Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& Ivana💙♥️
    28. Veljača 2021. 16:08

Hvala vam cure i vi ste sve predivne sa slatkim trbuščićima🤩🤩🥰🥰. Sad ce nama proljeće pa ćemo napokon moći u laganiju odjeću i uživati u našim trbuščićima. Neka samo oni rastu 😃😃

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Kiflica
    28. Veljača 2021. 20:18

Predivne ste, cure! Trbuscici divni❤😍
    Amber, super savjet za usisavac, mozda se i mi odlucimo za takav.
    Pepco - super! Prepreslatke stvari, a eko pamuk.
    Trudnicka robica: jos nosim sve od prije, tajice, tunike i haljinice su mi najdraze, jedva cekam ljeto, imam bezbroj haljinica... 

MaryClear
    01. Ožujak 2021. 07:21

Drage moje, ja danas ostala doma, nisam išla na posao... Mjehur me ubija, ne mogu nikud osim lezati i sjediti na wc skoljki... Sad cekam 8 pa da nazovem gin sta da radim... Noge mi ledene, boli mjehur, stalni osjecaj da moram piškiti i da ce mi mjehur ispasti van.. Mrzim taj osjecaj... 😔😔🤢

Aneee
    01. Ožujak 2021. 07:41

MaryClear

Drage moje, ja danas ostala doma, nisam išla na posao… Mjehur me ubija, ne mogu nikud osim lezati i sjediti na wc skoljki… Sad cekam 8 pa da nazovem gin sta da radim… Noge mi ledene, boli mjehur, stalni osjecaj da moram piškiti i da ce mi mjehur ispasti van.. Mrzim taj osjecaj… 😔😔🤢

Uh drži se 😕 vjerojatno si malo nahladila mjehur 😕 javi sta gin kaze 😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

MaryClear
    01. Ožujak 2021. 08:24

ana.b.

MaryClear

Drage moje, ja danas ostala doma, nisam išla na posao… Mjehur me ubija, ne mogu nikud osim lezati i sjediti na wc skoljki… Sad cekam 8 pa da nazovem gin sta da radim… Noge mi ledene, boli mjehur, stalni osjecaj da moram piškiti i da ce mi mjehur ispasti van.. Mrzim taj osjecaj… 😔😔🤢

Uh drži se 😕 vjerojatno si malo nahladila mjehur 😕 javi sta gin kaze 😘

Moram cekati do pol 12,tek tada na kraju danas dolazi na posao... Budem se kljukala cajem i vodom i grijala u krevetu dok se ne cujem s njime... 

Mallla
    01. Ožujak 2021. 08:27

Ajoj Mary Clear drzi se ili bolje receno izdrzi, natsnkavaj se i cekaj...vjrrojatno upala....za koji dan ce bit rjeseno...al sad je najteze izdrzati! Evo saljemo podrsku!

url=https://lilypie.com]

Susika
    01. Ožujak 2021. 08:46

dobro jutro cure,
    evo ja javljam da sam bila u petak na ultrazvuku i beba je super nije se htjela okrenuti da budemo sigurni u spol, no doktorica miiiiisli da je cura pa Maro možeš molim te staviti na popis 

MaryClear
    01. Ožujak 2021. 09:02

Susika

dobro jutro cure,
    evo ja javljam da sam bila u petak na ultrazvuku i beba je supernije se htjela okrenuti da budemo sigurni u spol, no doktorica miiiiisli da je curapa Maro možeš molim te staviti na popis

Cestitam na dobrom pregledu i mogućoj curki 😍🥰🎉

MaryClear
    01. Ožujak 2021. 09:03

Mallla

Ajoj Mary Clear drzi se ili bolje receno izdrzi, natsnkavaj se i cekaj…vjrrojatno upala….za koji dan ce bit rjeseno…al sad je najteze izdrzati! Evo saljemo podrsku!

Vec sam mislila da je popustilo, ugrijala se i super... Ali morala sam na wc i sad opet zlo... Mrzim te upale mjehura... Ne znam jel ima sta goreg od toga... 😔

Kiflica
    01. Ožujak 2021. 09:19

MaryClear

Mallla

Ajoj Mary Clear drzi se ili bolje receno izdrzi, natsnkavaj se i cekaj…vjrrojatno upala….za koji dan ce bit rjeseno…al sad je najteze izdrzati! Evo saljemo podrsku!

Vec sam mislila da je popustilo, ugrijala se i super… Ali morala sam na wc i sad opet zlo… Mrzim te upale mjehura… Ne znam jel ima sta goreg od toga… 😔

Huh, izdrziii, saljem podrsku!❤ ako imas doma napravi si caj od đumbira ili kamilice, pij puno limunade bez secera, kapi brusnice bi ti mogle pomoci ako imas, utopli mjehur dekicom ili onim cudom gumenim za grijanje u sta se ulije topla voda... cak mozes i popiti pola zlicice sode bikarbone umijesane u pola caae vode s par kapi limuna, kao da imas zgaravicu, ali ne cesto, samo sad da ti malo dezinficira mjehur... toliko od mene i prirodnih ljekarija za prvu ruku, a najbolje ce biti kad ti doktor da terapiju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.