Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Celuloza
    19. Veljača 2021. 11:10

mara5

Dobro jutro trudnice! 🤗🤰
    .
    Dopunila sam popis koliko sam mogla preletit.
    ~Dobro dosle nove cure, ukoliko zelite da vas stavim na popis molim datum termina i spol ako ste saznali~
    .
    Ubila me prehlada doslovno, jos balavim ali su me sinusi bar popustili. Isla pastile bzveze, Sinomarin isto ne bas sretno rijesenje. :/
    .
    Cestitam svima na urednim pregledima! 🤗🤗🤩🤩
    Valeti si prava zgodnica 🤩😳
    Ana.b da probas mozda pojas za trudnice 🤷‍♀️ kad se vise kreces da ga stavis mozda malo pomogne ledjima.
    Dominiquekolkko ste visoki muz i ti, jeste provozsli kolica po stanu/kuci?
    Meni su isto ta joolz hub zapela za oko jesi kupila i kosaru?

Hej možeš nas dodati na popis pliz, 24.8. termin. Thx :)

Amber
    19. Veljača 2021. 11:26

cocolina

Amber

Cure koje ste osjetile prve udarce oko 17 tjedna ili prije (bilo vas je puno!), pliz pomozite. Zadnjih par dana osjecam nekakve jako sitne bolove s lijeve strane duboko prema jajniku (dakle ispod pubicne kosti). Cine se dosta random - nema veze jel sjedim, stojim, lezim. Gore je kad savinem nogu s te strane, bez obzira na polozaj tijela.

Buduci da nijedna od vas nije, ako se dobro sjecam, pricala o boli nego o drukcijoj senzaciji, pretpostavljam da to nije beba. Ali bolovi su mi drukciji nego prije kad sam ih pripisivala rastezanju maternice. Puno kraci i na manjem prostoru (i stalno istom mjestu) ali ostriji. Ima li razloga za brigu?

Sljedeci uzv je tek za 4 tjedna, prosli je bio prije 4.5 tjedna, tako da me ova velika rupa malo i strasi mozda :)

Nisam jos procitala temu do kraja a naletila dma na obo pa da ti kazem.Ja sam ti osjecala stalno ali stalno bolove tamo di je prije bio jajnik s lijeve strane.Nisam mogla hodat pomaknut se kad me probode i ispostavilo se da je to bebina ruka koja me eto stisce i gurs i da to boli.Tako da nemas razloga za brigu uzasno je bolno baremni meni bilo i jos uvijek je ali sve pretrpimo za beboline:).

AHHH pa mozda je to to ako je samo s jedne strane! Bas sam imala s babicom telefonski poziv (yay covid!) pa je rekla da moze biti da je to beba, a da su mozda jajnici zbog endo, da ce postati jasnije kroz koji tjedan :) veselim se da postane jasnije i mozda manje bolno ;) hvala ti! 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Amber
    19. Veljača 2021. 11:58

Ovdje je svasta jos smanjeno u opsegu zbog covida pa sam jutros imala poziv s babicom umjesto termina (i tako nije predvidjen ultrazvuk, pa onda sve obave preko telefona) i cijelo jutro sam nasmijana i vesela. Babice su stvarno cudo na zemlji kad se za taj posao odluce zato sto ga vole, a cini mi se da je to cesto slucaj. Bas sam jako vesela sto ih mogu bilo kada nazvati ili poslati mejl za savjet, sto su tako smirene, iskusne, znaju odgovore na svih mojih tisucu i jedno pitanje, bas se uvijek osjecam u dobrim rukama kad razgovaram s njima i kad mi kazu da o necemu treba ili ne treba brinuti. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Dominique_i_bebita
    19. Veljača 2021. 12:45

mara5

Dobro jutro trudnice! 🤗🤰
    .
    Dopunila sam popis koliko sam mogla preletit.
    ~Dobro dosle nove cure, ukoliko zelite da vas stavim na popis molim datum termina i spol ako ste saznali~
    .
    Ubila me prehlada doslovno, jos balavim ali su me sinusi bar popustili. Isla pastile bzveze, Sinomarin isto ne bas sretno rijesenje. :/
    .
    Cestitam svima na urednim pregledima! 🤗🤗🤩🤩
    Valeti si prava zgodnica 🤩😳
    Ana.b da probas mozda pojas za trudnice 🤷‍♀️ kad se vise kreces da ga stavis mozda malo pomogne ledjima.
    Dominiquekolkko ste visoki muz i ti, jeste provozsli kolica po stanu/kuci?
    Meni su isto ta joolz hub zapela za oko jesi kupila i kosaru?

Ja sam 170, a on 184 cca. I provozali smo ih po ducanu uzduz i popreko, rucka se da podizat i spusat, njemu je najvise pasalo u najvisem polozaju..dosta su niska kolica opcenito i mala, ne znam kak bi bilo da netko od 2 metra treba vozit, vjerojatno prenisko! 
    A kosaru nismo uzimali nego onaj cocoon..zakon stvar, ja sam uvijek bila za ta 1u1 koolica i sretna sam kaj smo uspjeli nac tu ponudu. Cocoon ima umetak za novorodence i navlaku kao za nogice..poslje se moze koristiti samo navlaka. 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Dominique_i_bebita
    19. Veljača 2021. 12:48

I zena u dućanu mi je bas isto savjetovala pogotovo zato sto je ljetna beba da je cocoon super stvar, da nema potrebe za kosarom dok da je zima bi savjetovala kosaru. Al naravno moze se i kosara montirat na konstrukciju ako zelis radije taj dio. 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

sassy
    19. Veljača 2021. 13:13

Cao trudnice,
    Svako malo osjecam neka probadanja, ostar bol ili grc u stomaku. Nije prejako i kratko traje ali me brine. Nije na odredjenom mjestu nego se random pojavljuje.
    Da li imate slicna iskustva?
    Primijetila sam kako sam pocela radit da me cesce boli jer sjedim za radnim stolom stalno

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

sassy
    19. Veljača 2021. 14:06

tweetyca

Sassy - i mene tako, pogotovo zadnja 2-3 dana :) em maternica vjerojatno raste, em round ligament pain sto je uobicajeno u drugom tromjesjecju i nije razlog za brigu!

