Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    01. Ožujak 2021. 09:22

E zanemari savjet s onim toplim za mjehur da ne bi zagrijala bebu previse, jer se to ne smije nikako. Samo dekica za grijanje, nista toplije od toga! ❤

Amber
    01. Ožujak 2021. 09:27

Kiflica

E zanemari savjet s onim toplim za mjehur da ne bi zagrijala bebu previse, jer se to ne smije nikako. Samo dekica za grijanje, nista toplije od toga! ❤

Procitala ovo polubudna, odmah otvaram oci da pisem da sve osim toga radis 😅 dok sam se ulogirala vec se javila Kiflica. Nemoj termoforr. Ali mozes d manozu ako imas da ti pomogne dok pokupis antibiotik, najvjerojatnije ipak bakterijska upala s tako jakim
    Simptomima. Meni nekad pomogne malo vode iz
    Tople boce preliti dok piskim (kao sto ces nakon poroda) jer razrijedi mokracu pa manje pece. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Kiflica
    01. Ožujak 2021. 09:31

Krasno, progooglah svoje narodne savjete, kao da ne bi slucajno prenijela neku krivu informaciju od onoga sta sam cula i vidim da je sve krivo sta sam ti napisala.😂 
    Pouka dana, ne slusati babe.😂
    Slijedi link odgovora doktora sta treba a sta ne: https://www.plivazdravlje.hr/vasa-pitanja/qa/display/32828/Uroinfekcija-u-trudnoci.html

01. Ožujak 2021. 09:46

Drži se, Mary, i izdrži. Proći će❤️ 

MaryClear
    01. Ožujak 2021. 09:56

Pijem can od kamilice. Mislila sam da ne smijem limun zbog kiselosti... Budem onda i njega... 
    A za ovaj grijac s vodom sam planirala, ali sam se sjetila isto da ne bi bebi naškodila pa sam odustala. Sad sam zatrpana dekom i jorganom u krevetu i s debelim carapama2x 😅 mrzim sto me tjera na pišanje, a nema sta izaci... I onda bude jos gore... Boli me, ali ne peče, vise me tu i tamo probada... I onaj osjecaj kao da ce sve ispasti van... 

• Sale
    01. Ožujak 2021. 10:03

Cao zene neko je vec upoznat sa mojoj situacijo. Znate da sam bila kod doktora da mi rekla kao da je infekcija, mada meni nesto nelici na infekciju.. Al dobro mozda oni bolje znaju nego ja.. 

Al opet mi nije jasno nista. 
    03.02 mi bila prestala menstruacija
    Pojavilo mi se neko tackasto krvarenje kojeg sam imala 18.02 i 19.02 prestalo imala sam samo kad se obrisem svetlo rozo na dnevnom ulosku ga nije bilo. E onda sam trebala dobiti menstruaciju 27.02 al ona mi kasni 2 dana. Ja nju uopce neosecam da cu je dobiti uvek ostim da cu dobiti sad ovaj put ne. Radila sam test dan pre navodno sto trebam dobit mestruaciju bio negativ. Neznam sta da radim u zabludi sam. Dall neko imao problem kao ja dal mi neko pomoc o cemu se radi. 🙏

matea1989
    01. Ožujak 2021. 10:12

Sale

Cao zene neko je vec upoznat sa mojoj situacijo. Znate da sam bila kod doktora da mi rekla kao da je infekcija, mada meni nesto nelici na infekciju.. Al dobro mozda oni bolje znaju nego ja..

Pojavilo mi se neko tackasto krvarenje kojeg sam imala 18.02 i 19.02 prestalo imala sam samo kad se obrisem svetlo rozo na dnevnom ulosku ga nije bilo. E onda sam trebala dobiti menstruaciju 27.02 al ona mi kasni 2 dana. Ja nju uopce neosecam da cu je dobiti uvek ostim da cu dobiti sad ovaj put ne. Radila sam test dan pre navodno sto trebam dobit mestruaciju bio negativ. Neznam sta da radim u zabludi sam. Dall neko imao problem kao ja dal mi neko pomoc o cemu se radi. 🙏

Pozdrav, u takvoj situaciji bi ja ponovila tester ili još bolje otišla u neki privatni lab i izvadila betu hcg jer je sigurnije i za cca sat dva znala točno na čemu sam. 🙂

MaryClear
    01. Ožujak 2021. 10:26

tweetyca

MaryClear

Pijem can od kamilice. Mislila sam da ne smijem limun zbog kiselosti… Budem onda i njega…
    A za ovaj grijac s vodom sam planirala, ali sam se sjetila isto da ne bi bebi naškodila pa sam odustala. Sad sam zatrpana dekom i jorganom u krevetu i s debelim carapama2x 😅 mrzim sto me tjera na pišanje, a nema sta izaci… I onda bude jos gore… Boli me, ali ne peče, vise me tu i tamo probada… I onaj osjecaj kao da ce sve ispasti van…

Ajme definitivno limun, bakterije mrze kiselost u mjehuru! Ja sam znala kupovat onaj iscjedeni limun i dodavat u vodu stalnoi pazi da ne pijes previse vode jer ni to nije dobro! 2.5litre u danu.

Znam znam da ne smijem previše popiti... Limun imam tako da cu ga onda odmah uzeti. Hvala😘

• Sale
    01. Ožujak 2021. 10:32

matea1989

Sale

Pozdrav, u takvoj situaciji bi ja ponovila tester ili još bolje otišla u neki privatni lab i izvadila betu hcg jer je sigurnije i za cca sat dva znala točno na čemu sam. 🙂

Hvala ti. moracu otici da vidim da izvadim da znam sta je upitanju

MaryClear
    01. Ožujak 2021. 11:16

Lesnina ima popuste na djecji asortiman, pa si skicnite ako vam sta treba 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.