Tia12- 05.06. DEČKO 💙
Hejs -10.06. DEČKO 💙
Amelia92- 14.06. CURICA🧡
Tonka55- 14.06.
paulaa- 14.06. DEČKO💙
chocolina- 15.06.
Mirjam2- 18.06. DEČKO💙
miaaa- 18.06.
Clio35- 19.06.DEČKO 💙
Luckyy42- 20.06. CURICA🧡
Mare87- 20.06. CURICA 🧡
Olivera- 21.06. DEČKO💙
ana.b.- 23.06. DEČKO💙
Barbi_2309- 23.06.
Mallla- 23.06. CURICA🧡
cocolina- 23.06.CURICA🧡
maki12- 23.06.
Lulu.lu- 24.06. CURICA🧡
Norrah-24.06. CURICA🧡
matea1989- 25.06.
orhideja1- 25.06. DEČKO💙
Magdalena - 25.06. CURICA 🧡
Monika1011- 28.06.
Miska-29.06. DEČKO💙
Negativ.Ljubavi- 29.06. DEČKO💙
————————————
Maryy29- 01.07.
Sofiiva- 01.07. CURICA 🧡
MariLove12-03.07. DEČKO💙
Bojana2017- 04.07. CURICA🧡
vale123- 05.07. DEČKO💙
Ana0310-07.07. CURICA🧡
Snowflake84 -07.07. CURICA🧡
Susika- 08.07.
Raven7- 09.07. DEČKO💙
Kiflica- 13.07. CURICA🧡
lucijaa117- 19.07.
NanaJ- 19.07.
Malena- 22.07.
MaryClear- 22.07. CURICA🧡
mateja95- 22.07. CURICA🧡
mara5-22.07. DEČKO💙
Nina27-23.07. DEČKO💙
Lora27621-23.07.
Tončica24- 25.07. CURICA 🧡
Dominique_i_bebita- 29.07.
Teja1408- 30.07. CURICA🧡
———————————–
TeuskaMV01.08.
James- 02.08.
Isa522-03.08.
Rio- 04.08. DEČKO💙
Amber- 04.08.
Kaca12-04.08.
Tweetyca-08.08. CURICA🧡
Točkicaa-08.08.
Snje– 08.08. DEČKO 💙
Pjegica –09.08.
Lullaby -10.08. DEČKO 💙
Sassy- 11.08. CURICA 🧡
Mari88- 14.08.
Vučica -17.08. DEČKO 💙
TiKi- 20.08. CURICA 🧡
Niki88 -20.08. DEČKO 💙
Missmix-24.08.
——————————
Sanna- 04.09.
Termini koji fale:EvanaCURICA🧡
SaraDEČKO💙
Hej, mi smo 16.8., spol još ne znam...
Hvala Maro 😘😘
Jeste kupovale možda nekakav baby dnevnik ili dnevnik trudnoće? Čini mi se kao super uspomena 😍
.
Mene već 3 dana jako boli stopalo dok hodam, sepam doslovno i ne prolazi, svaki dan je sve gore. Dok mirujem ništa, ni ne osjetim ali čim prohodan uzas.
Koliko je opasan rendgen u ovom stadiju trudnoće?
Ja imam od book2go me & my baby 🥰 prekrasan mi je, stavim si bilješke neke nakon svakog pregleda i ovako kad se sjetim, mislim da bude lijepa uspomena na kraju 😊😊
2021. M 💗
Kod mene na pregledima uvijek vaginalni pregled pa ultrazvuk, bez iznimke!
url=https://lilypie.com]
Cao trudnice,
Svako malo osjecam neka probadanja, ostar bol ili grc u stomaku. Nije prejako i kratko traje ali me brine. Nije na odredjenom mjestu nego se random pojavljuje.
Da li imate slicna iskustva?
Primijetila sam kako sam pocela radit da me cesce boli jer sjedim za radnim stolom stalno
Da, i meni je tako bilo u ovoj trudnoći, ne pamtim to iz prve trudnoće. Dešavala su mi se ta probadanja u trbuhu, kratka, ali neugodna. Rekla sam doktoru nakon jednog pregleda, on je rekao da nema razloga za brigu, jer je pregledom vidio da je sve ok. I ja sam imala osjećaj da su češća dok sjedim, isto sam dosta vremena na poslu provela sjedeći. Prestala su negdje oko 17, 18.tjedna...😀
👨👩👧👧👭
I sad pitanje jel imao tko isijas???