Nadam se da je tako i da nema veze s ovim uredskim poslom. Nadam se da ce mi i na sljedecem pregledu pregledat grlic i jel tu sve ok, zadnja tri puta nisam pregledana vaginalno, jel tako i kod vasih dr praksa? 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Olivera
    19. Veljača 2021. 14:36

Mene je prvi put pogledao vaginalno u 19tt na moje inzistiranje, baš zbog toga što puno sjedim na poslu a vikendima puno hodam. 
    Cure mislim da su neke od vas spominjale Ergobaby metro kolica kao predmet želje, naletjela sam sad da su na popustu 20% pa ako nekog zanima. https://kidsboxx.hr/kategorija/oprema/ergobaby-metro-kolica/?utm_source=instagram&utm_medium=social&utm_campaign=ergobabykolicaakcija&utm_term=lookalikekosarica60&utm_content=promokolica20%25&fbclid=IwAR3M8JYVC9X6QTfBZMiwSdiqh8XnAcJJGV8PZJNppBzKh2A5Evbr3l0-OOA

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

mara5
    19. Veljača 2021. 15:55

Tia12 - 05.06. DEČKO 💙
    Hejs - 10.06. DEČKO 💙
    Amelia92 - 14.06. CURICA🧡
    Tonka55 - 14.06. 
    paulaa - 14.06. DEČKO💙
    chocolina - 15.06. 
    Mirjam2 - 18.06. DEČKO💙
    miaaa - 18.06.
    Clio35 - 19.06. DEČKO 💙
    Luckyy42 - 20.06. CURICA🧡
    Mare87 - 20.06. CURICA 🧡
    Olivera - 21.06. DEČKO 💙
    ana.b. - 23.06. DEČKO 💙
    Barbi_2309 - 23.06. 
    Mallla - 23.06.  CURICA🧡
    cocolina - 23.06. CURICA🧡
    maki12 - 23.06. 
    Lulu.lu - 24.06. CURICA 🧡
    Norrah - 24.06. CURICA 🧡
    matea1989 - 25.06.
    orhideja1 - 25.06. DEČKO 💙
    Magdalena - 25.06. CURICA 🧡
    Monika1011 - 28.06. 
    Miska - 29.06. DEČKO 💙
    Negativ.Ljubavi - 29.06. DEČKO 💙
    ————————————
    Maryy29 - 01.07.
    Sofiiva - 01.07. CURICA 🧡
    MariLove12 - 03.07. DEČKO 💙
    Bojana2017 - 04.07. CURICA 🧡
    vale123 - 05.07. DEČKO 💙
    Ana0310 - 07.07. CURICA🧡
    Snowflake84 - 07.07. CURICA  🧡
    Susika - 08.07.
    Raven7 - 09.07. DEČKO💙
    Kiflica - 13.07. CURICA 🧡
    lucijaa117 - 19.07.
    NanaJ - 19.07.
    Malena - 22.07. 
    MaryClear - 22.07. CURICA 🧡
    mateja95 - 22.07. CURICA 🧡
    mara5 - 22.07. DEČKO💙
    Nina27 - 23.07. DEČKO 💙
    Lora27621 - 23.07.
    Tončica24 - 25.07. CURICA 🧡
    Dominique_i_bebita - 29.07.
    Teja1408 - 30.07. CURICA🧡
    ———————————–
    TeuskaMV 01.08.
    James - 02.08. 
    Isa522 - 03.08.
    Rio - 04.08. DEČKO 💙
    Amber - 04.08.
    Kaca12-04.08.
    Tweetyca - 08.08. CURICA🧡
    Točkicaa - 08.08.
    Snje – 08.08. DEČKO 💙
    Pjegica – 09.08.
    Lullaby -10.08. DEČKO 💙
    Sassy - 11.08. CURICA 🧡
    Mari88 - 14.08.
    Vučica -17.08. DEČKO 💙
    TiKi - 20.08. CURICA 🧡
    Niki88 - 20.08. DEČKO 💙
    Missmix- 24.08. 
    Celuloza - 24.08. 
    ——————————
    Sanna - 04.09.

Termini koji fale:
    Evana CURICA🧡
    Sara DEČKO💙

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Mallla
    19. Veljača 2021. 16:09

Vale imam ja dnevnik, isti ovaj s dvije strane, s jedne strane trudnoća s druge prva godina. Plus iz prve imam dnevnik iz DM a pa stalno uspoređujem!
    I svaki od njih ima dio za bilješke tako da ja maloj od 4 godine još uvijek pišem u dnevnik, svako par mj joj napišem stranicu o aktuqlnostima vezanim uz nju. To joj želim pokloniti kad odraste. Jako me veseli pisati i kasnije čitati što se događalo.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.