Kazee doktor da je taj protein u malim kolicinama. Da nije zabrinjavajuce. Ugl mjerit tlak cesce,napravit opet urinokulturu i provjeravat sed urin. Ne moram se brinutiii😀😀😀😀
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Kolica vs. Marma vs. Hodanje ja bi rekla sve! Prije su nemajke sto guraju djecu od 3 god u kolicima nego sto djeca trce. Isto isto misljenje sam imala kao vi, neka hoda bla bla....sad ne mislim tako nego nek sjedi kad mu je Bog dao 😄 Znate kako je teglit spizu i dite koje nekintrolirano trči? Satarluk....ja ovaj put zelim biti nemajka. A kombinirat cu kolica i maramu jer moje ruke i leđa ne mogu taj piz nosit, nunat itd.
Imam kuci curu koja je kao loptica skočica....😁 inspirirana sam s njom hahah ne dozivljavajte me previse ozbiljno gledam samo po sebi i po vlastitom iskustvu. S 9 mj je samostalno hodala! Imamo i tricikl al u njemu ne može spavat on je za kratke relacije. Evo po meni posudite sve što možete jer sve se koristi dosta malo ako cemo tako gledat!
url=https://lilypie.com]
Super Mateja95!
😘
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
https://ibb.co/wCQvdcP
Evo ovo se dobije u d&mu, kazes da si trudnica i das dm active beauty karticu..skroz slatko :) fora je ovaj savjetnik pogotovo za nas koje smo prvi put u tome svemu!
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
I ja sam jučer u dm pokupila šal za dojenje..znaci cure u u de možete ići u dm pokupiti. Jedino morate u aplikaciji aktivirati poklon i jednostavno na kasi pokažite vas kod 😊😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Slažem se sa Mallom da se sve realno kratko koristi, pa ako ćemo tako gledati onda ne bi trebale ništa kupovati 🤷🏼♀️😊. Moja cura je samostalno hodala sa 10 mjeseci i poslije toga naravno nije više bila pretjerano zainteresovana za kolica.
Smatram da ipak trebamo sebi olakšati kako god to bilo za koju od nas 🤷🏼♀️
Ja već vidim šou program sa bebom i djetetom od 3 i po godine 🙈🤣🤫
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
https://ibb.co/wCQvdcP
Evo ovo se dobije u d&mu, kazes da si trudnica i das dm active beauty karticu..skroz slatko :) fora je ovaj savjetnik pogotovo za nas koje smo prvi put u tome svemu!
Izgleda da ne dobiju svi isto u DM-u, slicni su paketici...ja sam dobika vrecicu, prirucnik, knjizicu s popustima, bio baza kremicu, mini samponic za bebu i neke mini kapi. Slatko u svakom slucaju, sta god da se dobije. Kremica od biobaze mi je super
Evo i mene danas društvo. Čitam vas svaki dan, ali slabo pišem…
Danas bila ja na pregledu i sve super. Curka je i dalje 😍🥰🎉🎉
U dogovoru s gin mogu početi piti prenatalne vitamine, ali one koje sadrze omege, te kad to počnem piti prestajem s folacinom 5mg.
Imate li neki savjet sto da kupim, koje vi pijete prenatalne vitamine?
P. S. Bila sam jutros u Kauflandu, kupila sam jastuk za dojenje, baš je mekan 😊, tajice trudničke, haljinu pamučnu i neku tuniku kao košulja. Stvarno su auper stvari 🥰 prije nekih tjedan dana bilo je i u lidlu trudnickih stvari, ali radila sam prvu i kada sam popodne otišla u Lidl više nije bilo mog broja 😔 tako da ovo s Kauflandom je super 😊😊
Ja pijem od dietpharma prenatal od početka 2.tromjesječja i prezadovoljna sam, piju se dvije dnevno ( jedna omega i jedna je vitamini), kutija za mjesec dana dode 120 kn. Jedino ima malo kalcija u njima pa bi možda bilo pametno i to povremeno uzeti kao i magnezij ( ja to dvoje uzmem svako toliko kad se sjetim).
Kazee doktor da je taj protein u malim kolicinama. Da nije zabrinjavajuce. Ugl mjerit tlak cesce,napravit opet urinokulturu i provjeravat sed urin. Ne moram se brinutiii😀😀😀😀
Odlicne vijesti, super!!
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji