Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matejaa95
    18. Veljača 2021. 16:05

Kazee doktor da je taj protein u malim kolicinama. Da nije zabrinjavajuce. Ugl mjerit tlak cesce,napravit opet urinokulturu i provjeravat sed urin. Ne moram se brinutiii😀😀😀😀

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Mallla
    18. Veljača 2021. 16:23

Kolica vs. Marma vs. Hodanje ja bi rekla sve! Prije su nemajke sto guraju djecu od 3 god u kolicima  nego sto djeca trce. Isto isto misljenje sam imala kao vi, neka hoda bla bla....sad ne mislim tako nego nek sjedi kad mu je Bog dao 😄 Znate kako je teglit spizu i dite koje nekintrolirano trči? Satarluk....ja ovaj put zelim biti nemajka. A kombinirat cu kolica i maramu jer moje ruke i leđa ne mogu taj piz nosit, nunat itd. 
    Imam kuci curu koja je kao loptica skočica....😁 inspirirana sam s njom hahah ne dozivljavajte me previse ozbiljno gledam samo po sebi i po vlastitom iskustvu. S 9 mj je samostalno hodala! Imamo i tricikl al u njemu ne može spavat on je za kratke relacije. Evo po meni posudite sve što možete jer sve se koristi dosta malo ako cemo tako gledat!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    18. Veljača 2021. 16:24

Super Mateja95! 

url=https://lilypie.com]

Matejaa95
    18. Veljača 2021. 16:24

Mallla

Super Mateja95!

😘

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Dominique_i_bebita
    18. Veljača 2021. 16:45

https://ibb.co/wCQvdcP
    Evo ovo se dobije u d&mu, kazes da si trudnica i das dm active beauty karticu..skroz slatko :) fora je ovaj savjetnik pogotovo za nas koje smo prvi put u tome svemu! 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Aneee
    18. Veljača 2021. 17:43

I ja sam jučer u dm pokupila šal za dojenje..znaci cure u u de možete ići u dm pokupiti. Jedino morate u aplikaciji aktivirati poklon i jednostavno na kasi pokažite vas kod 😊😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bojana2017
    18. Veljača 2021. 19:31

Slažem se sa Mallom da se sve realno kratko koristi, pa ako ćemo tako gledati onda ne bi trebale ništa kupovati 🤷🏼‍♀️😊.  Moja cura je samostalno hodala sa 10 mjeseci i poslije toga naravno nije više bila pretjerano zainteresovana za kolica.
    Smatram da ipak trebamo sebi olakšati kako god to bilo za koju od nas 🤷🏼‍♀️ 
    Ja već vidim šou program sa bebom i djetetom od 3 i po godine 🙈🤣🤫 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Kiflica
    18. Veljača 2021. 19:45

Dominique_i_bebita

https://ibb.co/wCQvdcP
    Evo ovo se dobije u d&mu, kazes da si trudnica i das dm active beauty karticu..skroz slatko :) fora je ovaj savjetnik pogotovo za nas koje smo prvi put u tome svemu!

Izgleda da ne dobiju svi isto u DM-u, slicni su paketici...ja sam dobika vrecicu, prirucnik, knjizicu s popustima, bio baza kremicu, mini samponic za bebu i neke mini kapi. Slatko u svakom slucaju, sta god da se dobije. Kremica od biobaze mi je super

matea1989
    18. Veljača 2021. 20:04

MaryClear

Evo i mene danas društvo. Čitam vas svaki dan, ali slabo pišem…
    Danas bila ja na pregledu i sve super. Curka je i dalje 😍🥰🎉🎉
    U dogovoru s gin mogu početi piti prenatalne vitamine, ali one koje sadrze omege, te kad to počnem piti prestajem s folacinom 5mg.

Imate li neki savjet sto da kupim, koje vi pijete prenatalne vitamine?

P. S. Bila sam jutros u Kauflandu, kupila sam jastuk za dojenje, baš je mekan 😊, tajice trudničke, haljinu pamučnu i neku tuniku kao košulja. Stvarno su auper stvari 🥰 prije nekih tjedan dana bilo je i u lidlu trudnickih stvari, ali radila sam prvu i kada sam popodne otišla u Lidl više nije bilo mog broja 😔 tako da ovo s Kauflandom je super 😊😊

Ja pijem od dietpharma prenatal od početka 2.tromjesječja i prezadovoljna sam, piju se dvije dnevno ( jedna omega i jedna je vitamini), kutija za mjesec dana dode 120 kn.  Jedino ima malo kalcija u njima pa bi možda bilo pametno i to povremeno uzeti kao i magnezij ( ja to dvoje uzmem svako toliko kad se sjetim).

Amber
    18. Veljača 2021. 20:07

Matejaa95

Kazee doktor da je taj protein u malim kolicinama. Da nije zabrinjavajuce. Ugl mjerit tlak cesce,napravit opet urinokulturu i provjeravat sed urin. Ne moram se brinutiii😀😀😀😀

Odlicne vijesti, super!! 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.