Dominique, ja sam dosad vjerovala tim trakicama kod ginekologa i sve je bilo ok. Kod nas u DE ih ima i u drogerijama za kupiti pa možeš kućni test napraviti i sama kod kuće, vidi dal ih ima u apotekama. A sa uvinim čajem bi bila oprezna, negdje piše da se smiju piti, negdje ne... Savjetuj se sa ginekologom, nazovi i pitaj.
.
Također, svaki pregled dosad pregledana vaginalno a zatim uzv.
A od bolova u leđima su me spasile šetnje. Prva 3mj trudnoće sam odležala, što od mučnina, što od lijenosti. Doslovno se nisam mogla ni okrenuti ni sagnuti, šepala sam i gegala se po stanu ko bakica. I kad mi je dojadilo sam krenula šetati, prvi dan sam napravila nekih 4 km šetajući, pa sam slijedeća 3 dana opet odležala i umirala od bolova. Al kad je prošlo sam krenula opet, i sad napravim 10000 koraka u danu, 4-5 puta tjedno. Ja nemam nikakvih bolova, preporodila sam se fizički i psihički 🙂
A od bolova u leđima su me spasile šetnje. Prva 3mj trudnoće sam odležala, što od mučnina, što od lijenosti. Doslovno se nisam mogla ni okrenuti ni sagnuti, šepala sam i gegala se po stanu ko bakica. I kad mi je dojadilo sam krenula šetati, prvi dan sam napravila nekih 4 km šetajući, pa sam slijedeća 3 dana opet odležala i umirala od bolova. Al kad je prošlo sam krenula opet, i sad napravim 10000 koraka u danu, 4-5 puta tjedno. Ja nemam nikakvih bolova, preporodila sam se fizički i psihički 🙂
Budem i ja morala pokrenuti to svoje lijeno dupe 😅🙈 nema druge 🤣
Cure, žene..jel ikoja ima savjet za situaciju peckanja u rodnici/mokracnoj cjevi..ne mogu uopce tocno procjenit di je to peckanje. Nije jako, al ako e skoncentriram osjetim ga. U utorak sam rekla ginekologu al reko je da nebi on previse se s tim bavio haha sta god to znacilo, tak da me nije pogledao vaginalno, samo uzv. E sad jel moguce da je to samo neki ph disbalans, gljivice, upala neceg?! Nemam nikakve druge simptome..znam kakav je osjećaj upale mjehura i to nije. I sta da radim ne znam..u ljekarnu po neki probiotik, uvin ha, da zovem opcu praksu za urinokulturu (kod ginekologa sam radila one trakice di se vidi ak je neka promjena s urinom i to je sve bilo ok, kolko trakica moze bit precizna)..? Totalno me sad to zivcira.
Nemoj Uvin H - najbolja prijateljica je farmaceut i kaze da se ne bi trebao davati trudnicama. Mozes d-manozu i koncentrat brusnice sa vitaminom c.
Jesu li ti radili bas bakterioloski nalaz ili samo provjeru urina na pregledu? Moze biti ph promjena (u kojem slucaju bi mogso pomoci vaginalni probiotik, ali tek za koji dan), candida/gljivice (pogledaj imas li iscjedan u spekulima, trebat ce ti ogledalce da se tamo naluknes, ako je to imas Canesten koji je siguran u trudnoci ili napravi prvo briseve. Mislim da je canesten bez recepta) ili urinarna infekcija (to se moze ustanoviti samo bakteriogramom).
Javi ako mogu pomoci, sve ove varijante sam prosla i u turdnoci i izvan nje :/
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Cure, žene..jel ikoja ima savjet za situaciju peckanja u rodnici/mokracnoj cjevi..ne mogu uopce tocno procjenit di je to peckanje. Nije jako, al ako e skoncentriram osjetim ga. U utorak sam rekla ginekologu al reko je da nebi on previse se s tim bavio haha sta god to znacilo, tak da me nije pogledao vaginalno, samo uzv. E sad jel moguce da je to samo neki ph disbalans, gljivice, upala neceg?! Nemam nikakve druge simptome..znam kakav je osjećaj upale mjehura i to nije. I sta da radim ne znam..u ljekarnu po neki probiotik, uvin ha, da zovem opcu praksu za urinokulturu (kod ginekologa sam radila one trakice di se vidi ak je neka promjena s urinom i to je sve bilo ok, kolko trakica moze bit precizna)..? Totalno me sad to zivcira.