Boli me par dana u straznjici kad se naglo dignem i tu i tamo pocela sam se vec gegat ,neznan kako to izlicit da nebi postalo kronicno ???bas samo u straznjici neki zivac boli,nije me nikad nista slicno bolilo pa eto
I jos jedno pitanje jel itko koristi flobian tablete ,cula sam da su dobre za probavu ?
I prijavljujem ponosna 3 kila od proslog pregleda !!! Hahaha jao!!! Sveukupno 5 od pocetka :)
Da, mučio me nekih 10 dana, ali baš jako, nikako da se umiri. Mislim da je pridonijelo što sam vozila svaki dan na posao (put od cca 1 h u jednom smjeru), položaj nije odgovarao. Mislila sam da će mi šetnja možda pomoći, nažalost, samo je odmogla. Otkad sam kod kuće, odnosno otkad sam prestala raditi i više odmaram, ležim na boku itd. u potpunosti se umirio. 😀
👨👩👧👧👭
Ej cure, ima li koja budna u ove sitne sate? Mene vec neko vrijeme bas ubijaju ova nocna budenja radi wc-a i onda nikako ne mogu zapati, a ujutro kao da me nesto pregazilo, ne znam da li mi je bolje lezati i zmiriti ili uzeti mobitel ili otici gledali tv, nisam pametna, sto god da radim, nista me ne uspava, da li se jos koja bori s time?
Evo mene budnuuuuu, morala na wc kao svaku noć... Ali ovaj moj pili drva tako da 0 bodova od spavanja... 😅
Mene npr u lijevom guzu hvata neka ostra bol, kao da ce me pokociti, jednom me tak uhvatilo da me cijela noga kocila... Nikad nisam imala isijas tako da ni ne znam kak to treba izgledati... Ovo imam osjecaj kao da ce se zivac ukljestiti. Pogotovo kad stojim samo na toj nozi. A danas, petak, sam malo više radila po kuci, i vani cackala po cvijecu i križa su me uhvatila... Strasno.. Boli kud god se okrenula.. A lijepo mi pokojna baka govorila, sveži se u križima da se ne nahladis i da te ne pokoči... Bas starim, a tek mi 31 dolazi 😅🙈
Ej cure, ima li koja budna u ove sitne sate? Mene vec neko vrijeme bas ubijaju ova nocna budenja radi wc-a i onda nikako ne mogu zapati, a ujutro kao da me nesto pregazilo, ne znam da li mi je bolje lezati i zmiriti ili uzeti mobitel ili otici gledali tv, nisam pametna, sto god da radim, nista me ne uspava, da li se jos koja bori s time?
Mozda da popijes nesto ili pojedes? Ili tv?
Nisi jedina budna😅 patry nesanica woooohoooo 🙈🙈🙈
Ajoj, bas mi je zao zbog kriza, ja se na srecu jos ne borim s bolovima u ledima, nadam se da ce me i u ovoj trudnoci zaobici, ali mislim da je nekako ovo drugo tromjesjecje bas zeznuto jer bar ja imam puno vise energije i sve bi odjednom voljela napraviti, a kako trbuh jos nije veliki i ne osjecam jos bebu nekako znam smetnuti s uma da bi nekad mozda trebala ipak malo i usporiti, no sve je to normalno, sutra malo vise odmaraj pa se nadam da ce brzo biti puno bolje :) p.s. i ja se cesto sjetim svoje bake, nosi slape, prehladit ces mjehur, izludivala me s time jer nikad nisam htjela nositi slape, a bome sad ne mogu bez njih, cim ih ne nosim odmah osjecam posljedice 🙈
Cure, žene..jel ikoja ima savjet za situaciju peckanja u rodnici/mokracnoj cjevi..ne mogu uopce tocno procjenit di je to peckanje. Nije jako, al ako e skoncentriram osjetim ga. U utorak sam rekla ginekologu al reko je da nebi on previse se s tim bavio haha sta god to znacilo, tak da me nije pogledao vaginalno, samo uzv. E sad jel moguce da je to samo neki ph disbalans, gljivice, upala neceg?! Nemam nikakve druge simptome..znam kakav je osjećaj upale mjehura i to nije. I sta da radim ne znam..u ljekarnu po neki probiotik, uvin ha, da zovem opcu praksu za urinokulturu (kod ginekologa sam radila one trakice di se vidi ak je neka promjena s urinom i to je sve bilo ok, kolko trakica moze bit precizna)..? Totalno me sad to zivcira.
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Sortiraj odgovore
Najstariji