Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja1
    17. Veljača 2021. 21:38

Dobrodošle nove trudnice... 
    Cocolina nadamo se da će se sve brzo smirit i da uživaš u drugoj polovici trzdnoće.

Ima li koja trudnica ovdje da misli da nosi bebu poprilično nisko, kao što ja mislim (baš ću pitat dr. sljedeći put). Danas je recimo beba toliko nisko da povremeno ne mogu normalno hodat, a jučer sam se recimo pitala gdje je?
    Imate li vi takve oscilacije? 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• Toncica24
    17. Veljača 2021. 22:13

25.7. Termin 
    Pisite -ITS GIRL 😍😍

1.8. Curetak stigao 💗

• Toncica24
    17. Veljača 2021. 22:29

I sad pitanje jel imao tko isijas???
    Boli me par dana u straznjici kad se naglo dignem i tu i tamo pocela sam se vec gegat ,neznan kako to izlicit da nebi postalo kronicno ???bas samo u straznjici neki zivac boli,nije me nikad nista slicno bolilo pa eto 

I jos jedno pitanje jel itko koristi flobian tablete ,cula sam da su dobre za probavu ?

I prijavljujem ponosna 3 kila od proslog pregleda !!! Hahaha jao!!! Sveukupno 5 od pocetka :)

1.8. Curetak stigao 💗

Orhideja1
    17. Veljača 2021. 22:42

cocolina

Orhideja1

Dobrodošle nove trudnice…
    Cocolina nadamo se da će se sve brzo smirit i da uživaš u drugoj polovici trzdnoće.

Ima li koja trudnica ovdje da misli da nosi bebu poprilično nisko, kao što ja mislim (baš ću pitat dr. sljedeći put). Danas je recimo beba toliko nisko da povremeno ne mogu normalno hodat, a jučer sam se recimo pitala gdje je?

Hvala ti i hvala i Amber❤

Sto se tice nosenja nisko ja imam stalno takav osjecaj i udarce osjetim skroz dole nisko i cijelo vrijeme je pritisak na mjehur reko mi je danas dr. Da su dole nogice ali da je sve uredu:)

Da i ja osjetim udarce po mjehuru, mom bebaču su ti izgleda najdraži, meni baš i nisu😣😣

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

MariLove12
    17. Veljača 2021. 22:55

Orhideja1

Dobrodošle nove trudnice…

Također, pitala sam doktoricu prekjučer za te niske udarce i pritisak koji osjećam i potvrdila je da je posteljica skroz nisko i da ima vremena do cca 27-28tj da se povuče gore, samo da pazim kako sjedam, da ne sjedim dugo, i kada osjetim pritisak da se legnem i odmorim. :) ali ništa strasno, bitno da kroz neki period ode gore :) 

It's a boy! 💙

• vitae
    18. Veljača 2021. 05:07

Curke, upadam kao padobranac, nemojte zamjeriti 😊 
    Ja sam bila članica Jesenskih beba 2020 😊 
    Prodajem Bebetto Luca pro dječja kolica 3u1 jako povoljno pa ako nekoga zanimaju neka se slobodno javi na Njuškalo. Kolica su odlična, malo korištena i u stanju kao nova.
    Link na oglas: https://www.njuskalo.hr/djecja-kolica/bebetto-luca-pro-3-1-oglas-33709220

Sretno svima! ❤️

miska
    18. Veljača 2021. 06:28

Dobrodosle nove! 🥰 Cocolina drago mi je da si dobro! 😊
    Kolica/marama - definitivno sam za kolica, jer imamo puno setnice u blizini. A imam i problem s ledjima, nema sanse da bi mogla nositi stalno bebu u marami.
    Nesanica - znaci sve se budimo u 3 ujutro! 🤣🤣 Nije mi svaku noc tako, ali kad se probudim budna sam do 6, pa onda malo jos odrijemam. U medjuvremenu se najedem hahaha
    Ledja - problem mi je donji dio kraljeznice koji ide malo u lijevu stranu, to mi je i dr rekao davno. 
    Isijas - mene je to na pocetku trudnoce jako boljelo, doslovno nisam mogla spavati ili ujutro prije ustajanja. Sad me povremeno uhvati. Vjezbam yogu vec par veceri zaredom i cini mi se da pomaze i za ledja kompletno i za isijas.

Matejaa95
    18. Veljača 2021. 07:50

Cure meni su u urinu našli previse proteina. Malo me strah jer su rekli da to nije dobro. Cekam popodne kad ginekolog radi da ga nazovem pa cemo vidjeti dalje. Zna li koja od vas vise ili se susrela s tim. Hvalaa😀

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Aneee
    18. Veljača 2021. 07:59

Dobro došle nove cure 😊 
    Cocolina nadam se da ce sad biti bolje ❤❤ samo miruj i mazi svoju bebicu ❤
    Matejaa95 uh to ne znam..samo su ti rekli da nije dobro? I nista vise nisu rekli?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Matejaa95
    18. Veljača 2021. 08:01

ana.b.

Dobro došle nove cure 😊
    Cocolina nadam se da ce sad biti bolje ❤❤ samo miruj i mazi svoju bebicu ❤
    Matejaa95 uh to ne znam..samo su ti rekli da nije dobro? I nista vise nisu rekli?

Eto samo to jer sam dosla na onaj bljak pregled di pijem glukozu. I kak sam prije toga dala urin gospoda mi je rekla da imam proteina dosta. Cekam nalaze.  Bas me strah koliko citam to nije dobro. Lako za mene, ja se za bebu najvise bojim

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.