Cao curke , trudna sam 14 tjedana j imam uzasne bolove u ledjima i prije dva dana sam bila na kontroli i doktorica mi je rekla da mi je slaba karlicna kost i da moram na fizioterapije,😔 zanima me da li neka od vas imala nesto slicno i kako je zavrsilo do kraja 😕 inace 4 ta trudnoca .
Dobrodosle nove cure!
Ja zadnjih par dana bas osjecam kako se bebica rotira u trbuhu, osjecam i udarce, ali i bas te neke rotacije, sada kao da je naopako i udara nogicama na gore kod pupka, a ne nize kod pubicne kosti kao prije... mislim da se i protegla na gore, bas ju sad osjecam visoko u odnosu na prije. Trbuh mi se jos nije ispupcio, valjda kako sam visoka jos ima mjesta unutra u visinu ici prije nego bude isao na van. ♥️
Cure, preporucam vam knjigu "Sto ocekivati u trudnoci". Ja sam ju uvijek viđala u filmovima kako ju trudnice citaju i jedva sam cekala da ju i ja skicnem...to mi je bila jedna od tih slika trudnoce kako sam si ja mastala. Ali knjiga je stvarno super! I nije bitno sto je malo starija, sce sto citam je bilo podudarno sa svime sto sam i po internetu istrazivala, nista nije zastarilo... bas biblija trudnoce! Preporucam👍
Kiflice slažem se s tobom za knjigu. Ja sam si već kupila i "Što očekivati u prvoj godini" i "Što očekivati u drugoj i trećoj godini". Ovu "Što očekivati u trudnoći" jedino nemam, ali sam skinula pa čitam na engleski. A počela sam lagano i ovu za prvu godinu čitati.
Evo bas gledam, ima odgovore na sva pitanja koja smo postavljale jedna drugoj tu na forumu, ima kazalo iza da si lakse nađes sto ti treba, ima po mjesecima sve obrađeno, i za porod i nakon poroda, i vjezbe i slike i prehrana i komplikacije i fizicki i psihicki, ma nema sta nema u toj knjizi!
Kiflice slažem se s tobom za knjigu. Ja sam si već kupila i "Što očekivati u prvoj godini" i "Što očekivati u drugoj i trećoj godini". Ovu "Što očekivati u trudnoći" jedino nemam, ali sam skinula pa čitam na engleski. A počela sam lagano i ovu za prvu godinu čitati.
Super, i ja cu si nabaviti i nastavke! 👍
Cure koje nosite decke, jel ijednoj od vas receno da beba ima prosirene pijelone u bubregu, tj da zadrzava mokracu?
Nama je to rekao, ali da to u vecini slucajeva po porodu sve prodje, tj smanji se na normalnu velicinu i da je sasvim normalno u trudnocama s deckima.
Mene samo zanima ima li jos koja medju vama da se susrela s tom dijagnozom?
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Dobrodosle nove cure! Nazalost nemam odgovore na pitanja vasa..meni za decka nije rekao nista za bubrege, al nije mi općenito nista govorio jer nisam htjela da mi kaze spol..
.
Za otkrivanje smo imali jucer da, rucak obje obitelji se skupile skup sa pratnjama i neki prijatelji (pravo korona okruzenje khm), ajme bilo je tak lijepo, zajedništvo, veselje, fina hrana..a za bas otkrivanje smo imali balon sa konfetima..to je na kraju bilo najjednostavnije za organizirat, prijateljica mi je to pomogla, dala sam joj papiric od doktora na kojem je bio zaokruzen spol pa je ona taj dio odradila :)
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Uh ja isto stalno na ledima ili na trbuhu..al tjesim se kak jos nije velika beba da nije tolki problem..kupila sam jastuk za bocno spavanje/dojenje pa cu uz njega lakse na boku :)
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Pozdrav ljetne bebice 💛
Javljam vam se prvi put u ovoj trudnoći, danas sam točno 13.tjedana. Termin mi je 30.08. Čestitam vam svima na trudnoćama. Nosim dvojajčane blizance. Ima li nas još sa blizancima? Malo sam pronjuškala po temama i ne vidim nove twinse. 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji