Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    01. Ožujak 2021. 11:23

tweetyca

MaryClear

ana.b.

MaryClear

Drage moje, ja danas ostala doma, nisam išla na posao… Mjehur me ubija, ne mogu nikud osim lezati i sjediti na wc skoljki… Sad cekam 8 pa da nazovem gin sta da radim… Noge mi ledene, boli mjehur, stalni osjecaj da moram piškiti i da ce mi mjehur ispasti van.. Mrzim taj osjecaj… 😔😔🤢

Uh drži se 😕 vjerojatno si malo nahladila mjehur 😕 javi sta gin kaze 😘

Moram cekati do pol 12,tek tada na kraju danas dolazi na posao… Budem se kljukala cajem i vodom i grijala u krevetu dok se ne cujem s njime…

Mozda cete se smijat, ali ko osoba s iskustvom s bakterijom u mjehuru, jedino sto je meni pomoglo od prirodnih stvari kad me bolilo i peklo toliko da sidit nisam mogla je - svinjska mast.Ali mene je bolilo i peklo toliko da bi plakat pocela

Istina da, najbolje svinjske masti na uložak staviti...I ja sam kao mala imala problema sa bakterijama u mokraćnom kanalu, pa je to bas super stvar 👍🏼

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

MaryClear
    01. Ožujak 2021. 11:52

ana.b.

tweetyca

MaryClear

ana.b.

MaryClear

Drage moje, ja danas ostala doma, nisam išla na posao… Mjehur me ubija, ne mogu nikud osim lezati i sjediti na wc skoljki… Sad cekam 8 pa da nazovem gin sta da radim… Noge mi ledene, boli mjehur, stalni osjecaj da moram piškiti i da ce mi mjehur ispasti van.. Mrzim taj osjecaj… 😔😔🤢

Uh drži se 😕 vjerojatno si malo nahladila mjehur 😕 javi sta gin kaze 😘

Moram cekati do pol 12,tek tada na kraju danas dolazi na posao… Budem se kljukala cajem i vodom i grijala u krevetu dok se ne cujem s njime…

Mozda cete se smijat, ali ko osoba s iskustvom s bakterijom u mjehuru, jedino sto je meni pomoglo od prirodnih stvari kad me bolilo i peklo toliko da sidit nisam mogla je - svinjska mast.Ali mene je bolilo i peklo toliko da bi plakat pocela

Istina da, najbolje svinjske masti na uložak staviti…I ja sam kao mala imala problema sa bakterijama u mokraćnom kanalu, pa je to bas super stvar 👍🏼

Jbte, ta svinjska mast je za sve 🙈 budem morala i to probati... Cula sam se s doktorom, sutra ujutro idem urin rijesiti pa popodne cu se s njim cuti da vidimo kakvi su nalazi. Bolovanje mi otvorio pa ako za slucaj sutra odem raditi onda ce mi ga zatvoriti s danasnjim danom. Sve ovisi kak ce mi biti. 

• snje
    01. Ožujak 2021. 12:24

hej, curke, nisam vas par dana čitala pa sad u pauzi žvačem i čitam :-) divni trbuščići, samo neka rastu! u sri sam obavila pregled, moj dečko je, kako je dr. rekla, pravo muško - nabio muškost u 1. plan :-) i velik je i mišićav :-) ne znam samo na koga :-) nakon toga smo uspjeli skemijati produženi vikend i kidnuli na more u čet jeeeee, uživali smo, orezivali masline i smokve, šetali uz more, jeli finu, svježu ribu...ma divota... malo sam isto pretjerala pa sam povremeno morala sjesti da popusti napetost

miska
    01. Ožujak 2021. 13:04

MaryClear drzi se! 💪Pij puno kamilice, limuna i brusnice, znaci bas natankat se s tim. Ja sam nedavno imala upalu, dobila antibiotik i za 3 dana kao da nista nije bilo, uz to sto sam dnevno pila 3 litre tekucine. 

Cestitke svima na dobrim pregledima! 🙂

mara5
    01. Ožujak 2021. 15:55

Cure jel neka od vas pisala da je uzela Ethereal jastuk za dojenje?
    https://ibb.co/C26s4v7
    Stigle su moje prve tetrice, ovaj set sa plavin nijansama se cini bas tanak ne znam jel to tako treba biti, zuti set je muslin a ova pojedinacna je bambus s njima sam bas zadovoljna.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Nirvana2024
    01. Ožujak 2021. 17:43

Cure, je li koja od vas radila anomaly scan u Petrovoj? 

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• mam1234
    01. Ožujak 2021. 18:28

mara5

Stigle su moje prve tetrice, ovaj set sa plavin nijansama se cini bas tanak ne znam jel to tako treba biti, zuti set je muslin a ova pojedinacna je bambus s njima sam bas zadovoljna.

Ja imam njihov jastuku za dojenje i tetra pelene

miska
    01. Ožujak 2021. 18:38

Jel netko koristio Twistshake proizvode, bocice i one tanjure sa podlogom? Bas mi se cine fora a ne znam jel valjaju. 

mara5
    01. Ožujak 2021. 18:42

mam1234

mara5

Ja imam njihov jastuku za dojenje i tetra pelene

Kakvo je punjenje, na stranici pise silikonizirane poliester kuglice, meni to punjenje pod rukon izgleda kao obicno polister punjenje 🤷‍♀️

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• hana85
    01. Ožujak 2021. 19:30

Ja sam uzela jastuk za dojenje od Malog anđela i isto nasjela na deklaraciju o silikoniziranim poliester kuglicama i očekivala da je punjenje zaista od kuglica (takav ima u Lesnini), no ispalo je da je punjenje kompaktna, tvrda masa. I nije mi uopće odgovarao jer mi je bio previsok, kad bi digla nogu na njega koljeno mi je bilo više od kuka i bilo mi je neugodno.
    Za dojenje potpuno neprimjeren - velik, nefleksibilan. Za dojenje sam uzela neki običan u Kauflandu dimenzija 40x80, uski i dugački. 
    A banana jastuk je služio kao ograda kad bi bebu stavila u kut kutne garniture. A i ovaj put će služiti samo kao barijera da beba ne padne s kreveta 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.