Kupi si oralne probiotike, manozu i pij caj od brusnice. Meni je to nedavno pomoglo za tegobu peckanja, a ukt bila sterilna. Moguce da su i gljivice.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Hvala vam puno, za sad cu probat s tim iz ljekarne pa ak ne prode cu zvat ginekologa za dalje!
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Evo mene budnuuuuu, morala na wc kao svaku noć… Ali ovaj moj pili drva tako da 0 bodova od spavanja… 😅
Mene npr u lijevom guzu hvata neka ostra bol, kao da ce me pokociti, jednom me tak uhvatilo da me cijela noga kocila… Nikad nisam imala isijas tako da ni ne znam kak to treba izgledati… Ovo imam osjecaj kao da ce se zivac ukljestiti. Pogotovo kad stojim samo na toj nozi. A danas, petak, sam malo više radila po kuci, i vani cackala po cvijecu i križa su me uhvatila… Strasno.. Boli kud god se okrenula.. A lijepo mi pokojna baka govorila, sveži se u križima da se ne nahladis i da te ne pokoči… Bas starim, a tek mi 31 dolazi 😅🙈
Isti problemi sa guzom i isijasom
I bas smo u slicnom tjednu
Kazu da se cesto javlja taj isijas
Neznan sta ce pomoc,jutros sam jedva se digla iz kreveta i napravila dir po ovartu
ko bakica
1.8. Curetak stigao 💗
Evo mene budnuuuuu, morala na wc kao svaku noć… Ali ovaj moj pili drva tako da 0 bodova od spavanja… 😅
Mene npr u lijevom guzu hvata neka ostra bol, kao da ce me pokociti, jednom me tak uhvatilo da me cijela noga kocila… Nikad nisam imala isijas tako da ni ne znam kak to treba izgledati… Ovo imam osjecaj kao da ce se zivac ukljestiti. Pogotovo kad stojim samo na toj nozi. A danas, petak, sam malo više radila po kuci, i vani cackala po cvijecu i križa su me uhvatila… Strasno.. Boli kud god se okrenula.. A lijepo mi pokojna baka govorila, sveži se u križima da se ne nahladis i da te ne pokoči… Bas starim, a tek mi 31 dolazi 😅🙈
Isti problemi sa guzom i isijasom
I bas smo u slicnom tjednu
Kazu da se cesto javlja taj isijas
Neznan sta ce pomoc,jutros sam jedva se digla iz kreveta i napravila dir po ovartu
ko bakica
Evo ja od sinoc do danas kao nova. Skoro nista ne osjecam. Dobro se naspavati i ajmo dalje.
Ali zato jedva sam rucak skuhala. Vrti mi se, slabost me hvata, tesko disem... Pojela rucak pa mi bilo bolje. Iako nisam bila gladna. Ludo ludo 🙈
Dominique, ja sam dosad vjerovala tim trakicama kod ginekologa i sve je bilo ok. Kod nas u DE ih ima i u drogerijama za kupiti pa možeš kućni test napraviti i sama kod kuće, vidi dal ih ima u apotekama. A sa uvinim čajem bi bila oprezna, negdje piše da se smiju piti, negdje ne… Savjetuj se sa ginekologom, nazovi i pitaj.
.
Također, svaki pregled dosad pregledana vaginalno a zatim uzv.
Jel imas mozda ime ili sliku tih trakica da si kupim? 😊 I ja sam u DE.
Bol u lijevom guzu, nesanica, bolovi oko trbuha zbog rasta trbuha. Sve nas isto hvata 🤣 Za bolove mi pomaze setnja i yoga, a nocu odem na wc, gricnem nesto (jer sam vecinom i gladna haha) i citam knjigu dok ne zaspem.
Sortiraj odgovore
Najstariji