Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaryClear
    18. Veljača 2021. 11:51

Evo i mene danas društvo. Čitam vas svaki dan, ali slabo pišem... 
    Danas bila ja na pregledu i sve super. Curka je i dalje 😍🥰🎉🎉
    U dogovoru s gin mogu početi piti prenatalne vitamine, ali one koje sadrze omege, te kad to počnem piti prestajem s folacinom 5mg.

Imate li neki savjet sto da kupim, koje vi pijete prenatalne vitamine? 

P. S. Bila sam jutros u Kauflandu, kupila sam jastuk za dojenje, baš je mekan 😊, tajice trudničke, haljinu pamučnu i neku tuniku kao košulja. Stvarno su auper stvari 🥰 prije nekih tjedan dana bilo je i u lidlu trudnickih stvari, ali radila sam prvu i kada sam popodne otišla u Lidl više nije bilo mog broja 😔 tako da ovo s Kauflandom je super 😊😊

Amber
    18. Veljača 2021. 12:18

tweetyca

Amber - guglaj round ligament pain i vidi jel ti zvuci kao to :)

Ajme mislim da bi moglo biti. Pise da moze biti na jednoj ili obje strane, meni je cesce na lijevoj ali nekad i na desnoj! Vec sam prije tjedan-dva imala gorespomenute bolove kao zivac u guzi i mislila sam da je to to, ali sad vidim da je zapravo round ligament pain s prednje strane! Hvala ti, spasila si me od brige :) :) 

(A mogu i muzu reci da prestane vikati na moj trbuh, jako se zabavlja dok pokusava bebu uvjeriti da "prestane gurati prste gdje im nije mjesto i zafrkavati mamu" )

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Amber
    18. Veljača 2021. 12:21

Kiflica

Amber, meni su senzacije u trbuhu u pocetnim tjednima bile kao menstrualni grcevi, rastezanje maternice. Onda sam u jednom periodu, a ne sjecam se tocno kada, znala osjetiti jacu bol kao da me presjeklo, kao da ce mi jajnik ispasti kada bih naglo kihnula ili se zakasljala, osobito ako sam u tom casu opustena i lezim…no i to je proslo. Bebine prve pokrete (baloncice) sam mijesala s pokretima crijeva pa ne znam kada sam ih osjetila, ali pred 2 tjedna, dakle da 17tt sam osjetila prve bebine udarce i to mi nikako nije mogli promaknuti. Ali to nista ne boli. Samo osjetis lagani tupk-tupk iznutra, kao da ti netko kuca iznutra na vrata, pa se premece, pa rasteze, i onda sve jace, pa sad osjecam i ja i muz i preko trbuha i preko robe kad me mlatne, bas kao da mali alien iznutra hoce van. 😂 ali ne boli ni najmanje.
    Eto, to su senzacije koje sam ja osjetila, a ti vidi jel ti sta lici ili ne, normalno je osjetiti svasta, ipak se tijelo drasticno mijenja, a ako te nesto brine, nazovi dr.da se konzultiras.

Hvala ti na ovom detaljnom opisu, predobro si objasnila. Ovo prvo dvoje sam osjetila i ja vec ranije, bas kao da se rasteze nesto. Ja sam sebi to vizualizirala kao da si beba radi daljnje mjesto pa se nisam uzrujavala. I ovo s bolovima u jajniku kad kihnes je bas GROZNA bol, a nitko me nije upozorio, ali sreca da je brzinski google search pokazao da nema razloga za brigu. 

Mislim da je tweetyca dijagnosticirala da je najvjerojatnije round ligament pain, bas me na tom mjestu boli gdje slike pokazuju da bi taj ligament zavrsavao, jaaako nisko prema pubicnoj kosti. Jedva cekam da mi se pocne micati malo, ovih 8 tjedana izmedju ultrazvuka je stvarno tesko cekati za nestrpljive mame :) znam da nema medicinske potrebe da bude cesce, ali znatizeljna saaaaam 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Rio
    18. Veljača 2021. 12:47

MaryClear hello ☺️ Ja ti pijem Almagea prenatalne, one se mogu piti kroz cijelu trudnoću i nakon poroda zbog dojenja. Sadrže omegu i ostalo.. sve potrebno. Njih sam krenula od starta piti, al s obzirom da sam imala mučnine nisu mi odgovarale pa sam ih zamijenila. 
    Sad vise nemam mučnine, počela ih ponovno piti, imaju super recenzije, jedino sto su skuplje. Cijena im je oko 150kn, kutija je za mjesec dana. Piju se dvije dnevno. 

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

Dominique_i_bebita
    18. Veljača 2021. 12:52

Cureee, jos jedna fora vijest iz letaka haha sva sam sad u tome..u d&mu imaju neku foru za trudnice mozemo dobiti neku knjizicu s pogodnostima i savjetima kolko sam skuzila i paket pelena i vlaznih maramica..kao neka dobrodoslica.. sad ne znam kak ce nama bez trbuha vjerovat da smo trudne hahah

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

• snje
    18. Veljača 2021. 13:08

Ja pijem Novalac prenatal od početka 2.trimestra, do tada sam samo Solgar folate.

MaryClear
    18. Veljača 2021. 13:09

Rio

MaryClearhello ☺️ Ja ti pijem Almagea prenatalne, one se mogu piti kroz cijelu trudnoću i nakon poroda zbog dojenja. Sadrže omegu i ostalo.. sve potrebno. Njih sam krenula od starta piti, al s obzirom da sam imala mučnine nisu mi odgovarale pa sam ih zamijenila.
    Sad vise nemam mučnine, počela ih ponovno piti, imaju super recenzije, jedino sto su skuplje. Cijena im je oko 150kn, kutija je za mjesec dana. Piju se dvije dnevno.

Hvala na info 😊 morat cu si ih prouciti i vidjeti jel ih imaju tu u Bj. 🤗🤗 Konacno da i ja krenem piti prenatalne 🤩😍

MaryClear
    18. Veljača 2021. 13:10

snje

Ja pijem Novalac prenatal od početka 2.trimestra, do tada sam samo Solgar folate.

Budem ih sve proucila pa odlucila s kojima da krenem 🥰

• snje
    18. Veljača 2021. 13:31

Evo i ovdje o boli zaobljenih ligamenata, ja ih redovito osjetim kad kihnem, jer ja to iz pete, a nekad i noću kad se bacam s lijevog utrnutog boka na desni...
    https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/bol-zaobljenih-ligamenata-1323

Matejaa95
    18. Veljača 2021. 15:24

Cure evo i mojih nalazaaa
    https://ibb.co/d0Rzrm4
    https://ibb.co/d5qnc9R

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.