebi mogla ni dana raditi, ne mogu si zamisliti... Ispočetka sam imala osjecaj metala u ustima, leđa su me boljela, pa sise pa nema vise spavanja na trbuhu... Sad sam vec nekako privoljela lijevi bok 😊
Mirjam2 hvala tii
i meni je u sjećanju da još netko radi pregled danas
meni su mučnine otprilike tjedan dana, l nisu baš strašne, samo što i nemam apetita baš..
Više sam nekako psihički loše, bezvoljno, osjetljivo, umorno, najradije bih samo plakala al da me nitko ne vidi i ništa ne pita, spavala i tako, iako mislim da je to malo do ovog tmurnog vremena.
Bok cure,
ja sam bila danas ujutro na prvom pregledu i vidjela kako srceko kuca<3
🥰🥰🥰Predivno🥰🥰🥰 vjerujem da je negdje divno cuti srceko kako kuca, pun si raznih osjecaja u tom trenu... Nesto neobjasnjivo 😊
Maryy29 bilo bi fora imati listu termina poroda 🤗😊
Pozdrav cure... nisam se dugo javljala... mene pati umor, vec u 20h idem spavati... i imam problema sa probavamo, tj sa zatvorom. Mucnine nemam.. Radim jos uvijek i planiram raditi do 2.mjeseca. Radim u uredu pa nije tako strasno , za sada...
Bok cure,
Evo ja sam jutros bila na pregledu i imam samo pozitivne i dobre vijesti. Bebice su super, prema Uzv - u su 8+3tt, a prema apl. su 8+6tt. Hematoma više nema, ali preporučila je dr. da nastavim sa Utrogestanom 1x2 navečer, do sljedećeg pregleda odnosno do 12 tt. Idući pregled mi je zakazana za 11.12.
Evo što se mene tiče, bez obzira što su twins ići, ja nikakvih mučnina nemam niti sam imala pa je opet sve u najboljem redu. Također probava mi je i dalje svakodnevna, tako da ni tu nemam problema. Tako da cure bez brige, svaka trudnoća je posebna i individualna.
Ja baš moram skrivati odjećom trbuh, jer smo rekli samo najbližoj obitelji. A obzirom da sam ja inače sitne građe i mršavica, točno se kuži da je trudnički trbušćić tu. E i ja sam dobila već 2 kg.
❤️❤️😁
👩🦰♂️31 god
👨🦱♀️34 god
👩❤️👨 Together since 2009, married since 2017
🤰+16.10.2020.
Bok cure,
Evo ja sam jutros bila na pregledu i imam samo pozitivne i dobre vijesti. Bebice su super, prema Uzv - u su 8+3tt, a prema apl. su 8+6tt. Hematoma više nema, ali preporučila je dr. da nastavim sa Utrogestanom 1x2 navečer, do sljedećeg pregleda odnosno do 12 tt. Idući pregled mi je zakazana za 11.12.
Evo što se mene tiče, bez obzira što su twins ići, ja nikakvih mučnina nemam niti sam imala pa je opet sve u najboljem redu. Također probava mi je i dalje svakodnevna, tako da ni tu nemam problema. Tako da cure bez brige, svaka trudnoća je posebna i individualna.
Ja baš moram skrivati odjećom trbuh, jer smo rekli samo najbližoj obitelji. A obzirom da sam ja inače sitne građe i mršavica, točno se kuži da je trudnički trbušćić tu. E i ja sam dobila već 2 kg.
❤️❤️😁
Bas mi je drago da je sve uredu 😃😃. Mogu misliti koja je sreca čuti dva mala srčeka kako kucaju🥰🥰🥰.
Ti znaci nisi imala nikako mučnine?
Sad si me malo umirila. Jer se bojim zbog proslog spontanog pa osluškujem tijelo stalno
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji