Drage moje, ja danas ostala doma, nisam išla na posao… Mjehur me ubija, ne mogu nikud osim lezati i sjediti na wc skoljki… Sad cekam 8 pa da nazovem gin sta da radim… Noge mi ledene, boli mjehur, stalni osjecaj da moram piškiti i da ce mi mjehur ispasti van.. Mrzim taj osjecaj… 😔😔🤢
Uh drži se 😕 vjerojatno si malo nahladila mjehur 😕 javi sta gin kaze 😘
Moram cekati do pol 12,tek tada na kraju danas dolazi na posao… Budem se kljukala cajem i vodom i grijala u krevetu dok se ne cujem s njime…
Mozda cete se smijat, ali ko osoba s iskustvom s bakterijom u mjehuru, jedino sto je meni pomoglo od prirodnih stvari kad me bolilo i peklo toliko da sidit nisam mogla je - svinjska mast.Ali mene je bolilo i peklo toliko da bi plakat pocela
Istina da, najbolje svinjske masti na uložak staviti...I ja sam kao mala imala problema sa bakterijama u mokraćnom kanalu, pa je to bas super stvar 👍🏼
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Drage moje, ja danas ostala doma, nisam išla na posao… Mjehur me ubija, ne mogu nikud osim lezati i sjediti na wc skoljki… Sad cekam 8 pa da nazovem gin sta da radim… Noge mi ledene, boli mjehur, stalni osjecaj da moram piškiti i da ce mi mjehur ispasti van.. Mrzim taj osjecaj… 😔😔🤢
Uh drži se 😕 vjerojatno si malo nahladila mjehur 😕 javi sta gin kaze 😘
Moram cekati do pol 12,tek tada na kraju danas dolazi na posao… Budem se kljukala cajem i vodom i grijala u krevetu dok se ne cujem s njime…
Mozda cete se smijat, ali ko osoba s iskustvom s bakterijom u mjehuru, jedino sto je meni pomoglo od prirodnih stvari kad me bolilo i peklo toliko da sidit nisam mogla je - svinjska mast.Ali mene je bolilo i peklo toliko da bi plakat pocela
Istina da, najbolje svinjske masti na uložak staviti…I ja sam kao mala imala problema sa bakterijama u mokraćnom kanalu, pa je to bas super stvar 👍🏼
Jbte, ta svinjska mast je za sve 🙈 budem morala i to probati... Cula sam se s doktorom, sutra ujutro idem urin rijesiti pa popodne cu se s njim cuti da vidimo kakvi su nalazi. Bolovanje mi otvorio pa ako za slucaj sutra odem raditi onda ce mi ga zatvoriti s danasnjim danom. Sve ovisi kak ce mi biti.
hej, curke, nisam vas par dana čitala pa sad u pauzi žvačem i čitam :-) divni trbuščići, samo neka rastu! u sri sam obavila pregled, moj dečko je, kako je dr. rekla, pravo muško - nabio muškost u 1. plan :-) i velik je i mišićav :-) ne znam samo na koga :-) nakon toga smo uspjeli skemijati produženi vikend i kidnuli na more u čet jeeeee, uživali smo, orezivali masline i smokve, šetali uz more, jeli finu, svježu ribu...ma divota... malo sam isto pretjerala pa sam povremeno morala sjesti da popusti napetost
MaryClear drzi se! 💪Pij puno kamilice, limuna i brusnice, znaci bas natankat se s tim. Ja sam nedavno imala upalu, dobila antibiotik i za 3 dana kao da nista nije bilo, uz to sto sam dnevno pila 3 litre tekucine.
Cestitke svima na dobrim pregledima! 🙂
Cure jel neka od vas pisala da je uzela Ethereal jastuk za dojenje?
https://ibb.co/C26s4v7
Stigle su moje prve tetrice, ovaj set sa plavin nijansama se cini bas tanak ne znam jel to tako treba biti, zuti set je muslin a ova pojedinacna je bambus s njima sam bas zadovoljna.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Cure, je li koja od vas radila anomaly scan u Petrovoj?
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Stigle su moje prve tetrice, ovaj set sa plavin nijansama se cini bas tanak ne znam jel to tako treba biti, zuti set je muslin a ova pojedinacna je bambus s njima sam bas zadovoljna.
Ja imam njihov jastuku za dojenje i tetra pelene
Jel netko koristio Twistshake proizvode, bocice i one tanjure sa podlogom? Bas mi se cine fora a ne znam jel valjaju.
Ja imam njihov jastuku za dojenje i tetra pelene
Kakvo je punjenje, na stranici pise silikonizirane poliester kuglice, meni to punjenje pod rukon izgleda kao obicno polister punjenje 🤷♀️
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ja sam uzela jastuk za dojenje od Malog anđela i isto nasjela na deklaraciju o silikoniziranim poliester kuglicama i očekivala da je punjenje zaista od kuglica (takav ima u Lesnini), no ispalo je da je punjenje kompaktna, tvrda masa. I nije mi uopće odgovarao jer mi je bio previsok, kad bi digla nogu na njega koljeno mi je bilo više od kuka i bilo mi je neugodno.
Za dojenje potpuno neprimjeren - velik, nefleksibilan. Za dojenje sam uzela neki običan u Kauflandu dimenzija 40x80, uski i dugački.
A banana jastuk je služio kao ograda kad bi bebu stavila u kut kutne garniture. A i ovaj put će služiti samo kao barijera da beba ne padne s kreveta 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji